נמלטים 102

Angelus

New member
../images/Emo27.gifנמלטים 102../images/Emo37.gif

שרשרו לכאן את כל מה שנוגע לפרק. צפיתי בו שוב, מלבד לדקה האחרונה בה באים לנתח באופן לא מקצועי את מייקל.

cornilius

New member
פרק 2.

אחלה פרק הקטע האחרון בהחלטט מצמרר... לכל האנשים פה שראו לגדול עם גוטי..הבחורים שבאו לבקר את האח הבכור בכלא..אחד מהם השתתף בגוטי או שזה רק אני ? :} ומאיפה הבחורה העורכת דין (ורוניקה?..) ככ מוכרת ??

Aviad1987

New member
לי אישית ורוניקה מזכירה את

את רורי גילמור. ככה קוראים למעצבנת? בעצם שתיהן מעצבנות. בעצם גם לשתיהן קוראים לורליי, אז הכוונה היא לקטנה. רורי, כן. היא יפה

smallvilit

New member
וואי וחשבתי שאני היחידה!!

זה הדבר הראשון שחשבתי כשראיתי אותה... חחחחחחח

JustYuli

New member
גמנייי

היא כך כך דומה לה!! חחח =] אני עצמתי את עיניי בקטע האחרון של הפרק =\ מצמרר ביותרררר

redgirl1

New member
ורוניקה שיחקה ב...

נינ סרט על 3 מכשפות עם נב קמפבל. היא הייתה השחקנית הראשית... זאת שאמא שלה מתה! גזרו לו את האצבע??? :)

Ulong

New member
102 - אלן

היה פרק ממש יפה. כמובן שעכשיו מתחילות להישאל כל השאלות שלתשובות שלהן, נחכה כל העונה (ועכשיו שידוע שיש עונה 2 אז אולי נחכה עוד). לא הבנתי את מי ג'ון מחפש ומי זה האיש עליו הוא דיבר עם מייקל? חוץ מזה, אהבתי את התיחכום עם הבורג שהוא אמור לפתוח משהו בתא שלו.

../images/Emo58.gif תשובה

את פיבנצ'ה עד מטעם המדינה במשפט שיתנהל נגד אברוצי והבוס / שותף שלו.

sweet fairy

New member
פרק אדירררררר

אהבתי מאוד את הפרק.... הוא היה מותח כמו שצריך- התחיל מותח ונגמר מותח מאודדדדדדדדדדדדדדדדד מצפה בקוצר רוח לראות את הפרק הבא!!!!!!!!!!!!!!! (אני מתביישת להודות שלא הצלחתי להתאפק וראיתי את הפרומו של הפרק הבא)

0909SinCiry

New member
שלום אני חדש...

אחרי הפרק הזה אני לא יפסיק להסתכל מישהו יכול להגיד לי בבקשהההההההה מה עלה בגורל האצבעות שלו??????????????? לפחות את זה פליזזזז סדרה ענקית!!

0909SinCiry

New member
:((((((((((((((((((

ואני כבר חשבתי שלא יחתכו אותו טוב קורה חחחחחחחחחח (או שתאמת לא קורה) תודה בכול זאת יאללה אפשר ללכת לישון

0909SinCiry

New member
אני יודע שזה יהרוס את המתח אבל תגלו

לי בבקשה לחכות שבוע זה יהיה סיוט!!!

fifaclub

New member
למה לחכות?

לא צריך לספר לך מה יקרה בגלל שאתה לא יכול לחכות שבוע. תוריד!

Aviad1987

New member
פרק מעולה ../images/Emo70.gif

הוא משלים הרבה מאוד חלקים מהפרק הראשון וגורם לנו להבין לא מעט דברים אבל תוך כדי גם הרבה שאלות חדשות עולות וצצות. *מחכה לשבוע הבא*

למעלה