הצבעות

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo27.gifהצבעות../images/Emo37.gif../images/Emo88.gif

לא לשכוח להצביע תמיד
הנה קישור לעמוד שבו כל ההצבעות מרוכזות: http://miri.off.co.il/ninet.html אני מבקש לא לנצלש לשירשור הזה ולא לדבר על דברים שלא קשורים בהצבעות
לא לשכוח גם להצביע ב"המבוקשים",של ערוץ24. בהצלחה

הצבעתי.מצביעה כל הזמן. תודה. וד"א..

גם היום נינה הייתה ראשונה במבוקשים? לא ראיתי.

Enterr

New member
סבבה-ואיפה שרשום הקליפ של נינט למעל

למעלה* הוא לא עובד...

נינט עדיין מקום ראשון במבוקשים

ניתן להצביע למבוקשים פעם ביום, אל תשכחו! אפשר להצביע עד עשר בבוקר. נינט שומרת כבר ארבעה ימים על המקום הראשון בואו נשאיר את זה ככה.

מה כסף עושה לבני האדם...

נינט אני פשוט בשוק...את היית כלכך מאמי כלכך מתוקה אני מבינה שאנשים משתנים ועוברים דברים בחיים אבל את יודעת כמה את שווה וכמה אהבה נתנו לך וכל דבר שתרצי תקבלי רק כי את ``נינט`` ועכשיו שאת רואה את הכסף מסביב מאפר צמוד סטייליסט כל היום...שכחת שהגעת מקרית גת שכחת מזה להתנדב ולעזור באהבה ולא כל דבר בתמורה של כסף חבל זה שרצית להוכיח שאת לא מאמי ושהתבגרת עשה אותך מפלצת שאנשים לא אוהבים ואפילו מתרחקים כי את לא יודעת להעניק אהבה לקהל שבאמת צריך ורוצה אותך אני מקוה שנינט של פעם תבין כמה טעתה ותחזור...ביקורת בונה.

את פשוט מועממת !../images/Emo66.gif

מצטערת אין לי כינוי אחר לילדה כמוך מספיק עם השטויות את רוצה אנחנו נתעצבן אז את טועה ובגדול אנחנו בוגרים לומתך חברי פורום אל תגיבו לה לא שווה שנתעצבן בגלל ילדה ילדותית ומשועממתתתת ואיך את יכולה לשפוט ככה את מכירה אותה אישית זה ממש לא ניראה לי![

למעלה