היחפה עם כתר של זהב
New member
../images/Emo27.gif קידום הפורום.. ../images/Emo60.gif
אז ככה.. לאחר כמה ימים של ייאוש, החלטתי שאני לא מוותרת. בטח שלא כל כך מהר. תפוז היא מערכת הפורומים המובילה ברחבי האינטרנט.. אז שלא יהיה בא פורום של הראל סקעת?! ואם יש.. אז שהוא לא יהיה מדהים, עמוס ומושלם? אין כזה דבר!
אחנו כולנו הולכים לפתח את הפורום הזה ולהפוך אותו למקום שמח יותר. כל האנשים הפסימים - תשנו גישה!
הראל כל כך חשוב לי.. ואני רוצה שפורום מספר אחת בתפוז, יהיה שלו!!
אני מבקשת מכל הלב שתשתפו פעולה ותעזרו לי!
אז ככה:
סקר חדש - למה אתם הכי מחכים?! כווולם לענות עליו!
קידום הפורום בפורומים אחרים - אז ככה, אני בעד לפרסם את הפורום שלנו בפורומים אחרים כגון כוכב נולד, הראל מויאל, פורומי מעריצים נוספים וגם בפורום הרישמי. ניתן לינק לפורום ונזמין את האנשים לבוא. אפשר כמובן להוסיף גם תמונה.. כמו שתי התמונות שאני אשרשר מייד. לזה כמובן אני אצטרך את עזרתכם.. אזז תגידו לי מה דעתכם!
מאמרים וגלריות - תמשיכו להוסיף תמונות לגלריה וכרגיל אתם גם מוזמנים לכתוב מהאמר שמתקשר איכשהו להראל!
שאלות נפוצות - בקרוב אני רוצה להתחיל לפתח גם את כלי השאלות הנפוצות. שאלות הקשורות לפורום וכמובן שאלות הקשורות להראל. גם כאן אני מקווה שתעזרו לי
פינות - כל פורומיסט שרוצה לפתוח פינה כלשהי.. מוזמן ביותר! הכוונה לפינות כמו שיעל עשתה ועדיין עושה, כמו תמונת השבוע, הופעת החודש ודברים חמדמדים כאלה!
תמונות - באמת שחסר בפורום הזה תמונות.. אם אתם מצלמים תמונות של הראל או רואים תמונות שלו.. שרשרו בפורום כדי שכולנו נוכל להנות מהן
דיונים - כל דיון יתקבל בברכה! זייהו בינתיים.. בבקשה תגיבו להכל!
אז ככה.. לאחר כמה ימים של ייאוש, החלטתי שאני לא מוותרת. בטח שלא כל כך מהר. תפוז היא מערכת הפורומים המובילה ברחבי האינטרנט.. אז שלא יהיה בא פורום של הראל סקעת?! ואם יש.. אז שהוא לא יהיה מדהים, עמוס ומושלם? אין כזה דבר!