לגעת בקצה

../images/Emo27.gif לגעת בקצה../images/Emo37.gif

בצימר כולם היו...היו <את מאחורה גם בית מלון תופס> SMS כולם קיבלו..קיבלו < להיא מהשירשור למטה, הוא עוד יגיע> באוו נשרשר דברים מטורפים שעשינו עם הלא חוקיים

אחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ההצעה שלך גורמת לי לחשוב על כל הפעמים שעשינו דברים מטורפים לגמרי כל פעם כזאת מעלה בי את החיוך של החתול
א ב ל לצערי לא יכולה לשתף אותכם (לומדת באוףףףףףף קולני במיוחד)

לגעת בכוכבים ולחזור

מחשבה ופגישה חטופה ובטוח שיצאנו ... לאן נגיע למי איכפת ... איפה היינו כי הכל היה נפלא הטיול הוא פשוט ... לגעת באושר ולהרגיש שלם בשיא הכושר משחקים של ... חיוך ומגע למלא את הנשמה מאז ועד הבריאה מלמעלה הוא מברך פרטים יבואו אולי בהמשך ...

אור36

New member
ממממממממזקיר לי../images/Emo48.gif

ערב קייצי,חמים ונעים..... חוף ים מבודד, יין אדום וצונן, מוזיקה נעימה, ושקיעה מדהיייייייימה, וסקס על קו המים איטי ומענג בטרוף חושים..............

מטורפ....ים../images/Emo152.gif

1. מסעדה תוך כדי ארוחה 2. בבית שלו 3. בבית שלי 4. סקס עם נהג המשך יבוא....

השלמות ... :))

בבית שלה ? מסוכן כי אולי בעלה מזויין חחחחחח בבית שלי ? לא ממליץ כי אישתי עצבנית לא מזויינת חחחחחח במלון ... כן כן כן בחנייה ... לא נוח אבל בא בחשבון גם בזמן מפגש חחחחחחחחח על גג הבניין ... בעמידה והנוף יפה חחחחח בצימר ... אפשר, נוח וגם שומעים אנחות מחדרים סמוכים חחחחחחחח במקלחת ... כןןןןן האווירה של מים זורמים רק מוסיפה לרטיבות הטבעית חחחח על השיש במטבח .. כןןן נוח וכיף רק להיזהר מהתנור החם חחחחחחח

מוסיף לאווירה ...

זה אחרי השידרוג ..|4u|.. ללכת למלון הילטון זקן, מרובע, ללא אופי וייבש זה לא חוכמה .... האווירה הצעירה מוסיפה לחוויה

תתקרב לפה...

עוד טיפה.... למטה..... עוד קצת..... הנה זה בא..... תתבייש לך!! הולך עם בחורה כדי לקבל תאבון מהשכנות...

למעלה