יום שלישי

S c a r l e t t

New member
../images/Emo27.gifיום שלישי../images/Emo37.gif

פיספסתי.... מישהו יכול לתקצר לי את הפרק בבקשה??

Shiri from the block

Active member
כן.. ריג' מצא את הדוב של אר ג'יי ודימיין שברוק וארג'יי בבית. בריג'יט באה וצעקה עליו איך הוא נתן לסטפני להחליט בשבילו, וריג' התשגע ולא יודע מה לעשות עם עצמו. בריג'יט אמרה לו שניק עם ברוק בבית וריג' מזהיר את בריג'יט מפני ניק, שהוא עדיין מאוהב בברוק.. ברוק הגיעה לבית וניק היה שם, והם דיברו והוא אמר לה שהיא, אר ג'יי והופ הם הדבר הכי חשוב בחיים שלו כרגע, ובריג'יט בדיוק נכנסה ושמעה את זה.

S c a r l e t t

New member
תודה../images/Emo24.gif

נשמע שהיה קצת אקשן סוף סוף... כ"כ בא לי שרידג' יתחרט ויחזור לברוק, שיסבלו ביחד ורצוי רחוק ממני ויתנו לטיילור להיות עם דנטה
שאגב חסר לי מאוד בקשר לברידג'ט וניק, לא מפתיע במיוחד, ציפיתי למשהו כזה כבר מזמן, ברידג'ט פשוט מטומטמת שהיא לא שמה לב למה שקורה סביבה, זה כל מה שיש לי להגיד

דבירית

New member
ראה שהיום נתגכשמה משאלתך.

מאוד אהבתי את זהה ולדעתי זה רק מוכיח שאם הוא היה בוחר לבד, היה בוחרג בברוק. אני מחכה שרידג' יגלה אם הוא עדיין לא גילה ופיספסתי את זה שאמו זייפה את ההתקף.

Indiman1

New member
שכחת את גבי ותומאס

שלפי דעתי היו הכי מעניינים הפרק. כל השאר רק חזרו על המנטרה של הפרק הקודם.... גבי ביקרה את תומאס בספקטרה, שכבר התחיל לשחק את עצמו כמעצב עם שתי דוגמניות... ואז בא לשם פקיד של משרד ההגירה (שבעצמו נראה כמו איזה מהגר לא חוקי
) . הוא התחיל לחשוד בגבי ותומאס שהנישואים המהירים שלו בווגאס (איכשהוא הוא ידע) הם רק בשביל להשיג גרין קארד לגבי. תומאס וגבי שיחקו אותה מאוהבים והפקיד עזב...

Shiri from the block

Active member
וואלה! ידעתי ששכחתי משו../images/Emo6.gif ובאמת זאת הייתה סצינה מעניינת! חח כנראה שכל מה שיש לי בראש זה ברוק../images/Emo152.gif

למעלה