טריווית יוגי הו

blck angel1

New member
../images/Emo27.gifטריווית יוגי הו../images/Emo37.gif

מה שמו האמיתי של באקורה?
האם הסמל של המגן דוד הוא מקורי?
מה הם שיבעת פריטי המילניום?
מי את האנשים שיש שלהם פרטי מלניום.
האם המטה של מאריק הוא שלו באמת?
מה כוחותיו של פריט המילניום של אישיזו?
איזה קלף יש את בן מינו ?
האם סטו מאוהב בג'ואי? אם כן הביאו הוחכות!
כמה קלפים יש ?
מי הקלף הכי חזק?
איזה קלף החביב על יוגי?
מה ציזרו בסידרה?
איך קוראם לגואי בגירסה המקורית?
איך קוראים לטריסטן בגירסא המקורית ?
איך קוראים לטיה בגירסא המקורית?

harar8

New member
עונה(אני עונה לפי השמות בגרסה

האנגלית כי אני לא יודעת את היפנית) מה שמו האמיתי של באקורה? לא יודעת האם הסמל של המגן דוד הוא מקורי? לא שמעתי שבגרסה היפנית זה אמור להיות סמל של כת השטן או משהו אבל בגרסה האמריקאית צינזרו (נראה לי....) מה הם שיבעת פריטי המילניום? פירמידת המילניום, עין המילניום, מטה המילניום, שרשרת המילניום, מפתח המילניום, מאזני המילניום, טבעת המילניום. מי את האנשים שיש שלהם פרטי מלניום. יוגי(הפירמידה), באקורה(הטבעת), פגאסוס(שבאקורה ריו גנב ממנו את הפריט), אחות של מאריק(שחכתי את שמה, היא נתנה אותה אחר"כ ליוגי, היה לה את השרשרת ), לשאדי (יש לו שניים גם המאזניים וגם המפתח), מאריק(המטה). האם המטה של מאריק הוא שלו באמת? לא הוא אמור להיות של סטו. מה כוחותיו של פריט המילניום של אישיזו? הוא יכול לחזות את העתיד איזה קלף יש את בן מינו ? לא יודעת האם סטו מאוהב בג'ואי? אם כן הביאו הוחכות! יכול להיות.... כמה קלפים יש ? נראה לי יותר מאלף מי הקלף הכי חזק? אקסודיה, אבל גם קלפי האלים המצריים די חזקים. איזה קלף החביב על יוגי? הקוסם האפל מה ציזרו בסידרה? צינזרו רובים, עירום, סמלים, אלימות ועוד שאני לא זוכרת..... איך קוראם לגואי בגירסה המקורית? את זה אני יודעת^^ קאטסו איך קוראים לטריסטן בגירסא המקורית ? לא יודעת איך קוראים לטיה בגירסא המקורית? לא יודעת

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| ^^ ייתכנו ../images/Emo58.gif.

מה שמו האמיתי של באקורה? ריו, אם את מתכוונת אליו, ואם לגנב באקורה מזכרונות פרעה, אני לודעת. X= האם הסמל של המגן דוד הוא מקורי? לא חושבת, אני מסכימה עם הדר, אלא אם התכוונת לחותמת האוראקל. XP מה הם שיבעת פריטי המילניום? -פירמידה. -מאזניים. -מפתח. -מחרוזת. -טבעת. -שרביט. -עין. מי את האנשים שיש שלהם פרטי מלניום? -יוגי והפירמידה. -פגסוס והעין, שעברה לבאקורה אח"כ, ובעונה הבאה לסטו. -השרביט של מאליק, שעבר ליוגי. -המחרוזת של אישיזו, שעברה ליוגי. -המאזניים של שאדי. -המפתח של שאדי. -הטבעת של באקורה. האם המטה של מאריק הוא שלו באמת? בעבר הרחוק הוא היה של הכוהן סטו. =/ מה כוחותיו של פריט המילניום של אישיזו? לראות את העתיד. איזה קלף יש את בן מינו ? הדרקון הלבן כחול העין והדרקון השחור אדום העין, הקוסם האפל והקוסמת האפלה, וכו'. האם סטו מאוהב בג'ואי? אם כן הביאו הוחכות! אני לא תומכת בסטו/קטסו, אבל יש הוכחות, לדוגמא שהוא יורד עליו כל הזמן [אהבה = שנאה.] ויש מקרים שהם "במקרה" נמצאים ביחד. @@; יותר הוכחות לסטו/אטמו. >< כמה קלפים יש ? עד אינסוף. @@; מי הקלף הכי חזק? במציאות, אקסודיה, בסידרה- קלפי האלים. איזה קלף החביב על יוגי? קוסם אפל. ^^ מה ציזרו בסידרה? אלימות [לדוגמא, האגרוף שג'ואי נתן לאטמו.], מעט מאוד עירום, קטעים מפחידים של שילוב מפלצות ש"יפחידו ילדים קטנים", ועוד דברים שנראו להם לא חינוכיים. בקיצור, חצי סידרה, וגם את הסיפור חיים של וארון. איך קוראם לגואי בגירסה המקורית? קטסואה ג'ונוצ'י. איך קוראים לטריסטן בגירסא המקורית ? הונדה משו. איך קוראים לטיה בגירסא המקורית? אנזו מזאקיץ

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif חח ננסה

מה שמו האמיתי של באקורה?לאדעת האם הסמל של המגן דוד הוא מקורי?סביר לההניח כי אם לא לא היית שואלת את זה, אבל יכול להיות שבעצם כן וזאת סתם שאלה מכשילה.. מה הם שיבעת פריטי המילניום?הטבעת, המפתח, העין, הפירמידה.. ה..מטה המוזר הזה.. השרשרת.. עוד אחד.. ויטרתי.. מי את האנשים שיש שלהם פרטי מלניום.באקורה, יוגי, ההוא שכל הזמן נעלם ואני לא זוכרת איך קוראים לו, מאריק, אישיזו, פגסוס האם המטה של מאריק הוא שלו באמת?זה היה של אבא שלו או משו כזה נכון? מה כוחותיו של פריט המילניום של אישיזו?לראות את העתיד לא? איזה קלף יש את בן מינו ? ? האם סטו מאוהב בג'ואי? אם כן הביאו הוחכות! כן! יש יותר מדי הוכחות! זאת אומרת... לא, מה פתאום, ג'ואי בכלל דלוק על מאי..! מה שלא מונע מסטו... כלום.. כמה קלפים יש ? 752.. או שאלה בכלל היו הפוקימונים? מי הקלף הכי חזק?אקסודיה איזה קלף החביב על יוגי?הקוסם האפל שלפעמים משנה את שמו באופן מסתורי להקוסם הסגול מה ציזרו בסידרה?לא יודעת לא ראיתי את המקורית איך קוראם לגואי בגירסה המקורית?ג'וניצ'י איך קוראים לטריסטן בגירסא המקורית ?לא יודעת איך קוראים לטיה בגירסא המקורית?אנזו נכון שאני מבינה הרבה? נכון?!

AceMagician

New member
אוקי...

מה שמו האמיתי של באקורה? ריו באקורה אם אני לא טועה האם הסמל של המגן דוד הוא מקורי? לא נראה לי...אני לא בטוח לגבי זה. מה הם שיבעת פריטי המילניום? פאזל המילניום, טבעת, מחרוזת, שרביט (ROD), עין, מאזניים, מפתח. מי את האנשים שיש שלהם פרטי מלניום? פגאסוס-עין, יוגי-הפאזל, שאדי-מאזניים+מפתח, באקורה-טבעת, ולאחר מכן עין, אישיזו-מחרוזת, מאריק-שרביט. האם המטה של מאריק הוא שלו באמת? לא, הוא אמור להיות של הפרעה היורש. מה כוחותיו של פריט המילניום של אישיזו? לראות לעבר, להווה ולעתיד. איזה קלף יש את בן מינו ? קוסם אפל - קוסמת אפלה. האם סטו מאוהב בג'ואי? אם כן הביאו הוחכות! HA HA HA כמה קלפים יש ? אין ספור. מי הקלף הכי חזק? אקסודיה. בסדרה אלה הם קלפי האלים. איזה קלף החביב על יוגי? קוסם אפל. מה צינזרו בסידרה? קטעי אלימות ודם. איך קוראם לגואי בגירסה המקורית? קטסואה ג'ונוצ'י. איך קוראים לטריסטן בגירסא המקורית ? הונדה משהו... לא זוכר... איך קוראים לטיה בגירסא המקורית? אנזו משהו...גם פה אני לא זוכר...

ggaall1

New member
עוווונההה

מה שמו האמיתי של באקורה? התכוונת לריו?!? 00 האם הסמל של המגן דוד הוא מקורי? לא >>'' זה של איזה מש'ו מוזר שאינלי מושג מזה.. מה הם שיבעת פריטי המילניום? נו זה קל.. אינלי כוח XD מי את האנשים שיש שלהם פרטי מלניום. הנה אז כאן אני יכתוב הכל.. פירמידה-יוגי.. עין- פגאסוס ואז באקורה ובסוף סטו.. שרשרת.. באקורה.. מטה.. מאליק ואז יוגי.. מחרוזת או מש'ו 00 של אישיזו.. ואז של יוגי.. והמאזניים והמפתח של שאדי האם המטה של מאריק הוא שלו באמת? לא >>'' הוא של הכהן סטו.. או שהתכוונת שהוא של אבאשלו א מש'ו 00 מה כוחותיו של פריט המילניום של אישיזו? המ לראות ת'עתיד.. איזה קלף יש את בן מינו ? לכלמינה.. המ לקוסם אפל וקוסמת אפלה.. [אותו קלף בצורה אחרת נחשב >>?!?] האם סטו מאוהב בג'ואי? אם כן הביאו הוחכות! לאלא ><'' כמה קלפים יש ? מספיק.. איזה 98709587049870 מי הקלף הכי חזק? אקסודיה.. אבל הוא לאקלף.. לדעתי איזה קלף שראיתי שכחתי איך קוראים לו.. תה לוקח 10 קלפים מהחפיסה של היריב שלך.. איזה קלף החביב על יוגי? קוסם אפל.. מה ציזרו בסידרה? הכל.. צלבים.. מכות.. דם.. ת'סיפור של וארון ><'' מספיק.. איך קוראם לגואי בגירסה המקורית? קטסואה ג'יאנקוצ'י אומש'ו 00 איך קוראים לטריסטן בגירסא המקורית ? הונדה.. איך קוראים לטיה בגירסא המקורית? אנזו^^'' [אינלי לי טעות ^_____^'' (אני חושב >>)]

impale

New member
האמממ

זהו שאסודיה לא קלף הוא חמישה קלפים ^^ אם מדובר על קשלפים אמיתיים שמותרים למשחק האמממ יש את הספינקס הזה של ה 3500 שמגיע ל6500 ^^ אבל אני מעדיף אישית את לילי הרבה יותר קלה לזימון מגיעה בכיף ל 3400 =) אם הכוונה למלכודת קול אופ דה הנטד רולז! (פשוט מירור ואימפריאל באן) ואם הכוונה לקלפים בכלל pot of greed *נתעלם מהבאן* פשוט קלף 1 שמביא 2 קלפים טובים במקומו ^^

למעלה