סיכום שבועי

../images/Emo27.gifסיכום שבועי../images/Emo37.gif

שיר השבוע? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע? שבת שלום [::

../images/Emo135.gifעונה.

שיר השבוע? כל השירים של סינרגיה. שובי אל ביתי- חן אהרוני הסודות- דנה עדיני. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >> אח שלי עומר, אני, אחותי חן, רואי אחי וענבר שכנה שלי :) וחשוב לציין שחן צילמה
סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד. האלופה. סופר נני. תשוקת הנצים. וכל השאר ... ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? בריכה בריכה בריכה ומסיבת הפתעה לאחותי :] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? היום בערב עושים לי ולאחותי יומולדת עם המשפחה : ) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אין . מה קניתם השבוע? מתנות לאחותי. אדם השבוע? שכנה שלי, אמא שלי, חן ונופר. ציטוט\סקופ\משפט השבוע? חחחחחחחחחחחחחחח אין.

עונה : ]]

שיר השבוע? כל מיייני : ] - איין כוח לפרט ^^, תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? > סרט\סדרה\תוכנית TV? סופר נני כוכב נולד , ספר\עיתון\כתבה כלשהי? \ : חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? צחוקיים עם שייירה חועחוע D ;;;; משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום חמישי כוכב נולד . ובעזרת ה' אולי שייירה אצלללי כפרה עלליך אהבה שלי אני כ''כ אוהבת אותך ... משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? |: אייין מה קניתם השבוע? מתנה לחן . 2 חולצות , אוברול . עגיל לאף [שוב] עגילים לאוזניים . אדם השבוע? שייירה ? כמו כל שבועע את הראשונה שיירה אני אוהבת אותך הכי הרבה בעולם את כל החיייייייים שלי .! חן ודילב . ציטוט\סקופ\משפט השבוע? חן:"נוו הוא כבר שבוע בטורקייה בהפלגה והוא לא חוזר " אני:"אמא שלו עדיין לא סיימה לנקות את האוניה מה את רוצה " D ; רועעי:"את ממש חפרניייתתתת" נירית"אתה דביייל" רועי:"את מכוערתת שירה יותר יפה ממך" נירית:"ומההה איתייי?!" רועי"את חפרנייייייייייייייייית" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ~!! ויש כל מיני אני אולי לא זוכרת , אבל זה היה שבוע מצחייק 111!!!

עונה =]

שיר השבוע? - תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?ואיי יישש מליאאניייםםם אבל נתפשר על אחת =] בטח ישנה טילים P: סרט\סדרה\תוכנית TV?האלופה ספר\עיתון\כתבה כלשהי?- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? חנוכת בית ודיברתי עם נוי פעם ראשונה בפון D: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?נאדה=] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?- מה קניתם השבוע?ספרים לבצפר :/ אדם השבוע?שרוניי ואיתי תורג'מןןן ושני ווווועוד מלאא=] ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"זה מססוכן לישון עם אורי גלר כפיות,הוא יכול לעקם אותך!" משפט חכם נויצ'ו D=

MaStuLa76

New member
עוננה ! בוקר-טווווווב .. :)

שיר השבוע? צוכה בוחקת,כמה כוכב - עברי לידר . תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV?האלופה. ספר\עיתון\כתבה כלשהי?סגנון. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אתמול בלילללללה , כל הלילה בביצפר D; סתם הסתובבתי בחוץ עד 2,ורקקקק ב2 נכנסתי לביצפר,הייתי עד 6 ו20 שם הגעתי ב7 לבית ברגל
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?בריכה + אולי הולכת לנופרי שלי בלי נדר [: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?אין כזזזה. מה קניתם השבוע?נמנמ..בגד-ים.חע וזהו אוכל אני חייה על חשבון חברות שלי
אדם השבוע?נופרי,ספיר,ס-ע-ר כפרה עליו ,וחן [: ציטוט\סקופ\משפט השבוע?עינב: " {: הוא דומה לבובספוג" אני:כבר בחדר מיון מרב צחוק D; -- ספיר:"טוב דברי איתי בחצות" נופר:"מה אני ניראת לך סינדרלה?" -- חן:"בת-חן תורידי תליפסטיק הזה את ניראת כמו רוסיה"

../images/Emo97.gifעונה

שיר השבוע? אדם- האור שבעיינך תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? -- סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה , תשוקת הניצים, קוראים לזה אהבה ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש -1- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? קניתי בגדים לבת- מצווה משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום הולדת משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לא לאכול בשר מה קניתם השבוע? בגדים לבת מצווה ושתי טבעות וקשת =] אדם השבוע? כן, כן אדם יוסף =] ציטוט\סקופ\משפט השבוע? ----

lililulu

New member
עונה ;][;

שיר השבוע? Enrique Iglesias - Do You Know, היהודים - אין לך מקום, R Kelly Ft. Usher - Same Girl תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? פבליטו החמוד [: סרט\סדרה\תוכנית TV? יומני הנסיכה, מסכים, קופה אמריקההההה
ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אסי עזר-מעריב לנוער חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יום ראשון, היה כיף לראות את כולם [: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום ראשון 12 בלילה גמר קופה אמריקה
ארגנטינה
מול
ברזיל
ואממ...אולי עוד משהו שומרת לעצמי כי זה עוד לא בטוח
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לא נראלי שיש מה קניתם השבוע? 2 חולצות מתנה מאחותי, המבורגר ו...סמירנוף אייס? אדם השבוע? ידיד שלי, אחותי ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "שמחתי לענות לך, שיהיה לך שבוע מקסים :)" אורני החמוד
והיו עוד כמה אבל לא בא לי לכתוב

../images/Emo176.gifעמיייייייית ? , ../images/Emo99.gif

בעיתון אחד של אשקללללון והסביבה ,, יש יש יש תמונננה שלל בררררררררררק .
מה זה יפפפפפפה . 3> די נוווו .

../images/Emo176.gifעוננה ,, P;

שיר השבוע? רוצה אותך - ישי לוי . רק איתך - משה פרץ . את המחר שלי - שמעון בוסקילה . תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >> סרט\סדרה\תוכנית TV? הבורר , האלופה , סופר נני , כוכב נולד , טוב שבאת . :) ספר\עיתון\כתבה כלשהי? --- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אהההמ היה שבוווע אחד המצחיקים . xD משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? כל מיני . P = משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? --- מה קניתם השבוע? שתי גופיות . וכול מיני ממתרים ושטויות . D = אדם השבוע? אואו ,, יש המון ... , עדן ודנה חברות שלי . D; וביתן - רק לינוי ומריה יבינו מי זה , DDD = אבל זה לא הוא - זה המקום שלו . [x ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "עודד משפשף ." --- "יש לי שאלה ... ! מי מכם השתפשף פעם עם מישהו ... ? אוהבים אותך מיכל !!!1 "
--- "דיייייי נו !!!1"
--- "מיכל: דנה מה קורה ? , דנה: עלק . " עזבו לא תבינו . D; --- וכול מיני ציטוטים של חברות שלי ושלי . xD

חן XD

New member
../images/Emo180.gif עונה לאהבת חיי ../images/Emo23.gif

שיר השבוע? מורן גמליאל - מקום בלילה , דמיונית. חן אהרוני-שובי אל בייתי דניאלוש בן חיים-תני לו ללכת. ואחרון חביב , משה פרץ-מותק תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? נופר הייתי חייבת ! איזה חמודה היא חחחחחחחחחח D; רק שלא תלמד ממך הרבה דברי ם סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד , הישרדות , תשוקת הנצים . ספר\עיתון\כתבה כלשהי? - חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל? מסיבבת הפתעה של חן אחות של דילב . משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? כוכב נולד בע"ה משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כלום מה קניתם השבוע? אממ חולצה :] אדם השבוע? אמא שלי, דילב, נופר :] ציטוט\סקופ\משפט השבוע? חן: " הנה הוא חזר מההפלגה מה זה הוא טבע או מה .. " נופר: " אהה לא זה פשוט אמא שלו סיימה לנקות את האוניה "

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוטווו שלייי היא
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא למדה ממנני

אבל בתוכו אקדחים שלופים.

שיר השבוע? אקדחים שלופים, לילות לבנים, נשל הנחש-אביב גפן. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אין. סרט\סדרה\תוכנית TV? מ-ס-כ-י-ם , הנפילים, חיפושית בהילוך גבוה, נסיכת הקרח משהו כזה.. וכוכב נולד. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אין. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אתמול בים. וואו. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? מחר אני בהופעה של אביב גפן. אומאגד. הולכת לנעמה אהבת חיי. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אין. מה קניתם השבוע? חזיות -_- אדם השבוע? נעמה, אלדד, ג'וניי . 3> ציטוט\סקופ\משפט השבוע? " טוב אז זה לא מכתב אהבה כמו שהבטחתי, אבל יש לך פה מאה שקל, לכי, תקרעי את העיר איתם. אוהב, אלדד (= "

../images/Emo108.gifעונהה:]

שיר השבוע? אדם יוסף-הזדמנות שנייה. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?>>>
סרט\סדרה\תוכנית TV?פבלו ואנדראה,רק אתה. ספר\עיתון\כתבה כלשהי?אין... חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אין שום חוויה חח.. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?יום שישי הולכים לים...(אולי חח)ומחר יש WWE משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?איןן. מה קניתם השבוע?גלידה חח...:] אדם השבוע?נופר, אוראל, באטיסטה ושרון3> ציטוט\סקופ\משפט השבוע?-אין-

עונה לחיי

שיר השבוע? השירים של סינרגיה כל השירים של בלינדה פרגרין תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? => סרט\סדרה\תוכנית TV? הטינה 2 האלופה הבורר סופר נני כוכב נולד ועוד.. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? _ חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? היום הולדדת שליי הלכתי לחגוג אם חברות חח:] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ממ המיפגש פוורום להירשם למיפש מעריצים חח משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ממ כלום מה קניתם השבוע? פיצה,וטבעת אדם השבוע?
דילב
המתנה המהמממת שהיא קנהת לי כפרעלייה ! ציטוט\סקופ\משפט השבוע? כולם אוהבים את אפחד הריי רק מאהבהההה אבל אני רוצה אותך חושב עליך חם עלייך ואוהב אותך כיייי את כוסיית אני יזמבר לך תצורה את שאפהה אני ינקנק אותךךך יפה שווה כוסאמאמא שלך זונה את כוסית!

למעלה