הכל בשביל לא ללמוד למתמטיקה../images/Emo5.gif../images/Emo29.gif
-כללי- שם:נטלי גיל:16 וחצי מיקום:מרכז 5 תכונות שמתארות אותך הכי טוב:אממ לאדעת שאיפה/חלום:שיהיה לי ולאנשים שאני אוהבת טוב.. הכי מפחד מ:מוות -על הסדרה- איזה פרק הכי אהבתם? איזה הכי פחות? מיהי הדמות האהובה עלייך? למה? מי הכי פחות? למה?מיטל
סמדר.. עם איזו דמות אתה הכי מזדהה? למה?מיטל.. מי השחקן הכי יפה? והשחקנית?יהודה
ולירז
יש דמות מיותרת? איזו, ולמה?בינתיים הדמות של מייקל..שכחתי איך קוראים לו שם
מה דעתך על התסריטאי?דרור מלך
האם אתה חושב שלסדרה יש פוטנציאל להתמסחרות? מה דעתך בנושא? מבין כל הטלנובלות בערוץ, ("לחיי האהבה", "משחק החיים", "מיכאלה", "טלנובלה בע"מ") באיזה מספר תדרג את האלופה מ-1 עד 5? 3..אין על מיכאלה וטלנובלה בעמ
איזו עלילה אתה הכי אוהב? למה?ג'לל ודריה
היית משנה/משפר משהו בסדרה? מה? איך התחלת לראות את הסדרה? מה קצב הצפייה שלך? צופה בשידורים חוזרים?מה זה איך
פשוט התחלתי..ולא יוצא לי לראות הרבה בזמן האחרון..לא יצא לי לראות כבר איזה שבועיים..אבל אני משלימה בויאודי.. איך הגעת לפורום?הגעתי
אם היית פוגש את אחת הדמויות, מה היית אומר לה?סער תעשה לי ילד
פגשת פעם את אחד השחקנים? איזה?מיטל,עפר,מיכל.. אתה שייך למחנה יהודה או עפר?שניהם מדהימים
בכלל, מה דעתך על הסדרה?אחלה סדרה.. מה הסט האהוב עלייך? מי לדעתך הדמות האהובה ביותר בסדרה?מיטל
היית באתר הישראלי כבר? והרשמי? איך הוא? אתה חושב שהסדרה מציאותית בהשוואה לשאר הטלנובלות? מה דעתך על זה שיש בה "קריצות" לטב"ע? (דוד המלך, גרשון חבייה)למה לא
על מה בסדרה היית מוותר?לא היה תשאלה הזאת כבר?
מי דמות יותר ראשית: סער או מיטל?שניהם יש דמות בסדרה שמזכירה לכם דמות מסדרה אחרת? על מה הייתם רוצים יותר דגש בסדרה?על דריה וג'לל.. את מי הייתם רוצים לשחק בסדרה, אם בכלל?דריה מה דעתכם על כל השושרים האלה של זנות בסדרה?על מה
ציטוט שלא תשכחו:מה היא באה שמנה שתבוא יפה.. סצנה שלא תשכחו:אממ
למה אתם אוהבים/רואים את הסדרה?ככה דעתכם על הפתיח?נחמד בהשוואה לטלנובלות אחרות, יש בסדרה הזאת משהו ממש מיוחד?כן..יהודה
אם אתם הייתם נקלעים למצב דומה לזה של סימה/מיטל, מה הייתם עושים?לאדעת אתם חושבים ששי קדימי שונה במובן מסוים (בסדרה) משאר השחקנים כי הוא מגלם דמות של נקבה?לא מה דעתכם על כדורגל?אללה הפועל
ועל הנוהל של "הכוח ירושלים"?מיטל שולטת יש עלילות בסדרה שמזכירות לכם עלילות אחרות? מה דעתכם על חריגות של עיוור? מי צריך לנהל את הקבוצה? האם אוסקר צריך להיות בבית-אבות? מה תום צריך לעשות בעניין?לא..לזרוק את מילי
מה לדעתכם אבי רוצה מהחיים של ריטה? אשלי ועובד מצחיקים אתכם? מי יותר?עובד
-השחקנים ב...- עפר שכטר באלופה או בטב"ע?טב"ע לירז צ'רכי ב"סוף העולם שמאלה" או באלופה?האלופה יהודה ב"בסימן ונוס, אהבה מעבר לפינה או באלופה?האלופה אלי דנקר ב"לגעת באושר" או ב"אלופה"?בשומקום מיכאל גבריאלוב בטב"ע או באלופה?טב"ע ולדימיר פרידמן ב"אלופה" או ב"ילדות רעות"?האלופה לירון וייסמן ב"משחק החיים" או ב"אלופה"?משחק החיים גיא לואל ב"חכמת הבייגלה", "האלופה" או טב"ע?טב"ע יוסף ג'ו סוויד בטב"ע או ב"אלופה?האלופה מייקל לואיס דוגמן (אם הוא בכלל דוגמן) או שחקן?דוגמן עדי הימלבלוי דוגמנית או שחקנית?שניהם יהודה לוי דוגמן או שחקן?שניהם יעל הדר ב"לחיי האהבה" או באלופה?לחיי האהבה
-כללי- שם:נטלי גיל:16 וחצי מיקום:מרכז 5 תכונות שמתארות אותך הכי טוב:אממ לאדעת שאיפה/חלום:שיהיה לי ולאנשים שאני אוהבת טוב.. הכי מפחד מ:מוות -על הסדרה- איזה פרק הכי אהבתם? איזה הכי פחות? מיהי הדמות האהובה עלייך? למה? מי הכי פחות? למה?מיטל