"הנבחר"

../images/Emo27.gif "הנבחר" ../images/Emo37.gif

אחרי המשחק... אני הייתי האחרונה... ועכשיו אני מעבירה את השרביט לללללללללללללל..............
שני שפרינגר!!!
( מקווה שככה כותבים את השם P: ) תשאלו אותה כמה שיותר שאלות =] על ה-כ-ל!!! בהצלחה שניני =]

אני שואלת ראשונה =] ריספקט!

1. מה זה בשבילך ליהיות מש"צ? 2. מה התחביבים שלך? 3. מאיפה את ובת כמה? (חחח טוב שרק עכשיו נזכרתי לשאול את זה) 4. מה האייסי שלך? (את יכולה לשלוח לי בהודעה פרטית) 5. מה יותר טוב: בריכה או ים? קיץ או חורף? שמש או ירח? פלאפל או שווארמה? אודם או גלוס? תהני =]

יאייי

אוקיי אז ככה- 1- בשבילי מש"צ זה להוביל, לשמש דוגמא, להתנדב, להיות מעורב ומשפיע. 2- מממ כמובן משצים, אני בהתעמלות קרקע, מממ לטייל, לקרוא לפעמים כשיש ספר טוב, מסנג'ר, לאכול:p 3- אני ממודיעין- מחוז ירושלים כ-ב-ו-ד. ובת 15, כיתה י'. 4- אין אייסי.. אבל יש מסנג'ר [email protected] 5- בריכה, קיץ, שמש, פלאפל (יאמיי בא לי עכשיו), גלוס...

שאלות.

האם נראהנ אותך בכנס פסח? בת כמה את? (בימידה ורון לא שאלה) מאיפה את מאיפה בא השם שני ממ מה עוד יש לחפור? טוב נו נחכה נראה מה אחרים ישאלו:)

תושובת =]

מממ ב"ה אני אגיע גם לכנס פסח, חחח השם שני.. זה כל כך מעניין?! טוווב... אז ככה... אח של אבא שלי נהרג במלחמת יום כיפור והשם שלו הזכיר את השם שני...

maork2

New member
שאלות, שאלות ועוד שאלות!!

איזה קבוצה את אוהדת? [אהמ אהמ].... חח ועכשיו רציני!. מה קורה? לפי דעתך את מוכנה להיות מש"בית בקורס הבא? אם כן איזה מש"בית תרצי להיות?...חיחי רוצה לדעת.. מי המש"צ/ית שממנו את לוקחת דוגמא....(חוץ ממני כי אני שואל!)? מה הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים? ומה הכי מפדח(את יכולה לחפור.....חח זה נושא מעניין): כמה אנשים כבר שכנעת להגיע לכנס חנוכה!!? אולי אני אראה אותך שישבת.. חח תשמחי?

חחחחחחח

מאוור... אתה עדיין משועל!? לא טוב, לא טוב.. לך לבדוק את זה :p טווב.. קבוצת כדורגל.. בית"ר (נגיד ש... מאור עובד על זה קשה כדי שזה יהיה באמת... בסוף זה עוד יצליח לו) מממ אני בהחלט שוקלת להיות משב"ית בקורס.. אם אני אכן אהיה... אז אני חושבת אולי מנהלה...אבל עד אז אלוהים גדול... הרבה רעיונות ושגעונות יעברו לי בראש..)... מממ מי המש"צ שאני לוקחת ממנו דוגמא?! לא יודעת.. אני משתדלת לקחת דוגמא מכל מש"צ פעיל.. כי לכל אחד צדדים חזקים שונים... לא כולם מושלמים :p הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים!? מממ הרבה.. אבל בוא נגיד בשנה האחרונה- הקורס משצים, היה לי כל כך כייף... והיכרתי פוול חברים חדשים... היה פשוט מ-ד-ה-י-ם!! שכנעתי איזה 5 אנשים לצאת לכנס חנוכה... וזה עדיין בתהליכים... מממ הדבר הכי מפאדח?! יש הרבה אבל דווקא עכשיו אני לא מצליחה להיזכר במשו.. אני אחשוב על זה ואכתוב אחר כך... אם הייתי רואה אותך הייתי שמחה.. אבל כבר דיברנו על זה ואני לא.. באסה... לא נורא.. עוד 19 ימים כנס חנוכה :p

ניצניזם

New member
אז שני........ איך זה להיות זבל? :)

איזה אזור בארץ את הכי אוהבת?? מה המאכל שאת הכי אוהבת?? אם היית יכולה לחזור לרגע מסויים.. לאן היית חוזרת??? אם היית יכולה לעשות כל דבר שבעולם.. מה היית עושה??? אוהבת אותך י'מחבקת זבל!!!!!!!!!!!!!!!! :) שניצ

שאלות

איזה ספר ממה שקראת את הכי אוהבת היה איזה משהו שבגללו אמרת כוס אמק עם המשצים לא בא לי על זה יותר? והכי חושב תסכימי להיות השושבינה בחתונה שלי ושל סיס?? מה לעשות סיס בשביל לשתף אותה צריך חתונה נוצרית אי אפשר להכניס לה תפקיד בחתונה רגילה

תשובות...

ממממ היו הרבה ספרים יפים.. אבל נראה לי אני אשאר נאמנה להארי פוטר (למרות שזה מתחיל לאכזב :S), מממ כשיש ישיבות צוות ואף אחד לא טורח להגיע אז אני מתעצנת על המשצים ואומרת "כוס עמק למה אני משקיעה? והם לא טורחים להגיע לישיבה מסכנה"!... ובטח שאסכים.. השאלה אם סיון תסכים.. חחח

איכס הרי פוטר...

הולך להקיא ... תקראי את התפסן בשדה השיפון. חחח כן באמת מעצבן שהם לא מגיעים אבל חשבתי שתספרי לנו על כמה ילדים שמחטטים באף שלהם וקוראים לך כל שנייה המשצית שאתה מלווה אותם בטיול או משהו כזה. וסיוון בטח לא תסכים כי היא פתאום משחקת אותה מודרנית חתונה לא מתאימה לה חחחח

כי...

אין לי מושג למה... לא ממש אהבתי את הספר השישי, אני אפילו לא יודעת להסביר למה, פשוט אחרי כמה שחיכית לזה זה לא היה כזה מדהים...

זה הכי כייף שבעולם!!

את הצפון, מממ לא יודעת.. את הרוב, הייתי חוזרת לקורס משצים, מממ כל דבר שבעולם?! נראה לי צניחה חופשית!! גמאני אוהבת אותך!!! זבל...

כן הייתי...

גם שם ממש יפה... מאוד מיוחד, וכשמטיילים שם זה ממש מנקה את הראש... אבל עדיין אני מעדיפה את הפסטורליה וה"ירוק" של הצפון...

ממממממ

נחל נטפים, הקניון האדום... כל האזור שם של נחל נטפים..נראה לי נחל שלמה?!(קיים כזה דבר?! אם כן אז גם שם)... אני ממש גרועה בשמות של מסלולי טיולים...

למעלה