סיכום שבועי

טוולי

New member
../images/Emo27.gif סיכום שבועי ../images/Emo37.gif

שיר השבוע? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

שלייי

שיר השבוע? מוגלי ובלו חחחחחחחחחחעעעעעעע תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? עם החגורות!!! סרט\סדרה\תוכנית TV? השמיניהההה ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1!!!!!! חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? לא עברתי חחחחחעע משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? טלפון....... ואני מקוה שזה כן יקרה.. מה קניתם השבוע?אוככלללללללללללל ציטוט\סקופ\משפט השבוע? סיפור קורע על דוד שלי אבל אין לי כח לרשום חחחחחחחחחחחח

עעונהה

שיר השבוע? מה שאת עושה לי <== דניאל זילברשטיין :) תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? אממ... השמיניההה XD ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? כההה.. חראא רבבתי עם חברהה , בגללללההה משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שיצאאא הקליפפפפפפפפפפ כברררר מה קניתם השבוע? ככלוםם לא היה זמן לנשששוםםם ציטוט\סקופ\משפט השבוע? עם חברים כאלה מי צריך אוייביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

hen love noli

New member
עונהה

שיר השבוע? תנילי סיבה תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
סרט\סדרה\תוכנית TV?השמיניה ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יצאתי עם חברות משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?אממ...לא'דעת לא משו' מיוחד חח מה קניתם השבוע?אמממ..בגדים וטבעת עם השם ש-ר-ו-ן נענעעא ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"שראיתי אותכם יחד אז הבנתי מהוא פחד.."

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifטולעע? הזנחת בסיכום שבועי../images/Emo10.gif

מזה התגעגעתי לזה
אמממ.. שיר השבוע? היא יודעת-נינט טייב תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אינלי כחחח.. סרט\סדרה\תוכנית TV? אמממ.. זומזוםםםםםםםםם
ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ספיר-ג'ינג'י
חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? לא זוכרת
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? לפגוש ת'בויזזז...
מה קניתם השבוע? אמממ.. מחק!
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? ------------

טוולי

New member
../images/Emo9.gif בקושי שיש לי זמן להיכנס :|

אבל אני מבטיחה לא להזניח יותר

עונה :)../images/Emo210.gif

שיר השבוע?מיליון כוכבים - עמית פרקש . תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
סרט\סדרה\תוכנית TV? פעם בחיים . ספר\עיתון\כתבה כלשהי? שנתיים על אי בודד . חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אממ אין . משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? היום שדה P: מה קניתם השבוע?נעליים , 2 חולצות ואוכל מהקפיטרייה בביציפר P: ציטוט\סקופ\משפט השבוע? תמייד תפרקקוו את מה שיש לכםם בללב ,, תגידוו - אני אוההב \ אווההבת אוותתך . דבררווו בחופשיות ואל תפחדדוו מהאמת , כיי אף פעם לא תדעעוו כמהה זהה יעזור לכם בחחיים .

../images/Emo90.gif../images/Emo90.gifעונננננה../images/Emo90.gif../images/Emo90.gif

שיר השבוע? תודה לך-רז חדד, בגידה- ניקה והנרי תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
סרט\סדרה\תוכנית TV? רובי
ספר\עיתון\כתבה כלשהי?אממ.... לא אין :]] חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? חוויה? רק פוווווווול מבחנייים
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום שישי אני הולכת לסרט הטינה
יאווו אני חוולה על סרטים מפחידיםם
מה קניתם השבוע? אמ...מכנס:] ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "תמיד תחייכו זה מעצבן אנשים"
ביחושית

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..
אעלק תחייכו כי זה מעצבן אנשים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:-XDD

למעלה