סיכום שבועי

../images/Emo20.gifעאעאעאע יכולת לנצלש אעאעאע כולההההההה

הההה גבגבתבתבתבתבתבתתיייי לך שיייייייואוואו

עונה ((((:)

שיר השבוע? כל השירים של עברי. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? שלמות!!!!!!11
איזו איכות טובה, משהו DDD; סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד,אאחחח יוניייייייייייי D: ספר\עיתון\כתבה כלשהי? 7 לילות. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? שבוע מצחיק עם שירה XD חח והחופש.[: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ככלוווום. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מבחן במתמטיקה . מה קניתם השבוע? מכנס עד הברך [: אדם השבוע? רותםםםםםםם
,שירה, רביד. ציטוט\סקופ\משפט השבוע? איןלי.D:

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifההההההההההההההההההההההיי !

גם את אוהבת את עברי לידר? גם את אוהבת את יוני בלוך ? ברוכה הבאה למועדון D; ואני רואה שיש לך חברה בשם שירה . יאיאי D;

וואי היוני הזה,, אמאלהההה הוא מושלם DD;

ותתעלמי מהכינוי למה אני צריכה לשנות דדחוף ואינליי כוח D= חחחע כן אני אוהבת את עברי (:) ! 3 >

עעעוווווונה (:) ! &

שיר השבוע? אלייך שר-הראל. 33> * תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? טוב שהיא הכי יפה בעולללללם !!!!! [:
..... * סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד $ ספר\עיתון\כתבה כלשהי? על אמיר פיי גוטמן [: ,,, חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? חופפפש (:) . משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?ללכת לשני D: ! משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מבחן בלשון |: ~ מה קניתם השבוע?לא זוכרת DD; ! ^ אדם השבוע? הילה 3> .... ^ ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אין לי כוח לחשוב xP , &

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאאאאאעאאאא זאת דניאל ??

אבל למה את מעלה תמונה שלה בעירום DDDDDDDDDDDDDDDDDD ; חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifבצחוק D;

רואים לה תכוס D; לפחות אין לה שערות בגילה DDDDDDDDDDDDDDDDDD ;

lililulu

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה יפה היא
אני גם רוצה אחות כזאת

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifלא לגעת בה ! היא לראייה בלבד!

היא כמו חנוכייה.

../images/Emo175.gifאיזזזזזזזו יפפפפפפפה !!!!!!!!!!! ../images/Emo23.gif

אלייך שר .
גל ? , אני רוצה תמונה שלך . [:

למעלה