סיכום שבועי

../images/Emo27.gifסיכום שבועי../images/Emo37.gif

שיר השבוע? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

../images/Emo135.gifעונה.

שיר השבוע? סינרגיה. your eyes ועוד כמה באנגלית :] תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? > סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה. כוכב נולד. סופר נני. סרטים- בקול גדול - הסרט הכי יפה בעולם. לגעת ביהלום. בנות חומרניות. סרטים ממולצים ^ ^ ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1. חוויה שעברתם השבוע? אתמול הייתי בבר מצווה של בן דוד שלי היה הכי כייף בעולם :] הרבה זמן לא נהנתי ככה ( = משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שיצבעו לי ת'חדר. מה קניתם השבוע? מתנה לחברה מהרשמי. מייבש ציפורניים. בושם ל . . . . . שרשרת ל . . . . . ופוטיטו :) אדם השבוע? אורי, נתנאל ודייויד *מאוהב בטירוף*

lililulu

New member
אבאאאא!!!!

ראית לגעת ביהלוםםםם?!?!?! איזה סרטטטטט!!!!! בהתחלה הוא מפחיד אש לא הבנתי איך על ההתחלה הורגים אנשים וחותכים להם את הידיים אבל בעיקרון זה סרט ממש טוב! ולאונרדו דיקפריו ממש חתיך שמהD;

../images/Emo135.gifכככככן ווואי

איזה סרט גועל נפש כל הדם הזה אבל ממש יפה עם הערפדים וזה חחח ואיזה חתיך הוא אמממא !

MaStuLa76

New member
תתביישי*10 שעות חיכיתי שתפתחי תחרא הזה*

שיר השבוע? לוחמת - אייל גולן[נופר סתמי את פיך] תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV?האלופה,כוכב נולד . ספר\עיתון\כתבה כלשהי?עדיין לא קראתי. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?השלמתי עם חברה אחרי ריב של חודש,השלמתי עם עוד חברה אחרי ריב של יומיים XD, מלאמלאלאלאללא שיחות נפש עם נופר,אורטל,שירה זאדה,אלה,דנית עינב ועוד פול,הופעה של דנידין ושורטי. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?לא אומרת,סתם יהיה עין הרע. -555- אה ויש הופעה של נינט עם עברי ליום האהבה,אבל בחלום אני אלך בחלום \: ): משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?נממנמ לראות אותו שוב...למה זה טוב ?! \: מה קניתם השבוע?2 חולצות , עיפרון שחור לעיניים . ארטיק . אדם השבוע?נופר , בלי שום ספק . +כל השאר סתם חולריע+ ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "סתמי את פיך" -- "דביל" "מאיפה זה בא?" -- "שירה,אני אוהב אותך, מה דעתך שתבואי אליי, נתנשק ונעשן נרגילה?"
ויש עוד פול שלא זוכרת עכשיו.

MaStuLa76

New member
+ושכחתי עוד כמה שירים .

אין מלאכים בגן עדן || מגיע לך יותר - אביב . בוא || הכוס הכחולה - עברי . ועוד כמה שירים של להקות באנגלית , שעחתי איך קוראים להם . ממש יפים .

עווונה * ; ]

שיר השבוע? בועז מעודה-מכה אפורה כל הדיסק של מוניקה סקס DDD ; נדב קדמון -שבחי ירושלים שריף-נשקיני אלון דה לוקו-דניאל D = תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? > נהננהנ שייירה אני אוווהבת אותתתך הכיי הרבה בעולם : ] סרט\סדרה\תוכנית TV? סופר נני . כוכב נולד[היום] אחד נגד מאה מונית הכסף יותר חכם מתלמיד כיתה ו' D ;; ספר\עיתון\כתבה כלשהי?-- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הייינו בקרריון D ;; במפגש , היה נחמממד מאוווווד ,. הייתי בקריון עם אמא ,. קנינו בגדיים D ; משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ננאמ לא רוצה ליפתוח פה D ;; ..............$: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? נאמ אין כזההההה . |; חוופש נהננים D ; מה קניתם השבוע? 2 חולצות מטמברלאנד , סלט במקדונלדס כובע של בלובירד . מתנה לשרית . אדם השבוע? שייירה אני אוהבת אותך חיימ' את הכל בשבילי , אפחחחד לא יבין כמממה באמת אני אוהבת אותך כוממה אני לא מוכנה לוותר עליךך בשום מצב \ ; את כ-ל חיי . אהבה שליי את . ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "נווו אבל משעממם לי : [[ אז תשחק בבולבול שלללך D= " "היום יומולדת היום יומולדת לטימטום שלי חג לו שמח וזר לו פוווורח שיזכה לחיים ארוכים , אושר יושר וכושר DDD == .." עפתיי להרים אותו על כיסא וחוזרתתתת D ;;; כפרה עלייו עד 120 שיהיה לוו D ;; ." "שממתי מלא חטיפים , ופיתה עם שוקולד . וחומוס ומלפפון חמוץ והזמנתי את כל החברים אבל אפחד לא בא , הם אומרים שהוא מטומטם : [[ " נננאמ היו בטחחח עוד אבל שכחחחתי D ;

אומאגדאומאגד~_~"פורטה.../images/Emo99.gif../images/Emo105.gif

שיר השבוע? כ-ל האלבום החדש של היהודים^_________^ אבל בעיקר את "גם כשלא בוכה"! D:
הרואין- אביב גפן. אומאגד. מזה השיר האלוהי הזה?!?!?! ~_~ אוף לא שמעתי את אביב הרבה השבוע ;____; נדבי שלי
)*&*&^)(*-צל כבד!
D: אהההה. ומכה אפורה XD רק כי אני ג'וני ואלדד הסתחבקנו קשות על השיר הזהXDDDD !! זהו ^____^ תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? נינינינ ומורקקק. ושולה הכלבה הכוסית!!!11
אני עם הוואנס. סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד]; ,מסכים. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לא קראתי עיתון~_____~ חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אני ג'וני אלדד וודקה!D: , דיברתי עם נדבי החתיך והמדהיים שליייי )*&^&*^
~שלמות~ יומהולדת לדוריני שלייי היפה! P: פגשתי את בולייייי
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? החתונה הזאת!!!111 שתבוא כבר((:) XDD להלה יום ראשון בע"ה ((:) ג'וניק אמר שיהיה וודקה DDDDD: חחחחחחחח נעמוןDDDD: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? איןן ~______~" מה קניתם השבוע? מלאלאלאלא דברים^______^ אבל זה פיצ'פקעס. אזז... 2 גופיות חמודות מרנואר^_^ מצאתי חולצה של הסימפסונס בשוק!!111 אהאה חולצה יפהשליי
וגם חולצה של האפי טרי פריינדס בשוקקקק!!!!!!111 כיפלי
לקים. אבא שלי החמוד הביא לי מארה"ב את האולסטאר הכי מדהימות שאי פעם ייצרו
. וטוניקה אחת מושלמת!!!
D: אדם השבוע? נעמון הקטנה והיפה שלי*סקס*
. נדבי המדהים שאני כ'כ אוהבת^_________^
,ג'וני ואלדד, דורקקק' שלי. ציטוט\סקופ\משפט השבוע? " יאללה נחנו בסחבקייה. נכון ג'ון?!?! נכון אלדד?!?!DDDDDD: "

MaStuLa76

New member
נהיית ממש פאקצ' . ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מה זה כל ה"??!?!?!~___~!!!111" שאת תוקעת כל שנייה ?
סבבה תתקעי פעם ב..... אבל כל שנייה ? ממש לא יפה מצדך שהפכת לפאקצ D;

MaStuLa76

New member
נעמוןXDהיא קראה לי זונה ../images/Emo7.gif

תראו איך רותם מתעצבנת .. XD חיקוי של רותם: "נעמוווווווון.
~XD~ ^____________________________________________________^ קניתי ואנס חדשות!!!!!!111111~ רגעעעעעע,שנייה נספור כמה יש לי XDDD 248 זוגות !!!!11111 ומחר אבא ישלח לי בדואר עוד ואנס מחו"ל !!11
"

למעלה