סיכום שבועי

../images/Emo210.gif מסכמת [:

שיר השבוע? תן לה - מושיק עפיה [ נופר ? התאהבתי בשיר D:
] תישאר - הילה זיתון תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >>
איי לאב זיס פיקצ'ר :] סרט\סדרה\תוכנית TV? הימור מסוכן , כוכב נולד, תשוקת הנצים ספר\עיתון\כתבה כלשהי? שום דבר
חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? היווום , כן כן היום .. ראיתי את שלומי סרנגה בסנדלריה שקרובה לבית שלנו ..D: ואני כל שניה עולה ויורדת עולה ויורדת והולכת ליד הסנדלריה, כי אני לא טובה בלזהות אנשים
עד שזיהיתי אותו .. בסוף אחותי ירדה אליו ועשתה לו , "אתה לא שלומי סרנגה במקרה?!" חחחחחחחח והצביעה עליו DDDD: והוא כזה "כן מאמי..." אז היא כזה "יווווווווווו אני הולכת להגיד לאבא שלי," והיא צורחחחחחת
חחח אני לא מבינה מה יש להתלהב מזמר יווני ?!
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אמ.. לא חושבת שיש כזה .... משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כנ"ל מה קניתם השבוע? מקדונלדס , ממתקים , ארטיקים , .. אדם השבוע? מריה
נופר [: מיכל [ י'שזיפית :p ,
] ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "מהיום אני קוראת לך שזיפית , על שם השזיף שאני שונאאאאאאת " D ; "מה אני אשמה שאני לא ממש אוהבת אגס? אבל את , אגס מיוחד , ואותך אני אוהבת "
חיחיחי אוהבת אותך מיכליייק XD שבת שלום

../images/Emo25.gifעונהה +שבוע טוב ושבת שלום!

שיר השבוע?"ועכשיו" , "שוב אל ביתי" -חנושש אהרוניי שליי
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?-> סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולדדדדדד
ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ראששש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?לא הייתה כזאת,אהה כן,רבתי עם חברה של חברה שלי,,חחחחח,היה כייףף
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?אילת! אני נוסעת לאילת מיום ראשון הקרוב עד יום חמישי, משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?לא מה קניתם השבוע?שוקו שוק
אדם השבוע? חן אהרוניי!
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? מהשיר של עידן יניב..חחח...יש לזה מילים כאלה יפות ומשמעותיות,כל אחת הייתה רוצה שמישהו ישיר לה את זה, זה מראה על הבנאדם שהוא מדהים, ושווה אותך,כי הוא אוהב אותך שכמו זאת "
"כמה את יפה, כל כך, יפה, יותר יפה מכולן, אבל את לא יודעת, כמה את יפה ,כל כך יפה, הכי יפה בעולם... הכי יפה בעולם,,," שבתת שלוםם בנוותת:)

../images/Emo25.gifזה אמור להיות

בציטוט של עידן : את יפה, כל כך יפה, יותר יפה מכולן אבל את לא יודעת, את יפה ,כל כך יפה, הכי יפה העולם.. הכי יפה בעולם... כי כתבתי "כמה את יפה..." זה התחבר לי עםם כמה אהבה.....חחחחחחחחחחח

../images/Emo204.gif עונה [:

שיר השבוע? את יפה - עידן יניב, שותי אל ביתי - חן אהרוני, כל השירים של דניאל בן חיים תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? הברכה שעשו לי ליומולדת של דניאלי [: http://img182.imageshack.us/img182/7987/32393639rt4.jpg סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד, הלאופה ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כלום מה קניתם השבוע? לא זוכרת אדם השבוע? דניאל בן חיים, אדם יוסף
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? מהשיר של עידן יניב: "את יפה, כל כך יפה, הכי יפה בעולם אבל את לא יודעת, כמה את יפה, כל כך יפה, הכי יפה בעולם, הכי יפה בעולם"

../images/Emo41.gif עונה

שיר השבוע? שובי אל ביתי חן אהרוני , מג'נון שריף תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
איזה חתיך יאמאמא סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה , כוכב נולד ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אממ משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? מחר מחר לראות גם את הגיים בויז ואת היפות שלי במפגש משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אממ מה קניתם השבוע? לא קניתי אדם השבוע? ערן
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

../images/Emo41.gif שכחתי ציטוט

ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "יש לי מצעים של ברני" נופר קרעת אותי

למעלה