סיכום שבועי

../images/Emo27.gifסיכום שבועי../images/Emo37.gif

שיר השבוע? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע? - שבת שלום - 3> דילב.

../images/Emo27.gifעוווונה../images/Emo37.gif- אה וקרדיט לנופי :]

שיר השבוע? הבוקר יאיר - שירה גבריאלוב [: תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הנצים, המראה. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1- כתבה על הבנים :) חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? מבחן במתמטיקה- :\ משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שום דבר :| משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? יום שני. מה קניתם השבוע? קניות D; אדם השבוע? אני. :| [ D: ] ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "שי מיניין הוא גמד הומו ויש לו גבות קקטוס D:"

../images/Emo109.gif עונה

שיר השבוע? הבוקר יאיר תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? מה שדילב הכינה סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה , נורביט ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? פרצו לי לאייסי משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? --- משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר מה קניתם השבוע? --- אדם השבוע? שרון סנדלר אדם ציטוט\סקופ\משפט השבוע? ----

גו3י

New member
../images/Emo207.gif עונה

שיר השבוע? צועקים על אהבה תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? הבויז ותום אבני סרט\סדרה\תוכנית TV? החופשה של בין ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? עיצבתי את השין שלי ויצא לי מה זה יפה כנסו http://www.shin1.co.il/id/user_inlg6.php משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שיהיה שביתה משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר מה קניתם השבוע? טוניקה ומיני אדם השבוע? ביחוש ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אל תתני לנשיקה לטמטם אותך ואל תתני למטומטם לנשק אותך

../images/Emo175.gifעונה . [:

שיר השבוע? מחרוזת שירים - אבי סינוואני . D; תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אולי אח"כ אני יעלה . P= סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה , בופור . ספר\עיתון\כתבה כלשהי? סטאר - על ברק יצחקי , חיחי אבל עדיין לא קראתי , פשוט אני רוצה שעמית תקנא . :][: חוחו . D: חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? מתכונת[ ? ] חיחי קיבלתי 82 . P: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אממממ .. :][: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מבחן מפמ"ר [ מיני מתכונת ] . |: מה קניתם השבוע? נמממ מחק , שפיצים , קליפסים וכל מיני דברים קטנים כאלה חיחי . P; אדם השבוע? הראללללליק .
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? מחרוזת שירים - אבי סינוואני # - כל המצב רוח שפתאום עולה , כל המצב רוח בגלל הצינגלה , שכטה ועוד שכטה לפתע מתגלה , מן עולם חדש בגלל הצינגלה , נפגשנו בשכונה כל החברים , פותחים[ ? ] סיגריה ואז מגלגלים , רציתי לבלות , לצחוק ולהנות , חזרתי הבייתה התחילו צעקות , תפסיק להסתובב , תפסיק להסתובב - עם כל החברים , תפסיק להסתובב . תפסיק כבר לעשן , תפסיק כבר לעשן , ספר מחר לאבא , תפסיק כבר לעשן - # חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח . xD

lililulu

New member
איכסה פיכסה עלייך../images/Emo3.gif

מה זה "פשוט אני רוצה שעמית תקנא"?!?! מה זה לא ברור לך שאם יש כתבה על ברקי את מעלה אותה?! יאללה יאללה תקראי אחר כך עכשיו את הולכת לצלם ולעלות ליD;D;

../images/Emo175.gifחוחו קראתי אותה ,, [:

והייתה עוד איזו כתבונת קטנטונתתתת , [: איזה חמוד הוא . 3> ואינלי כח להעלות . [;

../images/Emo141.gifעונההה לשמנה שלי=]]]

שיר השבוע? רוצה בנות רמיקס!!חחחחחחחחחח תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?תודה לדילבי שלייייי איזה יאפהההה=> סרט\סדרה\תוכנית TV?לעעעע.... ספר\עיתון\כתבה כלשהי?======= חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? חינהההה אתמול
היה ליגה חחחחח משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?בר מצוההה יום שני אעאעאעאעאע חחחח משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?שיעבור הבר מצווההה
מה קניתם השבוע?מצלמה דיגיטליתתתתתתתתת נענענע חחח אדם השבוע?דילבי שלי מורן ישראל ומור היאפהה שליי=]]]] ציטוט\סקופ\משפט השבוע?יקיר:היייייייי ספיר:ביייייי
חחחחחחח אני אוהבת ליתעללל חחחחח
מגיע לו עננענענ חחחח עזבוווו

חן XD

New member
../images/Emo41.gif עונה לפוטנה היפשליי

שיר השבוע? נממ Akon- Dont Matter תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הנצים וזינזאנההה
ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 "אביחי: 'אין לי מה להסתיר' " חחחח הביחוש הזה
חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? מבחן במתמטיקה :| משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום ראשון > שביתה :]] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? יום שני מה קניתם השבוע? אממ עכשיו קניתי עגילים :]] אדם השבוע? נופר ודילב :] כמו תמיד היפות שלי ציטוט\סקופ\משפט השבוע? נופר:" וואיי כואב לי התחת " אני :"דיי את עם התחת שלך"

../images/Emo210.gifפווווש דה באטם פווווש דה באם פווווששש

אוווח כוס אמא של השיייר זה D: פוטנה שלי ?! את ה-כ-ל ו- ששששששששששש. אל תרדי על ביח

lililulu

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אופס
זה לא משמחה? טובD: זה בגלל שכל שיעור לשון אני או מבריזה או שאני עפה

עונה^____^:)

שיר השבוע? יהלום,רעש לבן,חלליות-ברי סחרוף האליל מיןD: תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? ^_^ סרט\סדרה\תוכנית TV? אמאלה ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ידיעות חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הלכתי לשוק:) . ממש חוויה D; משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יומולדת של זוריקשלי:) היום.. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? שוםכלום:) מה קניתם השבוע? הו!,קשתות מהשוק.גופיות מהשוק בכל מיני צבעים.חולצה מזיפ,מכנס מהשוק.נעליים מהשוקD: ומתנה לזוריק:) אדם השבוע? תימי.נעמומה אהבת חיי [: ודוריק.:) ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "144 שלום.. שלום.אפשר את המס' של ברי סחרוף הסקסי? איזה ברי?הזמר..? כן. לא!!!!! בייD: "

למעלה