סיכום שבועי

../images/Emo27.gifסיכום שבועי../images/Emo37.gif

שיר השבוע? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע? - שבת שלום - 3> דילב.

../images/Emo27.gifעונה../images/Emo37.gif

שיר השבוע? כל האהבה שבעולם - לירן טל . אין הגיון באהבה - מושיק עפיה . בשבילך נוצרתי - אייל גולן . [: תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה , כוכב נולד , המפצחים , המראה :) # ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 . חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הקאתי :S ,, משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? כככן, 1.6 - מועדון 24 :] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? יום ראשון . - בצצפר. מה קניתם השבוע? לחמניה + שוקו D; $ אדם השבוע? חן + שחפפי [: - ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "יש לי, את כל האהבה שבעולם, והיא שלך, שלך עד סוף הזמן " ... :]

../images/Emo210.gifיוווווווווווו, שכחתי..

קניתי סקיני טייץ, מכנס [זה שיש לי בתמונה] , מכנס צהוב עד הברך, גופיה צהובה וממתקים D:

../images/Emo90.gifעונננננה

שיר השבוע? Pussycat Dolls,Feat Timbaland - Wait A Minute J Status Feat Rihanna- Roll בת של מלך -חדווה לויי , שמעתיי ת'שיר במיקרה והתמכרתתתתתי ! # תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אין לי כוכ אני על תגוה מהירה
סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולדדדד ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לא קוראאת חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הרבההההההה משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אמ .. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מבחניםםםםם , מבחנים ומבחניםם xd מה קניתם השבוע? מסטיקים, קפוצינ'וו וסקיננני חוםםם (אעע ישלי כבר 5 סקינייי
) אדם השבוע? חברההשלי ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "לפעמים כדי שיהייה טוב צריך לוותר על הכי טובב" # !

../images/Emo90.gif התמונההה :p

חחחחחחחחחח התחרפנות טוטאליתת אתמולל בשיכבהה וזה מה שייצאאאא
שלי לאא פהה (זיןן שהוא יהיה על הריצפפפפפפפפפפה חע #)

../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifעונהה

שיר השבוע? who do you think you are?? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? היא של ג'ו! סרט\סדרה\תוכנית TV? ראש גדול ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אמיר יוצא מהארוןן חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? חולהההה רצחחחחחחחח משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שיעדכנו אותי על התפקיד שלי משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מתכונת באיכסטוריה ובגרות מבמתמטיקהה מה קניתם השבוע? אוכל! אדם השבוע? ג'ו ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "היי אמא.... שמעי אני בשדה התעופה! שכחתי לספר לך שאני טס למיאמי!!!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחח בראדלי הזה קורעעעעע

../images/Emo109.gif ../images/Emo26.gif עונה ../images/Emo36.gif

שיר השבוע? לא מכירים אותך הראל מויאל תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה ספר\עיתון\כתבה כלשהי? --- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אממ משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? לקנות לאדם את המתנה ללכת להופעה משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר מצ"ב מה קניתם השבוע? אממ שטויות אדם השבוע? אדם ציטוט\סקופ\משפט השבוע? כפרעליו עיניים שלי

../images/Emo20.gifעונה : ]

שיר השבוע? בואי תגידי-רגב הוד. כל אהבה שבעולם - היחידה שלי-דודו אהרון מתוקה שלי-אבירם דרעי עוגות גבינה-ביט69 כמו שלך-ביט 69 יש רגעיים-משה פרץ האור שבעיינים-אייל גולן
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
סרט\סדרה\תוכנית TV?כוכב נולד :) ספר\עיתון\כתבה כלשהי?3 פרקיים בספר הזמדיין והמשעממם ההוא שאפילו תשם שלו לא הצלחתי ליקרוא D: חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אהממ D: ,דללווווווזה D: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?שבייתה משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?שיגררה בעע \ : מה קניתם השבוע?חולצצה :] אדם השבוע?חני,דילבי,בייגל,שירה,שחף אוהבת אותכן
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"בואי ניתוף ידיים נגענו ב__________" D:D:D: "את האור שבעיינים את חיוך עד השמיים. הלב בוכה מרוב שאת יפה . את מעירה כשמש את החלום מאמש איייך שאת נוגעת בי אני אדם אחרר שאת איתי אני אוהב אותך, יותר את בשלך לא מביננה זו אהבה :] 3 >,. :] איייילל הוא כזהה יפה D: , ! 333 > .. ש''ש :)

../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שתפת ידיים מאז שנגענו ב-____ שלנו?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוהבת אותך ו.. למה אין לך חתימה? D:

../images/Emo175.gifעונננננה . :][:

שיר השבוע? אלייך שר - הראל סקעת .
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >> סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד , D; האלופה . ספר\עיתון\כתבה כלשהי? 7 לילות - הכתבה על אמיר פיי גוטמן . P= חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ח ו פ ש . D= והיום ראיתי את הגי'נג'י סטייל , D: אני קלטתי אותו ולא חברה שלי . P: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? לראות את הג'ינג'י סטייל ,, חח סתם .
אמממ ל'דעת .
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? יום ראשון - מבחן . |: מה קניתם השבוע? מכנס שלושתרבעי [ איך רושמים ?!
] סקיני [ טייץ ] ,
וחולצה . [: אדם השבוע? הראלוש , 3> ברק יצחקי , 3> והג'ינג'י סטייל חחחח סתם . xD ציטוט\סקופ\משפט השבוע? " העולם הוא אגדה אם תפתח את העיניים , תגלה ואז תדע גם לך זוג כנפיים . " יאאאי ,,
אני עכשיו שומעת את השיר הזה .

למעלה