סיכום שבועי

../images/Emo126.gifעונה . [: ^

שיר השבוע? עידן יניב - את יפה . שמעון בוסקילה - את המחר שלי . אייל גולן - לוחמת . תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >> זה לפני , ובהודעה הבאה אני יראה לכם איך עיצבתי . [; סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד , מונית הכסף , האם אתה חכם יותר מתלמיד כיתה ו' , ואממממ עוד , , :) ספר\עיתון\כתבה כלשהי? להלהללהה . [; ^ חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אתמול - מסיבת חוף . :) וחברה שלי עבדה עליי עם עוד מישהו , היא לא אמרה לי שהוא לידה ודיברנו באיסיק - והתחלתי כול הזמן לרדת עליייייו והוא קרא הכככככול !!!1
הוא התכתב איתי ולא היא , ! D; אח"כ אמרתי שזה היה בצחוק ושלא התכוונתי .
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אמממ לאדעת , , נקבע עם חברות . ונראלי גם שבוע הבא מסיבת חוף . P = משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? --- מה קניתם השבוע? מממממ לא זוכרת , , :) אדם השבוע? שיפ המשפשפת , דנדייייייק - חברות שלי . D; ואמממ זהו .
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? איייייפ ,, מלא . זה חלק מהשיחה עם חברה שלי , כשהיא עבדה עליי עם עוד מישהו והם היו ביחד . D; והם לא גילו לי . xD --- אני: מה עם אביבית ? D: היא: טיפשההה אני: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
היא: מי זה הכלב החתייך הזהה?? [הייתה לי תמונה של כלב בצד] אני: חחח אביבית בגילגול הקודם
--- אני: חחחחח מה אני יעשה שם איתו ? אני יקרא לו אביבית ויתחיל לקלל אותו :D:D:D:D:D:D:D היא: לקלל אותי? אני: אותו --- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ,,,

lililulu

New member
עונה [;

שיר השבוע? "מה עושה ג'ים על איה? מה עושה איה על ג'ים? גימאלאיה כל הלילה...איה נהנת מזה! שג'ים נוגע לה בחזה..."
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אין לי כוחP= סרט\סדרה\תוכנית TV? לא כל כך ראיתי לא הייתי כל השבוע בבית ספר\עיתון\כתבה כלשהי? הסימפסונים במעריב לנוער חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? שני עד היום, היה נחמד+ משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? נראה כבר משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לא נראלי שיש כזה מה קניתם השבוע? עוד כפכפים ומלא ממתקים אדם השבוע? חברה שלי ציטוט\סקופ\משפט השבוע? כל משפטי ה"פרקת" משני-שלישיD: -- "פעם הבאה תתקשרי אליי לפני שאת נכנסת להתקלח" "מה יצא לך מזה?" לא יודע
" שיחה מצחיקה עם ההוא שליD;

חן XD

New member
../images/Emo180.gif עונה :]וואי כמה זמן לא הייתי פה D:

שיר השבוע? כלל השירים של דניאל ושל שלומי ( אל תשאלו אותי למה) משה פרץ- מותק ועוד כמה אין לי כוח לכתוב תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד . ספר\עיתון\כתבה כלשהי? כלום חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אממ לא כלום היה שבוע רגיל מהרגיל משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? כוכב משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אממ לא יודעת. מה קניתם השבוע? אממ צמיד אדם השבוע?ירדוס שלי אהובתי.
ורק היא ואתם סתמו ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "משתמט מהצבא" בני זונות.

../images/Emo210.gif מסכמת בחיוך P : ../images/Emo13.gif

שיר השבוע? Akon - Belly Dancer ספירת מלאי - בביצוע של כוכבי הפסטיגל D: רוי אדרי - כבד לי Youreyes רונית רסטה - הקיץ בא מושיק עפיה - כמה היא יפה אריס ויניב כהן - פרימדונה ישי לוי - רוצה אותך כלא 6 - לא יכול חן אהרוני - מגדלור אורן כדורי - אין כמוה ועוד המווון .. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >> סרט\סדרה\תוכנית TV? סופר נני כוכב נולד תשוקת הנצים הימור מסוכן מונית הכסף מסדר זיהוי 1 נגד 100 קוראים לזה אהבה רק אתה אמריקה -סרטים- נורביט גבר מי שמטפלת ביג מאמא שרק 3 P: בקרוב אראה הארי פוטר, אני מפחדת D;; ספר\עיתון\כתבה כלשהי? - לא - חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? נרשמתי לפורום של אדם, בהחלט חוויה מרתקת D;; משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? בע"ה ה' בלי נדר, יומולדת לחברה והשאר . . . משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לא חושבת שיש P= מה קניתם השבוע? ממתקים ארטיקים... אדם השבוע? מריה חברה ,, נופר בתאל - חברה שלי שירה זאדה ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "אני ממליץ שישיר אחד מהשירים שלי" חחחח איזה מעפפן הצביקה הזה DD; "מה ניייש ?! אצלי חשיייש" חחחח לא תבינו D; "וואי את חרמנולה אחושרמוטה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח DD; ועוד המוון D: שבת שלום בננות 3> [ :

../images/Emo39.gif עונה

שיר השבוע? האושר שלי-שריף תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?=> סרט\סדרה\תוכנית TV?האלופה ספר\עיתון\כתבה כלשהי? GO חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?לא עברתי משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?אממ אין משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?אין מה קניתם השבוע?ג'ינס של סטקס מה זה יאפה אדם השבוע?אושרי חיים שליי ציטוט\סקופ\משפט השבוע?אושריי תיןן אתה כל החיים שליייייייי מאואהה

../images/Emo108.gifעונה:]]

שיר השבוע? כל השירים החדשים של דנה פאולה. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?--->איזה יפה שרוןן
סרט\סדרה\תוכנית TV?פבלו ואנדראה. ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אין.. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?כלום. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?- מה קניתם השבוע?ממתקים חחח אדם השבוע?באטיסטה,שרון,אוראל ונופר.. ציטוט\סקופ\משפט השבוע?----

../images/Emo204.gif עונה באיחור P:

שיר השבוע? כל השירים של דניאל בן חיים [: תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >> סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד, האלופה [; ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? עשיתי עגיל באף[פעם שנייה], הסתפרתי משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אמממ ... משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כככלום ... מה קניתם השבוע? אדם השבוע? דניאל בן חיים [; ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

../images/Emo141.gifעונה באיחור=]]]

שיר השבוע? עידן יניב-את יפה! תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?כפרעל דניאלייייייי=] סרט\סדרה\תוכנית TV?סופר נני וכוכב נולד=] ספר\עיתון\כתבה כלשהי?לא! חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?שישיי שבת וראשון בבוקרררר
חחח משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?שהחתיך שליי יבוא אליייייי שובבבב
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?שהוא ילך
מה קניתם השבוע?אמממ 2 חצאיות ושתי חולצות יפות=]]אה ותחתונים=]חחחח אדם השבוע?2 ידידים שלי=]]
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"כפרעל הפריקית הזאת שלי" "מזה פריקית????
"[מורןןןן]חחח אולי היא תכנס לכאן עוד מעט

למעלה