סיכום שבועי

עונה. :)

שיר השבוע? נינה שלי. כל האלבום. כמה שירים של חמי רודנר ומשינה. והדרכים הידועות || לא אחד מהם-נדב קדמון!!!1
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? הההההו, נעמה הכוסית 33333> והכדור שלנו!!!!1 *סגידה* . ~אל תייחסו לתאריך. מצלמה טיפשה~ סרט\סדרה\תוכנית TV? עובדה. רק ת'כתבה על נינט. סופר נני. רק כי אמא שלי ראתה DDD: ולא היה לי מה לעשות. םO כוכב נולד. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ידיעות אחרונות חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? נתניה, ת"א, נפרדתי מאבא שלי לשנה!@#$%$#@# :[ משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ללכת לים. לנסוע לחיפה :] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אין. מה קניתם השבוע? ייייאי. עשיתי לי שופינג חביב DDD: אההמ. הייתי בנוקסססססססססססססס!!!
$%&^ אומאגד. איזה דברים יש שמה. קיצ'ר כמה חולצות נחמדות ומכנסיים :] חגורות וכאלה.. גופיות מהשוק DD: מכנס מטאג וומן, נעליים, תיק חמוד P; עגילים לטבור ויש עוד מלא. אדם השבוע? חן החמודה, נעמה אהובתי 3333> ציטוט\סקופ\משפט השבוע? ערס:"נכון בגילגול הקודם היית כלב? פריק:למה,? ערס: מה זו החגורה הזאת יא מסכן" ~ מן חגורת ניטים שכזאת םO ~ יאיאי. איזה טיפש

../images/Emo20.gifמסססכמממת +שירה אהבת חיי ../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

שיר השבוע? הממון :] תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? > לילילהלהלה סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד, סופר נני, עובדה-מה שהיה עם נינט , ארתור , דורה
ספר\עיתון\כתבה כלשהי? איין חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ששחף, מפגש , קריון , צחוקים :], והיווום חוף כאן עם היפות שלי היה מוששלם :p משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שריי באה ,.. ואולי בעזרת ה' גם בר אהובתי :] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? נאממ לא , : ] מה קניתם השבוע? אוכל ,. תחתונים ,חזיות, בוקסר D: אדם השבוע? שיירה החיים שליי ::]] שחף חן :] דייילב ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "ורק איתך אני מרגיש שזה מושלם להיות עוד חלק בעולם שלך , באהבה שלך :] "

../images/Emo20.gifמוסיפה משפט בהשבוע

דילב קרעת אותי "חחחח לא היא שלחה לי הודעה שהיא נפלה מהאופניים וקיבלה מכות חזקות והיא לא יכולה לזוז מהבית"

בום.D:

שיר השבוע? אהוד בנאי ,אביתר בנאי.. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? זה היה הרעיון של רותם. אני התנגדתי . D: סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לאא. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? התנחלות אצל שירה השבלולית DDD= משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שיביאו כבר תעדשות שלייייייי :) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אין. מה קניתם השבוע? מילקשייק, שמלה קייצית כזאת D: אדם השבוע? רותם אהבת חיייי :] רוי. ציטוט\סקופ\משפט השבוע? נועם: "יוווואו, תמיד חשבתי שאת גרה בלוד. פאק. אני: למה? D= נועם: כי גם ערד וגם לוד הן ערים קטנות ולא מעניינות, והן מסתיימות ב-ד'.
"

lililulu

New member
עונה~@#!&+$%*

שיר השבוע? שווים - רן דנקר, נגמר בחזרה - יפתי תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? |כוכב| סרט\סדרה\תוכנית TV? משחקי פתיחה של הקופה אמריקה והמשחקים בערוץ 5+LIVE חעחע ברזיל הפסידו למקסיקו
ארגנטינה
ניצחו את ארה"ב ספר\עיתון\כתבה כלשהי? הצינור חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? פייי...אפשר לחשוב איזה שבוע שופע
כלום לא עשיתי! משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שומרת את זה לעצמי
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כלום נראלי
מה קניתם השבוע? נראלי כלום
אדם השבוע? ההוא
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "הלו! הלו! הובוווו!" חחחחחח

lililulu

New member
מוסיפה 2 שירים [:

את יפה - עידן יניב ילדונת - אורן כדורי

../images/Emo108.gifמסכמת:]]

שיר השבוע? Tu me haces falta (אין לי מושג מי שר את זה חחח) תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?-->דילבי תודהה:]]] סרט\סדרה\תוכנית TV?רק אתה, פבלו ואנדראה. ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ראש 1. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אממ...אין... משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?היום בלילה חחחחח "לילה חד פעמי" ב-wwe חחח.. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?זה לא ממש בשבוע הזה אבל 11.7
בת דודה שלי נוסעתת לחו"ל לחודש... מה קניתם השבוע?אמ..גלידה חחחחחח.. אדם השבוע?שרוןןן ובאטיסטה3> ציטוט\סקופ\משפט השבוע?-----

עונה נה נה : ]

שיר השבוע? הבוקר יאיר-שירה גבריאלוב תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? מהטיול.. סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה תשוקת הניצים כוכב נולד... ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אממ..אין..! חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? היה טיול הכי כייפי ב א ר ץ משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אממ..זה לא בדיוק השבוע אבל אני נפגשת עם הבויז.. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אממ..כלום : ] מה קניתם השבוע? אממ..בגדים נעליים גרביים ועוד מלאמלא... אדם השבוע?
&
א ד ם
&
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"שמך לא חרוט רק על הסלע גם בליבי אני שומרת לך אהבה ללא גבולות.." ש = ב = ת ש = ל = ו = ם : ]

עונה :) ~ !

שיר השבוע? אייל גולן,,[: כל השירים חחע :) @ ... תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אאין [ ;; סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד . סופר נני . עובדה , נינט - מכה \ : ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ללאא. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? בריכה :) !!1 יומולדת לשני . משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? מחר - ים :) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אין . @ !!!1 מה קניתם השבוע? בגדים [[: ,, אדם השבוע? שירן !!! @ :) ציטוט\סקופ\משפט השבוע? " טוב אז בואי נקרא לו ליאל "
ששבבת שלום :]

למעלה