מממ... לפחות ניסינו...
T The HIStory Ghost New member 18/6/06 #9 ללא מלכוד סמוי, ללא קשר מחויב... רק אהבה חופשית! אהחחח, איזה שיר, אה?! כל הכבד על השירשור הקבוע, רינתוש!
ללא מלכוד סמוי, ללא קשר מחויב... רק אהבה חופשית! אהחחח, איזה שיר, אה?! כל הכבד על השירשור הקבוע, רינתוש!
L little 14 New member 18/6/06 #15 טוב תיראי הדיבורים על ההופעה ההולכת וקרבה מחסירים ממני שינה (ולמה אני כותבת בחרוזים )
T The HIStory Ghost New member 18/6/06 #11 אה, כן חרישת השבוע שלי היא: 2005 MJRemix Celebration MegaMedley
A aviGODFATHER New member 19/6/06 #22 גמני גיליתי אותו לפני בערך חודש... הוא תופס מקום של כבוד כמס' 2 אצלי, אחרי Violator (אולי אפילו מקום ראשון עם Violator)
גמני גיליתי אותו לפני בערך חודש... הוא תופס מקום של כבוד כמס' 2 אצלי, אחרי Violator (אולי אפילו מקום ראשון עם Violator)
A aviGODFATHER New member 19/6/06 #23 חרישות השבוע שלי דפש: When The Body Speaks The Sweetest Condition (כן, התחלתי לשמוע את Exciter ) Shake The Disease אחרים: Queen - Lazing On A Sunday Afternoon Radiohead - Subterranean Homesick Alien 'Queen - 39 זהו בערך...
חרישות השבוע שלי דפש: When The Body Speaks The Sweetest Condition (כן, התחלתי לשמוע את Exciter ) Shake The Disease אחרים: Queen - Lazing On A Sunday Afternoon Radiohead - Subterranean Homesick Alien 'Queen - 39 זהו בערך...