../images/Emo192.gif עונהה ליוצצצצצצצ השמנמןן גבוה ../images/Emo9.gif
שיר השבוע? היהודים- כל הדיסקק החדש
נדב ואליסיה -מלנכולי חן ונדב- עדיף חן- את שרה ברדיו נדב- כלל השירים של כוכב נולד נדבוסס החתיכוסס - פרידהה והשירר השניXD שלוש לראש- כל המבטים [
] מומי לוי- באנו להעיר ת'עיר יפתי- בוא לים מנופע הארנבות של קספר - השיר שלי , בועז מעודה - כל גלגל ושירים בפרסית XD תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הנצים והאלופהה אוווווווו האא וכובב נולד

ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אמממ עשיתי ת'סודוקוו ב7 ימים D: חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? המוןןןןןןןןן
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שיפוץץ חדריי הנאהה והפיצפוןן לראותת את מאייקק החתיךך

רומיי מזמין אותי לדיטט בארומהXD משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לקוםם בבוקרD: מה קניתם השבוע? השבוע? אני חושבתת שאת רובב הדברים לביצפרר או שזה היה שבוע שעבר? |: אדם השבוע? מאיקקקקקקקקקק ואביבית D: חעע, בחיים שלי לאא צחקתיי כמו שאני מתפוצצת איתם XD ציטוט\סקופ\משפט השבוע? לינוייה (

, 3>! @# (AM 12:56) : מתי בפעםם האחרונהה , עשיתת משהוו בשבילל מישהו ? עשית משהו בשבילל מישהוו? ♥•° ביביי לחץ °•♥ (AM 01:01) : לא יודעע ♥•° ביביי לחץ °•♥ (AM 01:02) : אבל עשיתי הרבה פעמים ♥•° ביביי לחץ °•♥ (AM 01:02) : עד שדפקו לי ברז ♥•° ביביי לחץ °•♥ (AM 01:02) : ואני כבר לא מדבר איתם.. ♥•° ביביי לחץ °•♥ (AM 01:02) : חברים היו טובים לינוייה (

, 3>! @# (AM 01:02) : חחח זה שיר D: תודהה ששיתפתת אותיי אבל XD ------------------------------------- לינוייה (

, 3>! @# (AM 02:35) : יופי , אני הולכת

רציתיי אבל איני יודעת איך הם יראו על רגלי D: ♥•° ביביי לחץ °•♥ (AM 02:37) : סבבה ♥•° ביביי לחץ °•♥ (AM 02:37) : אמממ.. ♥•° ביביי לחץ °•♥ (AM 02:37) : מה איכפט לך ♥•° ביביי לחץ °•♥ (AM 02:37) : איך הם יראו הם יפותת לינוייה (

, 3>! @# (AM 02:37) : אביבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ♥•° ביביי לחץ °•♥ (AM 02:37) : ? לינוייה (

, 3>! @# (AM 02:37) : א-כ-פ-ת !! עם ת' לא ט' ת' !! D: -------------------------------------- האוואיי של אביבבD: מאייקק ^_^
♥•° ביביי לחץ °•♥ בסטאטוס בלה בלה בלה לינוי עזראאאאא
סטלניתתתתתתתתתת בסטיילל! מלחמת חרגולים הראשונה... עלילות חביבו