פופ 2005 - המצעד

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif פופ 2005 - המצעד ../images/Emo37.gif

עוד מעט השנה האזרחית מסתיימת ולא באמת חשבתם שניתן לה ככה לברוח בלי שום סיכומים ודירוגים נכון?! מצורפת להודעה זו רשימת השירים והקטגוריות שמסכמת (פחות או יותר) את שנת 2005 בפופ. כל שעליכם לעשות הוא לבחור 10 שירים מתוך הרשימה - אין משמעות לסדר. ועוד שיר אחד לתואר "השיר הגרוע של השנה" בנוסף עליכם לבחור אמן אחד בכל קטגוריה
את הדירוג יש לשלוח אלי במסר בלבד דירוגים שיעשו על גבי הפורום לא יתקבלו
התוצאות יתפרסמו עם תחילת השנה החדשה
ותזכרו שפופ זה עניין של נקודת מבט
מיכל ושחר.

necky

New member
הצבעתי../images/Emo127.gif

הכי קשה היה לבחור בנעלם השנה כי כולם באמת נעלמו השנה במיוחד קיילי כרסטינה וג'סטין

D4Ever

New member
סליחה על הבורות../images/Emo3.gif

אבל מאיזה רשימה בוחרים?

DesertRose7

New member
מצורף לך קובץ WORD

להודעה למעלה, תלחצי עליו - הוא יפתח ושם יש לך הכל

D4Ever

New member
אההה

בגלל זה אני לא מצליחה! אין לי וורד!,כששידרגתי את המחשב לא התקנתי =\.. אני אעשה במחשב של אח שלי עוד מעט..

WTF???

אין חיים או מה? "לוזר השנה" "נעלם השנה" "וונאבי השנה" הקטגוריות האלה קשורות כי....??? ומה בדיוק עשו אלה ברשימה של הלוזרים שהופך אותם למתמודדים על התואר המכובד הזה? טוב מה אני אגיד.. תבלו עם המצעד שלכם.

DesertRose7

New member
זה בדיוק כל הקטע../images/Emo70.gif

לא עוד מצעד משעמם ורגיל.. טוב לפחות ניסינו לשנות קצת.. זה פופ, זה קיצ'י (בדרך כלל) זה כל הכיף!

DesertRose7

New member
כנראה שאתה לא תסכים אבל..

את מייקל - אני חושב תשזה די ברור, כל עניין המשפטים, המעבר לחו"ל וברגע שהוא אמר שהיהודים הם כמו עלוקות את ג'ניפר - מוציאה סינגל וחצי השנה וכל עניין הפרוות. חוץ מזה שאם זה לא מתאים לך אתה לא חייב לבחור אותם. בשביל זה יש שם עוד 3

פחחח אני לא מתכוון לבחור באף אחד...

כי אני בטוח שגם הסיבות של השאר מעפנות כאלה
מייקל- "כל המשפטים" כולה משפט עם הילד חולה נפש ההוא, ואולי עוד כמה שחיפשו כסף עם תירוצים גרועים... ומייקל ניצח אז איפה החלק של להיות לוזר נכנס פה? פחחחח מעבר לחו"ל עושה בנאדם לוזר?
ובקשר למה שהוא אמר\ לא אמר... לא יודעים כלום אז מה הקשר? חחחח ובקשר לסמים- סתם שמועה... בקיצור אין סיבה... אם כבר הוא הווינר של השנה... ובקשר לג'ניפר- עוד מפורסמת שמצאו סיבה גרועה להיכנס בה כי הקנאה אוכלת אנשים... פחחח.... טוף... תהנו מהמצעד נראה לי שאני אוותר הפעם

pulpula

New member
לצאת זכאי במשפט נחשב ללוזר?!

את מתכוונת אולי לWINNER לגבי ה"מעבר" לחו"ל XD את בכלל יודעת איפה הוא נמצא?! אותו הדבר לגבי מה שהוא "אמר" את בכלל לא יודעת על מה מדובר אז תנוחי. THE BUTTOM LINE IS שעניין הוא לא אם מתאים לנו או לא לבחור במייקל באופציה הזאת, אלא העובדה שהוא לא צריך להיות שם מלכתחילה. נשבר שאנשים רפי שכל מסתמכים על דברים לא אמיתיים כלל שכתובים בעיתונות צהובה.

למעלה