התוכנית השישית.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifנו סוף סוף אורבך עף!!!

הוא היה כל כך גרוע אתמול, חבל על הרקדנית שאיתו כי היא רקדנית ממש מעולה. לפי דעתי בתכנית הבאה דניס וניצה יעופו והגמר יהיה בין סמי ואנה לאליענה ואורון. מאוד נהנתי מהתכנית אתמול הפיבוריטיטם שלי עלו לחצי גמר ( סמי ואנה...
) ואליענה ואורון כרגיל היו מדהימים - כל הכבוד לאליענה רקדה יותר יפה מהרקדן שהיה איתה...

Puccit

New member
לפי דעתי

סמי ואנה יודחו בתכנית הבאה, מפני שסמי בקושי זז בריקודים, אנה עושה את כל העבודה בשבילו. הוא לא מזיז אגן בכלל עושה טובה שהוא רוקד. למרות שהוא חתיך ובחור נחמד.

זה אולי מה שצריך לקרות

אבל סמי ואנה הם חביבי הקהל ולכן נראה לי שהם לא יעופו אפילו שסמי לא יודע לרקוד טוב. אני מהמר שדווקא ניצה ודניס יודחו בפעם הבאה, לא בגלל שמגיע להם ואפילו שניצה רוקדת יותר טוב מסמי, אבל בגלל שכולם אוהבים את סמי ואנה.

M i t s y

New member
הפסדובלה של אליענה ואורון! WOW!!!

איזה ריקודים מדהימים הם הרביצו אתמול חבלזז מרגש ביותר!
אליענה אפילו הזילה דמעה :) אני מהמרת עליהם כזוכים. איזו כימיה!

zIiIIIIIII

New member
עונה הבאה!

אם יהיה עונה הבאה למה שלא יקחו את אגם רודברג? ........היא יודעת לרקוד יפה !!! וגם שחקנית טובה איזה קטע שאגם תיהיה בתוכנית בעונה הבאה!!!!

Puccit

New member
בטח יהיה גלגל הצלה

כמו כל תכנית ריאליטי ויחזירו את אחד הזוגות שהודחו או יודחו עד אז. הרי זה ברור!!!!!!!!

גם חושבת שהתכנית מדהימה

עם אנשים מדהימים שהם יפים לעין ולנשמה. מעצבת הבגדים מדהימה והיה מתאים יותר חשיפה לשמה . ניראה לי שלא נתנו לה מספיק קרדית . השופטים לפעמים היו מדי מחמירים כלפי הסלבס. אנה ואליענה היו הכי מדהימות. האם מישהוא אולי עשה קלטת מהמופעים האחרונים? אפשר אולי ליקנות ממישעשה קלטת?

למעלה