יום חמישי!

../images/Emo27.gifיום חמישי!../images/Emo37.gif

חח כמה זמן לא פתחתי שרשור כזה. בהצלחה לנבחנים בתושב"ע ושאר המתכונות למינהן.

גליזה

New member
תבורכי../images/Emo9.gif

חופש לפני מתכונת במתמטיקה, למרות שבחמישה לשמונה הייתי אמורה להיות ליד לשכת ראש העיר (הוא פגש כל כיתה בשכבה שלי ובשכבת י"א בבי"ס השני כדי להסביר לנו קצת על דברים שעומדים לקרות ביבנה
פרויקטים גדולים ושות') אבל ראיתי שאני מאחרת ומתה מעייפות (ומצוננת, ולא מרגישה טוב, כן. גם זה.) אז וויתרתי
ואז נרדמתי במיטה של אמא, כי היא כ"כ נוחה
וזהו
תכף אני אלך ללמוד

linoy7

New member
תודה!../images/Emo9.gif יאללה, שיעבור כבר!../images/Emo41.gif

רק אצלנו כולם התלוננו על הבגרות הזאת?

[משנה ב'] השאלות היו ממש מבלבלות ומכשילות!!!!!!! לקט לעומת זאת היה ממש קל.

Efrat K

New member
גם אצלי כולם התלוננו על משנה ב'

הם דפקו משהו קשה בחלק השני במסכת סנהדרין וביכורים,הדבר היחיד שידעתי היה על התקנה עם הקראת מקרא ביכורים וזהו,הם הקריצו שאלות שלא נתקלתי בהם בבגרויות קודמות,בספר ובמבחנים קודמים ואפילו במתכונת שעשיתי מסכת ביכורים זה היה לי ממש קל והפעם לא הייתה לי ברירה אז עשיתי מסכת סנהדרין שגם בה יש לי איזה שאלה שבה אני לא בטוחה שצדקתי בתשובה.

אני דווקא יותר התקשתי בחלק הראשון..

במסכת שבת הם כל כך בלבלו תמוח!! נראה לי שהציון שלי מתחיל מ80

נמאס.

"מה למדת ומה עשית. עשית כלום כל השנה הזאת. טעות היה בכלל להחזיר אותך לבי"ס,לתת לך בכלל עוד הזדמנות" אפעם לא מספיק טוב. אני יודעת כל מה שאני רוצה עכשיו זה שהוא יבוא ויחבק אותי, אבל אין לי ספק שגם הוא,חושב שאני לא מספיק שווה את זה.

גליזה

New member
../images/Emo24.gifאת שווה הרבה יותר מזה

ואיזה, איזה מזל שלימודים זה לא הכל בחיים
וגם את החלק שהם תופסים בחיים אפשר לעבור, עם הרבה מוטיבציה ונכונות לכך. אני לא אומרת שאין לך, אבל תמשיכי להאמין בעצמך ותתמידי ואת תצליחי
ואוף, אל תקשיבי לכל מה שהם אומרים לך. הם לא מבינים יותר מידי

Keren I6

New member
ומה הם בכלל מבינים מהחיים שלהם?

שהם יקבעו שאת לא מספיק שווה או לא מספיק טובה? תאמיני לי,אף אחד לא מכיר אותך יותר טוב מאת עצמך. הם יכולים להגיד מה שהם רוצים,כמה שהם רוצים, אבל הם לא באמת מבינים. יהיה טוב

linoy7

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

iristern

New member
אחותי מתחתנת!!!!!!

היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיייייייף!!!!!!!!!!! הייתי עכשיו במספרה שעתיים... זה היה דווקא נחמד...

למעלה