סיכום שבועי

../images/Emo27.gifסיכום שבועי../images/Emo37.gif

באיחוווור. זה לא היה מגיע בכלל אם פוטנה היפה לא היתה מזכירה לי D= שיר השבוע? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

../images/Emo27.gifעוווונה../images/Emo37.gif

שיר השבוע? רוצה אותך. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אחות של אביחי כפרעליה איזה יפפפה 3> סרט\סדרה\תוכנית TV? סוד של אהבה והאלופה :) ספר\עיתון\כתבה כלשהי? האישה האחרת. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? עשיתי בייביסיטר וליל הסדר D= משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום שלישייייי
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? יום רביעייי :( מה קניתם השבוע? אוכל סיני D= וצ'יפס במקדונלס :)) אדם השבוע? נווופי :) שחחף ונוני בת דודה שלי :] ציטוט\סקופ\משפט השבוע? דילב: "יאללה בואי נאכל משהו" נופר: "טוב ..." דילב: "יאללה חופשי על ה-" נופר: "ברר"

../images/Emo15.gifעונההה . [:

שיר השבוע?כבר לא יכול , אם הוא ילך , רוצה בנים , רוצה בנות . . . P; תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?בהודעעה הבאה . [[: סרט\סדרה\תוכנית TV?שכחתי איך קוראים לזה , נו שהראלל שר שםם . :][: וגם ליאור שליין תמול . P: ספר\עיתון\כתבה כלשהי?מערייייייייב - הכתבה על הראל .
חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?צ'אאאאאאאאאט , פסחחחחחחחחחח , סכייייין , חעחעחעחעחעחע . D: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?צ'אט ?! , לילה לבןןן ? . :][: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?לימודיםםםם . מה קניתם השבוע?נמממ ארטייייייייק . [[: אדם השבוע?אוראל , שחפ , נופר , זרא , ושלווום . D: וכמווווווובן הראל ואדם . :][: ציטוט\סקופ\משפט השבוע? " כואבת לי השן ,, סימן שיש לך שןן " חחחחחחחח שחפפפ ? . D:

../images/Emo15.gifאווווווווופ . :[

כתבתי חפייירה , וזה לא שלח . =\\ טוב אני אחפווור שוב . :][: דילב ? , למה אתמול לא באתתת ? . :[ היה מצחחחיק !!! בהתחלה היינו אני , שני , חן , חני [ שחזרה ] , מורן [ שהלכה ] , ירדן , פלורין [ שרצתה להתקשר אלייך ] ולא זוכרת מי עוד , ואז שחפ ואוראל באאאאאאו ודיברנננננננו והיה מצחיייייייייייק !!! D:D:D: ואז דיברתי איתה בפלא '
והיום דיברתי עם אוראל בפלא'
ואז שחפ הלכה , ואני ואוראלל הלכנו ללובי , והיה מצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחיק !!! הכרתי שתיים מה זה חמווודים !! אחד בדוואי חעחעחעחעחע ואחד עם עניים מה זה יפפפפפפפפפפפפפפות יאיאיאיאיאיא מחר לא נראלי שאני אוכל לבוא ללילה לבן , או שבעם כן אבל מאוחר . ואני ואוראל נשארנו עד 6 !!!
אהה ואני ישרשר לפה כבר התמונה . . .

../images/Emo103.gifחחחחח כי הייתי צריכה היום

בבוקר לקום מוקדם. :] שמחה שנהניתן אבל.. פעם הבאה אני באה (=

למעלה