סיכום שבועי

../images/Emo27.gifסיכום שבועי../images/Emo37.gif

מריה הזכירה לי D= 3> 3> 3> שיר השבוע? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

ראשונה=]]

שיר השבוע? " למה" אביחי לוי תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV?האלופה ! ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אממ .. לא שזכור לי חיחיחיחיחי משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?יום ראשון ! משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ............... מה קניתם השבוע? חולצות אדם השבוע? אדם יוסף!!!! ציטוט\סקופ\משפט השבוע? איןןןןןן

../images/Emo110.gifעונה=]]]

שיר השבוע?אל תגידי לי
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?בהודעה הבאאאאאה=] סרט\סדרה\תוכנית TV?לא=\ ספר\עיתון\כתבה כלשהי?מממ לא חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?הקריון עם מורןןן:XD חחח והטיול שהייה לי=] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?עצמאות=] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?בצפר=\ מה קניתם השבוע?ממתקיםםםםםםםםםם=]חחחח אדם השבוע?שחף ירדן ואדםםםםם3>3>3>...
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?מורןןן צלמי אותווXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחח

../images/Emo42.gif ספירוווווושלי[?!]

אני אצל חברה שלי... ;] באתי לכתוב פההה.. חח.. אדם השבוע אהא?? כפפפרעליך 3>

../images/Emo110.gifברור כפרעליךךךךךךךך

חחח שאת לא תהייי אדם השבוע שלי????XDחחח נשמה יאפה שליי יתגעגעתיי נשמתיי

../images/Emo27.gifעווונה../images/Emo37.gif

שיר השבוע? בסוף כל יום- רן סנדלר תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הנצים והמראה. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? שביייתה [: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ההופעות ביום העצמאות
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר. מה קניתם השבוע? מקדונלדס D= אדם השבוע? שחף ואדם חח כן כן תתפלאו [זה רק בגלל שהוא שימח את שחף.] :| ציטוט\סקופ\משפט השבוע? =

../images/Emo110.gifדילבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

אעעאעא כפרעליךךךךךךךךך איןןן שמחת אותי עכשיו חבלזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זמה שימחת אותי יאווווווווו חחח עאלקקק ואדםםם כפרעליךךךךךךךךךך יפה לך חחחחחחח כפרעליוו אין אין אבל אין עליוווווווו מושלםםם

חחחחחחחחחח אאעאעאעעאעאעאעא כפרעליךך...

צו'צ שלי !!! איזה מאמי אני כזה מה אדם הוא אדם השבוע????? פיתאום אני רואה ביגלל שחף יאו מי אוהבת אותך מי מי? אחאחא בטטה מוקרמת שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותיייי

../images/Emo15.gifעונה....

שיר השבוע?Makeshift Romeo - Morning After תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?===> סרט\סדרה\תוכנית TV? אמ....MTV ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1...חחחח טוקיו הוטל עקפו את הגיימבויז!
XD חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?היה לנו השבוע 3 ימים שביתה=]] חחחח ויום צחוקים עם ספיר XDD איזה צחוקים היה אמאאא אני והיא היינו בקריון ובושות רצח איתההההה
הלכנו לאיזה דוחן כזה של משקפי שמש וספיר מדדה משקפים והיא רצתה שאני יצלם אותה בפלפון אז צילמתי אותה אבל בלי שהמוכר יראה אז עשינו את זה מהר וכול פעם התמונות לא יצאו טוב חחחחח אז הלכנו ואחרי 5 דקות חזרנוXDואז ספיר עושה למוכר:היא רוצה שאני יצלם אותה עם המשקפיים....כאילו היא אמרה שאני זאת שרוצה להיצתלם אז אמרתי לה ישקרנית חחחח את זאת שרוצה להיצתלם איתם חחחח אז המוכר אמר טוב
ואז צילמתי אותה עם המשקפיים=]יצא תמונה מזה יאפה!!ואז הלכנו משם ואחרי 5 דקות שוב חזרנו אליו חחחחח כי התמונה הייתה בפון של אבא שלה ואי אפשר להעביר אז היא רצתה שאני יצלם אותה מהפון שלי אז המוכר ראה אותנו אז הוא אמר חחח כמה זמן א הייתם פע?!XDומזה צחקנו עם המוכר חחח הוא מזה חמוד.....חחח ואז עשינו לא שם בלאגן בתכשיטים ובעגילים חחחחח ובסוף לא קנינו כלום
חחחחחחחח ספיר אני ואת זה שילוב קטלניXDDDDD משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?אמ...חופש=]ויומולדת לחברה שלי משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?יום הזיכרון=[ מה קניתם השבוע?חגורת ניטים=] אדם השבוע?ספירע הנבלה שלי=]] ציטוט\סקופ\משפט השבוע?אין...

../images/Emo110.gifחחחח מורןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

כפרעליךךך נבלהXD עם כול מה שהיהי בקריןן ולא היהי לך משפט הששבוע??Jחחחחחחחחחחחח

למעלה