סיכום שבועי

lililulu

New member
חחח קוראים לשיר הזה

"הזמנה לחתונה" וזה של אורי בנאי ושוטי הנבואה

../images/Emo211.gif

שיר השבוע? השיר בשין של אוראל תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?דילב אמרתי לך שאני שומרת D= סרט\סדרה\תוכנית TV?נראלי קראו לזה"זהות חדשה" ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ראש 1 כתבה על איתי תוורג'מן חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?י=מ=א=ו=ת=! משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?תחרות כשרונות צעירים,אני הנחתיP= משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?וואלה לא דעת מה קניתם השבוע?בגדים אדם השבוע?חני:] ציטוט\סקופ\משפט השבוע?הרבה מהמשפטים שמיכל יצרה מהשעמום הרב שלה XD

../images/Emo175.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הדררר ? , רותה להיות חברה צ'לי ? .
חחחחחחחח מה יש לי מהמשפט הזה ?

lililulu

New member
עונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע? איציק שמלי - כמה חסר, דניאל סלומון - היתכן, akon ft. blast - look me in my ayes, אוי אדרי - כבד לי [הגזמתי כמה שירים
] תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? בהודעה הבאה סרט\סדרה\תוכנית TV? בובספוג הסקסייי
ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1, איתי תורג'מן
איזה תמונות מדהימות יצאו לו שם
חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? איףף איזה שבוע מחורבן רק חיכיתי שהוא יגמר משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? מופע סיום ט' הולך להיות מצחיק אף אחד לא זוכר כלום
ויהיה אחרי זה דיסקו אז נחמדי:) ועוד משהו יקרה שם
בע"ה משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בטח יש לי מלא מבחנים להשלים מה-70 שיעורים שצילמתי והייתי בחזרות
מה קניתם השבוע? סנדוויץ' בקפיטריהD: אדם השבוע? מישהו אחד [: ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אין

עונה.

שיר השבוע? שנים חסומות - מוניקה סקס . נוף אחר - יוני בלוך . וכל השירים היפים שיש לאלדד באם פי D: אה,גם- רוצח משוגע-אביב . תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד סגידה ליוניייי
ספר\עיתון\כתבה כלשהי? 7 לילווות הכתבה על יוני,אאחחחחחח יוני יונייייי ,ינעל העיניים היפות שיש לך D= חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? טוווב שהיה הכי מצחיק בעולם אצל שניר D: ויייייייים :) משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? להחזיר כבר תספרי לימוד המסריחים האללה [: ים . :) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אין [: מה קניתם השבוע? חולצה,מכנס קצרצר. אדם השבוע? נעמה שלילליליייייי
. אלדד. אורנית [: ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "שיווואו מגניב כzה אנחנו מאאאאגניבוווווות ~XDDDDDDD~ נכון נכון?!@?! :D

../images/Emo25.gifעונהההה-->שבתת שלוםם../images/Emo99.gif

שיר השבוע? כמה חסר-איציק שמליי כפרעלייוווו החמודד הזההה:)) תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?לא עולהה ליי כי נדפק לי המחששבב:( סרט\סדרה\תוכנית TV?כוכב נולדדד
אני אוהבתתת את התכנית הזאת! ספר\עיתון\כתבה כלשהי?תמונה של הבויז בראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?שיחה עם יועצת בית ספר!!אעאעאעאעאע->שונאת אותה! משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?אם אני אוכל לבוא לערוץ הילדיםם
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?עוד שיחה עם היועצתתת המטורפתת הזאת! מה קניתם השבוע?ה-מ-ו-ן בגדים
אדם השבוע?אושרי הנשמההה היחידהה שלייי
,,יוליהה נשמתייי:)) ומיכלווששש חיים שליי יפשללי!!
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?היום אין
שבבתת שלווםם יפוותת שלייי:)))))

../images/Emo204.gif עונה [:

שיר השבוע? מירי מסיקה - עכשיו אתה חוזר בחזרה תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אני עשיתי [: [איך?] סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד P: ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אממ... לא שזכור לי D: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בית ספר... מה קניתם השבוע? לא זוכרת אדם השבוע? אדם יוסף ודניאל בן חיים [: ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

גם את עם דניאל בן חיים

כפרע עליייו! איזה חתיך הוא נכון? ואיי כמה פעמים פגשתי אותו!! אני חורשת על מגדל העממממממק ואני תמיייד רואהה אוותתו אייזה יפיוווף הוא!! איןן הוא הכוכב שללי! יעלה לא יעלה יזכה לא יזכה ? הואא??? הההההה-כווווווכככככב שלי!!!!! חחחחחחחחחחחחחח

למעלה