סיכום שבועי

עונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע? מופע הארנבות של ד"ר קספר-אחלום לנצח. גשם חזק-מוניקה סקס. כל האלבום של נינט..
מגיפה - אביב גפן. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? תפוז לא מעלה \: .. אז הנה קישור
,סתם תמונה נחמדה. http://img413.imageshack.us/img413/285/10033065cq8.png סרט\סדרה\תוכנית TV? יאיר לפיד ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אני מחכה שאבא שלי יחזור עם ידיעות D= , נאמ,בטח אני אקרא ת'כתבה על אמיר פיי גוטמן :) חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ים,שבועות. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? לנסוע לנתניה [: ועוד הפעם ים . :) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כלום. מה קניתם השבוע? אולסטאר מזוייפות,הן כאלה יפות
. ומקדונלדס. אדם השבוע? אביייירם
,נעמה[!!!!!],חן ונופר. ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "תביאי לי ת'בשר מסתובב.. מה ? נו,שווארמה. XD "

lililulu

New member
יש לך משהו לא מזוייף בבית?!

אולסטאר מזוייפות ואנס מזוייפות חולצות מהשוק מזוייפות... נראה לי הבית שלך מזוייף במקום מקירות רגילים יש לך קירות מקלקרD=

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifעונה . :)

שיר השבוע? המילם הכי יפות - שייגעצ . namb - Linkin park אביב גפן - אור הירח \ יומן מסע . תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
סרט\סדרה\תוכנית TV? מחשבות על רצח , האלופה . ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אין. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אין , שבועות היה יבש . \: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ירושלים - טיול . [:|סדגדש| משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מבחןןן ביהושוע-שופטים \: מה קניתם השבוע? אמממ >< תאמת לא ניראה לי שהשבוע קניתי משהו , הכל קנו לי D;ש אדם השבוע?יעל , תות , נופר , דניאל , וחן . [: ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"מה איפה נחמיאס ?" "בחדר של חני" D;

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifעוד תמונת השבוע , מומלץ !../images/Emo8.gif

נופר עם משקפיים DDDD ; חד פעמי :)

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifמהה אאת מתרגגשתת אעאאא??!

אננני סה"ככ ההאלתי טמוווונה ששלך ! עז תרגאאי !

../images/Emo20.gifללעעע בעעליי!!! למהההה מייייי את שדתגידייי

ליי עאא?? וישלחחחחח מלללעע טונעע של שגיהוות !! אה זה בטחחחח בגלל שאת קותבת מהרררר!! וזה סך הכל פורורום כאילו כגאילו אזז ססבבבעע

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifכעייללו שיואאאוו תרגעעעי! מי ישמממע !

בגללךךך יצצא לי נאאאד ! ושגיעעותת כתיב תגידי לאמא שלללך ! מי שמדבדבררר ! בבעעעיי~!

חן XD

New member
../images/Emo221.gif עונה לאהבה שלי ../images/Emo99.gif

שיר השבוע? כמו נוצה-ביחוש הביחושון D: יום אחרון-אמיר פיי גוטמן מדמיין אותך-אייל גולן תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?אני והפוטנה שלי במפגש :] |יצאתי זוועה :\| סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד ותשוקת הנצים ספר\עיתון\כתבה כלשהי? הכתבה על אמיר פיי גוטמן חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? מפגש [: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? 1.6 > מועדון 24 !! משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?בצפר :| מה קניתם השבוע? מכנס וחולצה אדם השבוע? אמא שלי
דילב,נופר ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "זה כואב,זה יכאב,אבל בסוף זה ייגמר " D:

חן XD

New member
../images/Emo221.gif חחחחחחחח עוד תמונה הייתי חייבת

קבלו את ערני במראה "שנטי בנטי" עם השרוול

חן XD

New member
../images/Emo221.gif חחחחחח לא נכון היום הוא נראה בהרבה

יותר טוב

למעלה