מבצע טב"ע

אז אני אקנה לואקר../images/Emo47.gif

הלכה הדיאטה
ואיי נעה כמה נדיבות בבן אדם אחד.... אני חושבת שצריך לעשות סבב שני ל"סגירת חשבון עם טלי" היא כבר חייבת לי עוד כסף
אגב היא לא ענתה לנו אז במסר שלפני השמחות? "לא ביקשתי ש...."

לוואקר../images/Emo99.gif

חח כן הא? רק השבועיים האלה אני מוציאה עליה איזה 200 ש"ח בכיף
ולא ביקשה אז היא כבר לא מקבלת

הלך הקליק...

אגב גם הרעיון לחנוכה נמוג, כי אני לומדת... הזונות השלו אותי. זה כאילו כמו בית ספר אבלאין חופשת חנוכה. אני חושבת שאני אסיים בזאת את ייחסי הגומלין שלי עם המוסד הזה

../images/Emo103.gifבחירה - פרק 26../images/Emo103.gif

סצינה #1 - רננה ודנה שוב עובדות על טקסטים ודנה חוקרת אותה על כפיר ["לפעמים לא רע זה הכי טוב שיש."] סצינה #2 - המשך דנה ורננה, אפרת מגיעה ["תנסי לעשות את זה פחות סקסי, אוקיי?"] סצינה #3 - אפרת מודיעה לרננה שהיא עוזבת ["אני לא רעה מותק, אני פשוט דואגת לך"]

../images/Emo25.gifבחירה - פרק 28../images/Emo25.gif

סצינה #1 - רננה לא מצליחה להתרכז ומזמינה פיצה [" היי, אני רוצה להזמין פיצה עם פפרוני... כן, זאת רננה."] סצינה #2 - כפיר מקריא לניב דברים שרננה כתבה ["נאמן כמו הכלב בLabyrinth. כמו Trust של הCure. עמוק. חכם."] סצינה #3 - כפיר מביא לרננה כדורסל ["לך מפה אני קורעת אותך!" "מותק תתאפקי! תתאפקי אנחנו רק ידידים!" סצינה #4 - כפיר ורננה משחקים כדורסל ["את מי אני מזכיר לך?" "אה... את דובי גל במלך הסלים!"] סצינה #5 - כפיר ורננה שרים אני אחלום לנצח ["מצחיק זה עניין של טעם."]

../images/Emo77.gifבחירה - פרק 29../images/Emo77.gif

סצינה #1 - כפיר ורננה על ספרים וסרטים ["סתם, חשבתי שתגיד משהו" "כמה מה?" "כמו אפשר להיכנס איתך? אפשר להיות ברווזון הגומי שלך?"
/ "אחלה לימונדה" "לא סגורה על זה באמת. זה היה תפוזים אבל זה די הצהיב עם הזמן.."
] סצינה #2 - כפיר ורננה רואים אבודים בטוקיו
, כפיר הולך באמצע ["אתה לא רוצה לראות את הסוף??" והיי אני יודעת איזו סצינה הם ראו! מגניב

../images/Emo216.gifבחירה - פרק 30../images/Emo216.gif

סצינה #1 - אפרת ורננה משחקות כדורסל + שיר הדבה ["שטויות, תפצי אותו בבית תעשי לו פינוקים"
] סצינה #2 - רננה ואפרת פוגשות את ניב וכפיר ["אני דווקא לא שמעתי עלייך כלום"] סצינה #3 - הדייט של רננה אפרת כפיר וניב ["רק שלא תהיה פה שתיקה מביכה כזאת, אני לא אעמוד בזה"] - כפיר ורננה פה
סצינה #4 - המשך הדייט ["טוב, חאלס לפלרטט עם הידידה שלי" "הו, ידיד שלי התעורר!"]

למעלה