סיכום שבועי

../images/Emo27.gifסיכום שבועי../images/Emo37.gif

שיר השבוע? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע? שבת שלום [::

../images/Emo210.gif מסכמת ת'שבוע :]

שיר השבוע? כמה חסר - איציק שמלי תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הנצים , סופר נני ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לא כלום ,, חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? סיימתי לימודים [: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? לא'דעת DD= משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לא יודעת D: מה קניתם השבוע? ממתקים , ופיצה [: אדם השבוע? שרון 3> ציטוט\סקופ\משפט השבוע? שבת שלום (=

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifלא הבנתי , מה הבעיה ללחוץ על 'הוספת

תגובה ' ?? |:

../images/Emo210.gif כי אני עושה הוספת תגובה מהירה

ואם אני עושה הוספת תגובה אז ההודעה שלך מבולגנת אצלי, בגלל זה אני עושה עוד הודעה מה אני יעשה

../images/Emo135.gifמה הקשר?

את מעתיקה ת'שאלות... עושה 'הוספת תגובה' עושה הדבק בתוכן ! ושמה תמונה |:

../images/Emo210.gif3-* אני רק עכשיו ספרתי ובנות?! 3-*

עכשיו אני כבר 8 חודשים ו-9 יום בפורוםם קולולולו =) מזל"ט לי ;]

מסכמת ../images/Emo13.gif

שיר השבוע? אשמור את ליבי, קשה לי לא להתרגש. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?תודה דילב
סרט\סדרה\תוכנית TV?יש לה ביציםXD ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ראש1... חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אתמול בת מצווה לחברה,באולינג,מסיבת סיום... משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?החופש מתחיל [בשבילי
] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? יחד עם החופש? = מה קניתם השבוע?שתי שרשראות מכסף אמיתי לחברות שלי אדם השבוע?נטלי ואתי ברדה-שתי חברות שלי [תאומות] שהיה להן תבת מצווה
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?אני אומנם לא דיסק אבל יש לי שריטות

../images/Emo135.gifעונה.

שיר השבוע? כל השירים של סינרגיה. כמה חסר - איציק שמלי כבד לי - רוי אדרי. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >> סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הנצים. סופר נני. האלופה. כוכב נולד. הדבר הגדול הבא. סרט - אדם ואיב
ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? שחחחף באה לישון אצלי היה הכי כייף : ] + מפגש פורום ( : משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שיביאו לי מחר חתולה קטננה :] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? X מה קניתם השבוע? אוכל סיני D: + מתנה לירדני עם עוד כמה בנות..#@ אדם השבוע? נש שלי חחח ענבר שכנה שלי בלעדיה היה לי כ"כ משעמם
... חן שחף נופר :] ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "ייייש יייד שתיייייייים"
"רמממפה" "גווועל ניייפש של ילללד" "דעדעדעדעדע"

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאני :)

שיר השבוע? ואולי,הכוס הכחולה,בתי קפי,יום שמש יפה,חורף,בחולצת פסים || עברי לידר. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV?האלופה .
ספר\עיתון\כתבה כלשהי?עוד מעט אקרא. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?נמנמנ..ירדן עם דניאל ובתחן,התנחלות אצל ספיר,עם יעל והוד.
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?אהמ,כלום. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?^^ מה קניתם השבוע?ארטיק. D; אדם השבוע?סער !1
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?סער:"איכ איזה ארטיק מגעיל" קורל:"תביאי לטעום,איכככככ" בתחן:"אני רוצה גם ,בעעעעעע" אני:"מזההה? תזרוק תזרוק!"

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifעוד משפטי השבוע D;

נירית:"שירה זוכרת את ההוא מסלקום ווליום שחילק תכרטיסים בנסטי האלו?" אני:"נו?" נירית:"אמרתי לו שהוא דומה לקוקומן"
-- נירית:"יאלה קומי! תורי!" אני:"נשקי לי תרגליים!" -- אמא:"תן לי צורה הנדסאית ב'ק" אבא:"ריבוע"
-- חן:"היי שירה,הנה הבקבוק שלנו" אני:"תקחי אותו את אני לא אוספת דבריעם מהרחוב"
דידידידייד שבוע מצחיקוש XD

lililulu

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נירית:"שירה זוכרת את ההוא מסלקום ווליום שחילק תכרטיסים בנסטי האלו?" אני:"נו?" נירית:"אמרתי לו שהוא דומה לקוקומן"
אמא:"תן לי צורה הנדסאית ב'ק" אבא:"ריבוע"

למעלה