מה משמעות הניק שלי?

לונה..

New member
וואו

פורום מדהים. איך אהבתי את השרשור של החידות
יש לי ההרגשה ממש טובה פתאום. תודה רבה.

לונה..

New member
אפשר את הכתובת לאתר שחיפשת? ../images/Emo13.gif

וכולן כבר אמרו את כל מה שאפשר, אז אני אחזק את הדברים...

gלולוגית

New member
זה מופנה אלי?

אם כן אז המון תודה ו-
ולאיזה אתר את מתכוונת? לפורום הג'לולוגים? ראיתי שמצאת אותו... ודרך אגב - שירשור החידות הוא דומה למשחקי הפורום כאן (חוץ מזה שאנחנו יכולים לקחת את זה לעבודה בשטח...) כלומר נחמד, אך יש עוד הרבה דברים יפים, מרגשים ואף קשים לעיתים בפורום (מזכיר לך איזשהו פורום...?) נורא משמח שנהייתה לך הרגשה טובה!

libi4

New member
../images/Emo24.gifיקירתי

אחרי שדיברנו קצת איזו פעם כל הנושא של הליצנות הדליק אותי....אבל אני קצת כבולה עם הקטנים ואוטוטו יולדת...אז זמן אין לי כרגע...והקורס שמצאתי הוא רק בת"א.... מתישהו זה יגיע... תודה!

gלולוגית

New member
יקרה! ../images/Emo24.gif

אני מאמינה שדברים מגיעים בזמן הנכון שלהם. הקורס הראשון שנפתח בארץ היה באסף הרופא והיה ליצנות (ממש ליצן) רפואית - וזה לא דיבר אלי. בדיעבד זה היה נכון - כי הקורס שעשיתי (ג'לולוגיה) הרבה יותר מתאים לי וגם הגיע בשלב הרבה יותר נכון בחיי - ולכן הפך למשהו כ"כ גדול ומשמעותי. למקצוע שלי. ללב שלי. לחיוך שלי. לא להילחץ - הדברים הנכונים מגיעים בזמן הנכון. ועכשו זה זמן ללדת... שיהיה בהצלחה ובהמון הנאה ואהבה עם הילד החדש (אני זוכרת נכון? בן?) לידה קלה ומהירה!
חם!

קוראסון שוקלד הניק השני שלי

טוב בהתחלה הייתי בניק diklaers11 על שמי וקיצור ל שם משפחתי, את ה11 אילצו אותי להוסיף ואז הייתי צופה בשידורים בלוג טיוי של תפוז,במקרה יצאתי עם מישהו ששידר ויום אחד אמרתי נכנס בניקים חדשים לראות אם הוא מזהה אותי ובמקרה בחרתי בניק קוראסון שוקולד . כי הוא ידע שזה המאכל האהוב עליי ואז כבר נשארתי איתו, (עם הניק...את החבר כבר עזבתי)חחח

מ א ח ד ת שני נושאים...../images/Emo38.gif

רגע התפנית ובחירת הניק... בחרתי בדרך של התפתחות וצמיחה רוחנית מתוך האובדן והחסר עברתי תהליך שהוביל ל "רגע התפנית" ... למדתי לקבל את הדברים בצורה קצת שונה ואחרת... להבין ולהשלים עם עצמי - להיות מפוייסת.... ושם...התחלתי לחבר בין החלקים שבי ובתוכי... התחלתי לאחד ביניהם... משם בא האיחוד.... ואת "האחת" המחשב הוסיף...

S u n n y 1

New member
../images/Emo42.gifשלי ..../images/Emo42.gif

סיפרתי עוד במשחק הכוכבות על אהבתי לשמש, ומכן הניק שבחרתי. האחד זה תוספת שהייתה אופציה כי סאני היה תפוס..... צריכה תמיד שמש, אור וחום...... בקיצור אנרגיות חמימות, בלי זה אני חסרת שקט (באמת!)

tdr1

New member
הניק שלי........../images/Emo8.gif

הי בנות! מזמן לא כתבתי כאן, אני נמצאת בתקופה די עמוסה. אז תסלחו לי אם אני לא כותבת הרבה, אבל אני ממשיכה לבקר פה כל הזמן. אז קודם כל לגבי הניק שלי, אני לא ממש יצירתית. זה ראשי התיבות של השם שלי (שם פרטי - שם משפחה קודם- שם משפחה נוכחי) וה-1 בסוף זה בגלל שכנראה יש עוד מישהו/י עם אותו שם... בהזדמנות הזו אני אעדכן אתכן שהתחלתי ללמוד! למי שזוכרת לפני כמה שבועות התלבטתי כאן אתכן האם להירשם לקורס מסויים. אז בסוף החלטתי ללכת על זה: התחלתי ללמוד ייעוץ ארגוני. זה תחום שמושך ומעניין אותי. מה שאני עושה כיום קשור לתחום ואני מצפה שהלימודים יתנו לי ערך מוסף. אומנם נאלצתי לעשות כמה שינויים בלו"ז בעקבות הקורס,בעיקר בעבודה, אבל לשמחתי בעבודה תמכו ובינתיים אני מאד נהנית. שיהיה לכולכן המשך שבוע טוב!

ToTos KiD

New member
הניק המוזר שלי...

מקורו, למעשה, בטעות הקלדה מצערת. השם היה אמור להיות Titos Kid, כאשר ה-TITOS מסמל את הטיטאן שהחריב את אלי האוליפוס וה-KID מסמל את סרט מחמדי רוברט רדפורד, קיד וקאסידי.
אולם, לכו תסמכו על ילדה בת 15 (אז) שתצליח לעמוד באתגר המעיק של להקיש על המקום הנכון במקלדת הבלתי-מתפקדת שבאמתחתה ובו-בעת לשחק עם ה-caps lock לסירוגין. התוצאה לפניכן. בשל בורותי הקודמת, גזרתי על עצמי נצח אינטרנטי עם ניק לא ברור. היידה הקוסם מארץ עוץ!

איזה סיפור חמוד ...

לפעמים חברה בשם דורותי גולשת כאן בפורום, תוכלו להחליף זכרונות מארץ עוץ ...

למעלה