סיכום שבועי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחD:../images/Emo105.gif

גדול !!!1111
XDDDDDD אוי זה היה מצחיקקקק.XD

../images/Emo204.gif עוננה D;

שיר השבוע? כל השירים של דניאל בן חיים
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אין לי עח לעלות P: סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה, הדר הגדול הבא . ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? מפגש פורום דניאל בן חיים בע"ה [: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? דניאל בן חיים
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

חן XD

New member
עונה לאהבת חייי היחידה :] ותסתמי את עם המתנות

אני אעיף לך סטירה שורפת D: שיר השבוע? כל השירים של בית הבובות :] הצל-מענטזת ג'קו אייזנבג your eyes תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? חכו ותראו בסבלנות:] סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד,תשוקת הנצים,וגור ואוח D: ספר\עיתון\כתבה כלשהי?אין חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? בשתי מילים עם כל מה שקרה שם -כוכב נולד משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שוב כוכב וחתונה לבת דודה המהממת שלי :) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כלום מה קניתם השבוע? אממ כל מיני אדם השבוע? אמא,דילב,נופר ועמירם D= ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

חן XD

New member
פאק שחכתי :]

שיר השבוע ג'קו אייזנברג-שר שר ציטוט\סקופ\משפט השבוע: "אני שונא את מוש בן ארי כי הוא לא חופף" *זכויות שמורות לספיר** D: ונופר?לא נדלקתי על אהחמ..:(

עונה.. : ]

שיר השבוע? דניאל-אלון דה לוקו תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה.. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אין.. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ימית 2000, חוף גיא... משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? הראל מויאל וסינרגיה מופיעים אצלנו הולך להיות לייגה..!
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כלום מה קניתם השבוע? בגדים אדם השבוע?
שלומי חן דניאל
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אינללי..

MaStuLa76

New member
"טוטו טוגבר ביחד איי וונט טו בי יו פרנד"../images/Emo6.gif

שיר השבוע? אני לא מאמין - דניאל סלומון . נמנמ ביחד - רינת גבאי
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
סרט\סדרה\תוכנית TV?רינת בארץ האנגלית DD; ספר\עיתון\כתבה כלשהי? שי גבסו - רייטינג. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ילד בן 3 אנס אותי
כפרעליו
אבא שלי נסע בכיוון ההפוך של הכביש
די כמה צחקתי . איזה דביל. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ח-י-נ-ה
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אין כזה [: מה קניתם השבוע? כלום
אדם השבוע? א-ס-ף
עדי
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"הילד הזה שלך ? את סבתא שלו ?!" "אני אמא שלו , סבתא שלו עלאאאק"

רותם אהבת חיי [=

נו יופי רותם נדבקתי בסמיילי הזה [= טיפש!!1
שיר השבוע? אביתר בנאי
הכל.הכל.הכל תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? זין סרט\סדרה\תוכנית TV? לאדעת. כוכב נולד(?) O_O; נגיד.. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לא קוראת עיתונים >.< חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? שירה שירה שירה ושירה! [= כמה צחוקים ה'.D: ושיחות בפלאפון עם רותמך שלי ב-4 בלילה. כפרה עלייה!
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אני מגיעה להופעת איחוד של שב"ק. :) ראיתן מה אני עושה כדי לראות את הזונה שלי?! D: אהבת חיי הניצחית.3> ומחר חינה של אחותי, יום שלישי החתונה ! [= רותם רע! רע
תזכור שאתה לא בא.]; משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אין. מה קניתם השבוע? מתנה לרותמך.
אדם השבוע? רותם. זה ברור לא?D; מייייי ליייף
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "קפצתי לביקור אווווווי. אבל שולה אחמ בלאט לא הייתה בבית אוייייייי" D:

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif עונהה ליוצצצצצצצ השמנמןן גבוה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע? היהודים- כל הדיסקק החדש
נדב ואליסיה -מלנכולי חן ונדב- עדיף חן- את שרה ברדיו נדב- כלל השירים של כוכב נולד נדבוסס החתיכוסס - פרידהה והשירר השניXD שלוש לראש- כל המבטים [
] מומי לוי- באנו להעיר ת'עיר יפתי- בוא לים מנופע הארנבות של קספר - השיר שלי , בועז מעודה - כל גלגל ושירים בפרסית XD תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הנצים והאלופהה אוווווווו האא וכובב נולד :) ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אמממ עשיתי ת'סודוקוו ב7 ימים D: חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? המוןןןןןןןןן
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שיפוץץ חדריי הנאהה והפיצפוןן לראותת את מאייקק החתיךך :) רומיי מזמין אותי לדיטט בארומהXD משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לקוםם בבוקרD: מה קניתם השבוע? השבוע? אני חושבתת שאת רובב הדברים לביצפרר או שזה היה שבוע שעבר? |: אדם השבוע? מאיקקקקקקקקקק ואביבית D: חעע, בחיים שלי לאא צחקתיי כמו שאני מתפוצצת איתם XD ציטוט\סקופ\משפט השבוע? לינוייה (:) , 3>! @#‏ (‏AM‎ ‏12:56)‏ : מתי בפעםם האחרונהה , עשיתת משהוו בשבילל מישהו ? עשית משהו בשבילל מישהוו? ♥•° ביביי לחץ °•♥‏ (‏AM‎ ‏01:01)‏ : לא יודעע ♥•° ביביי לחץ °•♥‏ (‏AM‎ ‏01:02)‏ : אבל עשיתי הרבה פעמים ♥•° ביביי לחץ °•♥‏ (‏AM‎ ‏01:02)‏ : עד שדפקו לי ברז ♥•° ביביי לחץ °•♥‏ (‏AM‎ ‏01:02)‏ : ואני כבר לא מדבר איתם.. ♥•° ביביי לחץ °•♥‏ (‏AM‎ ‏01:02)‏ : חברים היו טובים לינוייה (:) , 3>! @#‏ (‏AM‎ ‏01:02)‏ : חחח זה שיר D: תודהה ששיתפתת אותיי אבל XD ------------------------------------- לינוייה (:) , 3>! @#‏ (‏AM‎ ‏02:35)‏ : יופי , אני הולכת :) רציתיי אבל איני יודעת איך הם יראו על רגלי D: ♥•° ביביי לחץ °•♥‏ (‏AM‎ ‏02:37)‏ : סבבה ♥•° ביביי לחץ °•♥‏ (‏AM‎ ‏02:37)‏ : אמממ.. ♥•° ביביי לחץ °•♥‏ (‏AM‎ ‏02:37)‏ : מה איכפט לך ♥•° ביביי לחץ °•♥‏ (‏AM‎ ‏02:37)‏ : איך הם יראו הם יפותת לינוייה (:) , 3>! @#‏ (‏AM‎ ‏02:37)‏ : אביבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ♥•° ביביי לחץ °•♥‏ (‏AM‎ ‏02:37)‏ : ? לינוייה (:) , 3>! @#‏ (‏AM‎ ‏02:37)‏ : א-כ-פ-ת !! עם ת' לא ט' ת' !! D: -------------------------------------- האוואיי של אביבבD: מאייקק ^_^
♥•° ביביי לחץ °•♥‏ בסטאטוס ‏בלה בלה בלה לינוי עזראאאאא
סטלניתתתתתתתתתת בסטיילל! מלחמת חרגולים הראשונה... עלילות חביבו

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif חחחחח הואא טאמבלל D:

תשאליי את מאייקק היא מכירהה אותו XD אביבבית הואא טמבללD: עולה לי'ב ולא יודעע שרושמים אכפת עם ת' ולא עם ט'

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif יאא כמוך ? ;O

אני יודעת
*** הלכתי לישון בפעם המיליון וחן [?] אני רעבה \: ***

למעלה