יום חמישי

מתכון כבד עוף קצוץ

לרסק במג'ימיקס (או כל ריסוק גס אחר) 1/2 ק"ג כבד עוף (כשאני מכשירה אותו אני משתדלת לא להגיע לשרוף ,רק לנוקשה ומשנה צבע) 4-5 ביצים קשות 4 בצלים גדולים מטוגנים מלח ופלפל שחור לפי הטעם . אצלנו לא משדרגים ,נשאר הטעם כמו אצל סבא וסבתא ,וההבדל בין שני ענפי המשפחה הוא רק בכמות הפלפל השחור שמוסיפים .

../images/Emo27.gif אני מקרטעת עם רגל כואבת ../images/Emo122.gif

לא יודעת מה קרה לי. כואבת לי נורא הרגל הימנית. אולי זה מכיוון שאני מרימה כל היום בצד ימין את הילדות על הידיים. הכי הכי כואב לי הציצי
סיימתי להניק את הקטנה שלי בכאב לב אחד ענקי
. אני בוכה כל היום. אתמול ושלשום הייתי מחוץ לבית בסידורים, היום אני בבית והספקתי טיפך'ה ותיכף יוצאת שוב.
שטפתי ריצפה במטבח לאחר שסידרתי אותו ושטפתי כלים
העמסתי מכונת כביסה וכבר הולכת לתלות אותה
שטפתי את האמבטיה של הילדות ושפכתי מרכך לכלי של מברשת האסלה
לקפל כביסה. ההרי כביסה.
לתלות המכונה שמסיימת ברגעים אלה
להספיק לקנות ירקות ופירות לסופשבוע המשך יום נפלא.

לא הכאב שלה. הכאב שלי ../images/Emo7.gif נפשי.

היא בת שנה ותשע עוד שבוע. וכן גמלתי בהדרגה. נותרה רק הנקת לילה. פינוקי לפני השינה. לא נירדמת עם ציצי. אני רוצה עוד תינוק. נורא. והדרך שלי היא קצת ארוכה. טיפולים. רוצה כבר להתחיל. גם ככה זה היה עניין של כמה חודשים שאצטרך לגמול. גם אני לא האמנתי שאי פעם אניק תינוק כ"כ הרבה זמן. את הראשונה שלי הנקתי 9 חודשים. את זאת הנקתי יותר ורציתי נורא להניק עד שהילד יגמול את עצמו אבל זה לא ככה. מקווה שיהיה לי מהר הריון ואז אניק תינוק חדש. נוסף. למרות זאת.... יש לי גודש. אני עם כרוב (בציצי) וקשרתי חזק את החזה. נראה שהמצב משתפר
. יהיה טוב
תודה.

rs134

New member
אוף! יום חמישי...

אין בישולים כי נוסעים לשבת. לפחות זה... אבל: צריכה לעשות כביסה לנקות תריסים וחלונות לנקות שרותימים לנקות סלון (והפעם - את שני החצאים שלו...) כל זה בהנחה שהפיצון (שנה ורבע) יאפשר. אם לא זה יחכה ללילה.

תתעודדי../images/Emo13.gif

זה לא נשמע המון. אני אפילו הייתי נהנית מזה... אני בטוחה שתספיקי הכל

למעלה