עדכון באתר!

O r a c l e

New member
../images/Emo27.gifעדכון באתר!

עבר שבוע- אני מתנצל- אבל עדכנתי עם תמונות חדשות בגלריה- בקרוב עוד ושירים חדשים ממש באודיאו. כרגיל- תגובות מתקבלות בברכה!

Jagged chaos

New member
../images/Emo99.gifמכל העידוכנים שעשית....

..זה היה הכי טוב
יא אללה מאיפה הבאת ת'תמונות מה-JLP LIVE?
תמונות מטורפות!!!!! התלהבתי מהבאנר של ה"חוליה החלשה URS כנסו לפורום"...
אהבתי שהעלת את הביצוע האקוסטי התותח ל- CRAZY
אהבתי ת'וולפפר של PERFECT באקוסטי
אתה עושה מצווה לאלאניס

O r a c l e

New member
באמת?

זה עדכון קטן יחסית שהיה אמור להיות גדול יותר אבל בגלל חוסר בזמן לא העלתי את כולו (מה לעשות- קיצוצים....). התמונות מההופעות הן פשוט התמונות הכי גדולות של הופעות חיות מהתקופה הזאת שמצאתי (האחרונה אתה שמת פה בפורום...). אם הן מופיעות ב-JLP LIVE אין לי מושג.. אני אאמין לך אם אתה אומר. גם אני ממש אהבתי את הביצוע של קרייזי האקוסטי. ועל איזה וולפייפר של Prefect באקוסטי דיברת? זה?- http://img386.imageshack.us/img386/2964/lisa52if.jpg בכל מקרה תודה רבה :)!

Jagged chaos

New member
כן לכל השאלות... ../images/Emo3.gif

רק לא אחד. התמונות שהעלת לא מופיעות ב-JLP LIVE.. התכוונתי י'עני התמונות מההופעות של 1996....

Rוית

New member
התמונות בגלריה-

בחיים לא ראיתי את השתי תמונות האלו של אלאניס מתקופת ג'אגד שהיא קצת לא בפוקוס שם (שתי התמונות הראשונות מימין) - הן יפיפיות! גם התמונות החדשות של תקופת אנדר, חוץ מאחת מזעזעת (מיילא השיער, אבל מה הקטע עם התסרוקות?!) הן מדהימות! זאת שהיא חצי עם הגב
אההה!
אגב, בקשר לאותו וולפיפר של פרפקט - תקרא טוב את המלל של השיר, יש שם המון טעויות בכתוב

Rוית

New member
אה ובמידה ולא הבהרתי את עצמי טוב-

המון תודה על העידכון, כתמיד

O r a c l e

New member
תודה- אכן תמונות יפות

ניסיי למצוא אותן באיכות גבוהה אבל לא מצאתי אז בסוף פשוט הוספתי אותן קטנות... את הרקע של פרפקט לא אני הכנתי- זאת עבודת מעריצים של ליסה.. אגב- כל מי שרוצה מוזמן לשלוח! אני מבטיח להוסיף!

למעלה