סיכום שבועי

../images/Emo187.gifאני אומרת לך שהוא לא אמר

ליייי איתי הוא דיבר יאפה והכול אבל...עם___ טוב עזבי לא משנה חחחחחח

עונה לנסיכה שלי..

שיר השבוע?קרן פלס-אם אלה החיים. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?===> התמונה: http://img512.imageshack.us/my.php?image=3222wk9.jpg סרט\סדרה\תוכנית TV?הפיג'מותתתD:סוד של אהבה. ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ראש1 אני שם:p חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?מצאתי את האפיקומן:p משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?סודי:] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?אין מה קניתם השבוע?שימלת מיני מזה יפה אדם השבוע?נורית שללי ושרוני ציטוט\סקופ\משפט השבוע?הוא שמח שאתן באות אוליו:]]]

hen love noli

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע?"כבר לא יכול"-אייל גולן תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?==>כמה שאני מכוערתת סרט\סדרה\תוכנית TV?אתמווווווול הראל סקעת עם ליאור בערוץ 10 ספר\עיתון\כתבה כלשהי?אמממ לא זוכרתת חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?חופפפפפש יציאות בלגניים משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?הופעההההההה משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?לימודיםם בעע מה קניתם השבוע?הרבה דברייים כבש לעל האשש יאמייי אדם השבוע?
שרון^הראל
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?יייייייש יום שלישי גייימבויזז כמה שאני מתלהבבבבת ליראות אותככככם:p

../images/Emo103.gifאם את חושבת שאת מכוערת

למה את שמה תמונה ?! דווקא תמונה ממש יפה :]

../images/Emo182.gifעונה לדילבי :)

שיר השבוע? מאמי - מירי מסיקה XD תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? השיר שלנו :( לא הה כל החופש :( ספר\עיתון\כתבה כלשהי? -לא- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ליל הסדר והצחוקים בצאטים עם מיכליק ושחפיק XDDD קורעות והשיחה המושלמת שלי עם מיכלללי היפה 333> משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שיגיע המימונההה!! משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? שיגיע הביצפר : / מה קניתם השבוע? כלום :D אדם השבוע?
מיכל,נופר,שחפ,ודילב 333>
וששררון
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "אוח כואב לי השין סימן ש יש לי הששן" חחחחחחחחח שחפולללה :D:D:D

למעלה