סיכום שבועי

שריתיXD

New member
.. ( :

שיר השבוע? פיני חדד - אלייך תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? D; סרט\סדרה\תוכנית TV? קפצו לי אלפא דוג ספר\עיתון\כתבה כלשהי? - חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? שבייתהה גרנד קריון סרט משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? לקנות בגדים ( : משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? - מה קניתם השבוע? שרוולון D : פופקורן קולה אדם השבוע? - ציטוט\סקופ\משפט השבוע? די כבר לזרוק פופקורן | =

N../images/Emo97.gifמסכמת=]

שיר השבוע? *הראל מויאל- באה אלי *בית הבובות-הציורים שלי יובל -שיר בעיפרון תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? -- סרט\סדרה\תוכנית TV? *מיכאלה *פאפיטו
ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? כלום
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אמממ מחר קניות=] מה קניתם השבוע? חולצה,וגרביים
אדם השבוע? ידיד שלי]
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? ---

../images/Emo210.gif שבוווע טווב (:) ,

שיר השבוע? באה אליי - הראל מויאל סרט הודי - דנה & עידן יניב אני זוכר - איציק שמלי חשמל באויר - ליאור פרחי Vanessa Anne Hudgens - Say Ok Che'nelle Ft. Baby Cham - I Fell In Love With The DJ רגב הוד - קונצרט חיי שראל - הולך עד הסוף ועוד כמה שירים באנגלית D ;; תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אין ^^ סרט\סדרה\תוכנית TV? אם חורגת רק אתה קוראים לזה אהבה תשוקת הנצים רציתי לראות התחלה חדשה , אבל שכחתי SS ; והיי סקול מיוזיקל [ ; ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 לאישה D = פנאי פלוס חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יומולדת :) לרמות שהתבאסתי ממנה כי כל היום היה נאחססס SS ; משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שסוף השבוע יגיע שווב :] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לא ..<_< מה קניתם השבוע? מכנס ועוד כמה דברים חדשים DD ;; אדם השבוע? נופר מריה אמא ועוד חברה .. ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אאין דבר כזה חברות - אם יש ,, הן רק יודעות לפגוע :SS אני מניסיון יודעת :// שבוע טוב שיהיה [[:

../images/Emo135.gifמסכמת . P =

שיר השבוע? כל השירים של הראל . P = תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >> סרט\סדרה\תוכנית TV? שלום אנד גוד איבנינג , פאטיטו , וכל מה שראיתי השבוע . [; ספר\עיתון\כתבה כלשהי? כל מה שקראתי בשבת . D; על רפי גינט וכו' . [; חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יום שני עשיתי עגיל באף , D; אני וחברה שלי עלינו לאוטובוס לשאול ת'נהג מש'ו , ועיצבנו אותו אז הוא סגר עלינו ת'דלת והתחיל לנסוע , והשאיר את חברות שלי מאחור . XD יום רביעי & חמישי . [: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ממממ נראה כבר . P = משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ביצפר , >< אם בכלל . P = מה קניתם השבוע? 4 עגילים לאף , ברד , ברד ושוב ברד . [; קינדר בוואנו . אדם השבוע? הוא , הוא והוא .
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "אבא שלי קנה סלון - מוזיאון . " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרררררה עליו .

למעלה