הקורבן

My self and i

New member
../images/Emo27.gifהקורבן../images/Emo37.gif ../images/Emo110.gif

אתם יודעים את הכללים.. והשבוע,הקורבן הוא: [היאP:] מוי מוי כיףפטיש|. אתם מוזמנים לשרשר לפה שאלות,שאלונים למוי מוי כיף [שאין לי מושג איך קוראים לה
]. תהנו

dana re3

New member
טוב אז השאלה הראשונה חחח

איך קוראים לך? בת כמה את? מה התחביבים שלך?

ady18

Well-known member
השאלות שלי

צבע אהוב? איזה חוויה זכורה לך מתקופת הילדות ואיזה חוויה זכורה לך מעכשיו מה קנית לאחרונה? מה אכלת אחרון? איזה מוסיקה שומעת?

../images/Emo97.gif

איך קוראים לך?טל בת כמה את?עוד מעט 14 מה התחביבים שלך?אמממ מחשב טלויזיה חברים צבע אהוב?שחור איזה חוויה זכורה לך מתקופת הילדות-אמממ האמת שלא זכור לי.. ואיזה חוויה זכורה לך מעכשיו-גם לא מה קנית לאחרונה?אממ האמת שמלא זמן לא קניתי משהו..אבל הדבר האחרון זו חצאית נראלי מה אכלת אחרון?אממ עכשיו אכלתי כזה שניצלי תירס של טבעול איזה מוסיקה שומעת?הכל מה המצב?אממ בסדר יחסית איך היה היום בביצפר?לא הייתי בבצפר..אני חולה מה המאכל הכי מגעיל בעולם?יש מלא.כל סוגי הבשר למיניהם..מזל שאני צמחונית איזה טעם של גלידה תרצי?:] ריבת חלבבבב חנות בגדים הכי אהובה?אממ כל מיני..אני חולה על חנויות של 2 שקל חח למה בחרת בשם "מוי מוי כיף" [שהוא שם ממש מגניב, אני חייבת לציין] חחח אממ העתקתי מחברה שלי כי לא מצאתי שום כינוי..וגם נזכרתי בפרסומת של לואיסנה חח מה את עושה כמשעמם? מחשב\טלויזיה\ספרים אייסי או מסן?מסןן מהו השיר האהוב?יש מלא.ובעיקר שירים שלי משינההה מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת רואה מקק?וואייי איך אפשר לתאר?רק אתמול היה עליי ג'וק על הצאוור..איכס כמעט התחרפנתי..תמיד יש לי מקרים לא נעימים עם ג'וקים

למוי מוי כיף../images/Emo9.gif

שלום לך
מה המצב? איך היה היום בביצפר? מה המאכל הכי מגעיל בעולם? איזה טעם של גלידה תרצי?:] חנות בגדים הכי אהובה? למה בחרת בשם "מוי מוי כיף" [שהוא שם ממש מגניב, אני חייבת לציין
] מה את עושה כמשעמם? אייסי או מסן? מהו השיר האהוב? מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת רואה מקק?
מקווה שנהנת! ענבל

טל!

מה נשמע? מה שלומך? מה המצב? איך זה להיות הקורבן? היכן תעבירי את ליל הסדר? אייקון אהוב בתפוז?

ady18

Well-known member
עוד שאלות

איך מתכננת להעביר את יום הבחירות יש כבר תוכניות לחג פסח? מתקן אהוב בלונה פארק מה מעדיפה ים או בריכה?

עונה בכיףף

מה נשמע?בסדר מה שלומך?אני חולה =\ מה המצב?נחמד איך זה להיות הקורבן?מאוד כיף היכן תעבירי את ליל הסדר?לא הוחלט עדיין אייקון אהוב בתפוז?
איך מתכננת להעביר את יום הבחירות->חשבתי ללכת לים אבל בסוף כנראה שאשן אצל חברה שלי עם חברות יש כבר תוכניות לחג פסח?לונה פארק מתקן אהוב בלונה פארק->חח אממ יש מלא: בלונה פארק-אנקונדה.טופ ספין(העמודים האלה שמסתובבים ועושים לופים) סופרלנד: קונגווווו מה מעדיפה ים או בריכה?ים =]

עוד שאלות לטל!

עקב ההקפצה! מה נשמע? מה שלומך? ראבק-מה קורה לי? האם המחנך/כת שלך מעצבן/נת? את מי את מעריצה? מה דעתך על האות ד'? ועל ש'? ועל א'? מה יצא? נכון!דשא! **חיבת להשלים שעות שינה**

../images/Emo55.gif

מה נשמע?פסדר מה שלומך?גם ראבק-מה קורה לי?לא יודעת
האם המחנך/כת שלך מעצבן/נת?כןן
את מי את מעריצה?משינה ושקולד
מה דעתך על האות ד'?לא מחבבת ועל ש'?נחמד ועל א'?נחמד מה יצא?כלב נכון!דשא!

למעלה