שאלון חלומות!

kamosh

New member
../images/Emo27.gifשאלון חלומות!

אתם חולמים הודעות לעיתים קורובות או רחוקות?
האם אתם זוכרים את רוב החלומות שלכם?
האם חלמתם פעם שאתם עפים?
האם חלמתם אותו חלום יותר מפעם אחת ואם כן איזה?
האם אתם חושבים שחלומות יכולים להתגשם?
האם אתם בוכים מסיוטים?
קרה לכם פעם שחלום התגשם?
מה החלום שאתם הכי זוכרים?
ניסיתם פעם לפרש את החלום שלכם? ואם כן מה יצא?

סוקהלעך

New member
חלומות זה בסט../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

אתם חולמים הודעות לעיתים קורובות או רחוקות? מה זה חולמים הודעות?! האם אתם זוכרים את רוב החלומות שלכם? רוב הזמן כן ואפילו פרטים קטנים האם חלמתם פעם שאתם עפים? יש מצב האם חלמתם אותו חלום יותר מפעם אחת ואם כן איזה? כן שאני עפה בכדור פורח האם אתם חושבים שחלומות יכולים להתגשם? הם מספרים לנו על העתיד האם אתם בוכים מסיוטים? פעם קרה לכם פעם שחלום התגשם? יש מצב מה החלום שאתם הכי זוכרים? את האחרון ניסיתם פעם לפרש את החלום שלכם? ואם כן מה יצא? כל מיני.. יש לי ספר:) וגם חברה שממש טובה בזה...

../images/Emo1.gif

אתם חולמים הודעות לעיתים קורובות או רחוקות? רחוקוותת האם אתם זוכרים את רוב החלומות שלכם? לאא... בגלל זה פה^^^ זה רחוקות
האם חלמתם פעם שאתם עפים? חחחח לא האם חלמתם אותו חלום יותר מפעם אחת ואם כן איזה? כןן.. על מפורסמים כל מיני ועל חברות שלי האם אתם חושבים שחלומות יכולים להתגשם? כן
האם אתם בוכים מסיוטים? לא קרה לכם פעם שחלום התגשם? כן
מה החלום שאתם הכי זוכרים? את כולם אני כמעט זוכרת. ניסיתם פעם לפרש את החלום שלכם? ואם כן מה יצא? יש לי ספר של חלומות.. וסתם מחפשים לפי מושגים או לפי חלום ספציפי.. עזבו את זה

מסטולית

New member
אני

אתם חולמים הודעות לעיתים קורובות או רחוקות? קרובות האם אתם זוכרים את רוב החלומות שלכם? אני לרוב זוכרת חלקים או נזכרת במשך היום... אף פעם אני לא זוכרת הכל האם חלמתם פעם שאתם עפים? לא נראה לי האם חלמתם אותו חלום יותר מפעם אחת ואם כן איזה?כן.. משהו מוזר על אמא של חברת ילדות שלי האם אתם חושבים שחלומות יכולים להתגשם? כן האם אתם בוכים מסיוטים? לא קרה לכם פעם שחלום התגשם? בערך... חלק מהחלום התגשם מה החלום שאתם הכי זוכרים? יש כמה.. אין לי כוח לפרט :) ניסיתם פעם לפרש את החלום שלכם? ואם כן מה יצא? לא ניסיתי

ל א ק י

New member
../images/Emo152.gif

אתם חולמים הודעות לעיתים קורובות או רחוקות? קרובות האם אתם זוכרים את רוב החלומות שלכם? כן האם חלמתם פעם שאתם עפים? כן האם חלמתם אותו חלום יותר מפעם אחת ואם כן איזה? הרבה.. האם אתם חושבים שחלומות יכולים להתגשם? לא האם אתם בוכים מסיוטים? לא קרה לכם פעם שחלום התגשם? בערך מה החלום שאתם הכי זוכרים? הליכה בתוך קניון, הזכוכית באמצע נשברת, ואני נופלת.. משו שחזר על עצמו מעל ל100 פעמים כבר ניסיתם פעם לפרש את החלום שלכם? ואם כן מה יצא? לא

Danielle b3

New member
../images/Emo20.gifעונה../images/Emo20.gif

אתם חולמים הודעות לעיתים קרובות או רחוקות
אמ... רחוקות
האם אתם זוכרים את רוב החלומות שלכם
כן
האם חלמתם פעם שאתם עפים
בטח
האם חלמתם אותו חלום יותר מפעם אחת ואם כן איזה
כן, חלמתי על מכשפה שרודפת אחריי... ככה הרבה פעמים
האם אתם חושבים שחלומות יכולים להתגשם
כן
האם אתם בוכים מסיוטים
לפעמים ... תלוי איזה חלום ..
קרה לכם פעם שחלום התגשם
לא...
מה החלום שאתם הכי זוכרים
אני לא אפרט
ניסיתם פעם לפרש את החלום שלכם
ואם כן מה יצא
ת'אמת שלא

../images/Emo152.gif DREAMS

אתם חולמים הודעות לעיתים קורובות או רחוקות?קרובות האם אתם זוכרים את רוב החלומות שלכם?לא האם חלמתם פעם שאתם עפים?מממ לא זוכרת האם חלמתם אותו חלום יותר מפעם אחת ואם כן איזה?כן\:אבל לא זוכרת פרטים האם אתם חושבים שחלומות יכולים להתגשם?כן האם אתם בוכים מסיוטים?לא קרה לכם פעם שחלום התגשם?לא מה החלום שאתם הכי זוכרים?לא זוכרת
ניסיתם פעם לפרש את החלום שלכם? ואם כן מה יצא?כן ולא זוכרת

English Muffin

New member
../images/Emo1.gif

אתם חולמים הודעות לעיתים קורובות או רחוקות?לא חולמת הודעות האם אתם זוכרים את רוב החלומות שלכם?כן האם חלמתם פעם שאתם עפים?כן האם חלמתם אותו חלום יותר מפעם אחת ואם כן איזה?כן יש איזה חלום שחלמתי שאני נופלת ממדרגות האם אתם חושבים שחלומות יכולים להתגשם?כן האם אתם בוכים מסיוטים?לא קרה לכם פעם שחלום התגשם?כן מה החלום שאתם הכי זוכרים?החלום שחלמתי לא מיזמן שאני בהריון ניסיתם פעם לפרש את החלום שלכם? ואם כן מה יצא?ניסיתי לפרש למה אני תמיד חולמת שאני נוסעת והיגעתי למסקנה שאני סתם מתה כבר לעשות רישיון חח

koskos2

New member
../images/Emo1.gif

אתם חולמים הודעות לעיתים קורובות או רחוקות? קרובות מאוד האם אתם זוכרים את רוב החלומות שלכם? יאפ האם חלמתם פעם שאתם עפים? יאפ האם חלמתם אותו חלום יותר מפעם אחת ואם כן איזה? כן... חסוי.... האם אתם חושבים שחלומות יכולים להתגשם? יאפ... כמה חלומות התגשמו לי כבר כמה פעמים האם אתם בוכים מסיוטים? כשהייתי קטנה כן עכשיו ברור שלא קרה לכם פעם שחלום התגשם? כן מה החלום שאתם הכי זוכרים? חסוי.... ניסיתם פעם לפרש את החלום שלכם? לא ואם כן מה יצא?- - - -

koskos2

New member
תיקון טעות

בשאלה:אתם חולמים הודעות לעיתים קורובות או רחוקות? חשבתי שזה חלומות! אז התשובה היא שלא!

S H I L G I

New member
../images/Emo113.gif

אתם חולמים הודעות לעיתים קורובות או רחוקות? הודעות? מה? האם אתם זוכרים את רוב החלומות שלכם? לא האם חלמתם פעם שאתם עפים? אני חושבת שכן האם חלמתם אותו חלום יותר מפעם אחת ואם כן איזה? כן, משו על סבא שלי. האם אתם חושבים שחלומות יכולים להתגשם? לא יודעת האם אתם בוכים מסיוטים? תלוי למה הוא נוגע, אבל אם זה בנושא כאוב אז כבר קרה שבכיתי
קרה לכם פעם שחלום התגשם? כן מה החלום שאתם הכי זוכרים? משו מכשהייתי בכיתה ה' ניסיתם פעם לפרש את החלום שלכם? ואם כן מה יצא? כן, לא יצא מזה כלום

victoria777

New member
עונה

אתם חולמים הודעות לעיתים קורובות או רחוקות?כל לילה האם אתם זוכרים את רוב החלומות שלכם?לא בזמן האחרון האם חלמתם פעם שאתם עפים?הרבה פעמים האם חלמתם אותו חלום יותר מפעם אחת ואם כן איזה?לא האם אתם חושבים שחלומות יכולים להתגשם?קרה לי פעם.. האם אתם בוכים מסיוטים?לא קרה לכם פעם שחלום התגשם?כן מה החלום שאתם הכי זוכרים?אני זוכרת בעיקר חלקי חלומות אז קשה לי לענות על השאלה הזאת. ניסיתם פעם לפרש את החלום שלכם? ואם כן מה יצא?האמת שהדימוי שהופיע בחלום לא היה ברור כל כך,פירשתי את זה בזמן שחלמתי ואז זה התגשם.

למעלה