הודעה קצרה

Angelus

New member
../images/Emo27.gif הודעה קצרה ../images/Emo37.gif

אני מניח שכולכם שמתם לב לעובדה שיש בפורום כמות לא קטנה של ספוילרים לא מסומנים, ועל כן החלטתי להתחיל להגביל משתמשים ללא אזהרות נוספות. לא רציתי להגיע לשלב כזה בו אני אחסום ללא אזהרות קודמות, אבל לא השארתם [ואני לא מדבר לרובכם] לי ברירה. לא אתן לאף אחד יותר לא להתייחס לחוקי הפורום. הם נרשמו למטרה מסויימת - למנוע כאוס ושתהיה אווירה נעימה בפורום. אם כך צריך להיות בשביל שחברי הפורום לא יפגעו מכמה משתמשים שלא מעוניינים להפנים את חוקי הספוילרים, ההורדות הפיראטיות וכדומה. וכאן אני בא בבקשה קטנה לחברי הפורום שאכן הפנימו את חוקי הפורום [ובייחוד חוקי סימון הספויילרים] - אם נתקלתם בהודעת מספיילרת, אנא הזהירו את שאר משתמשי הפורום ותעירו למשתמש אשר לא סימן כראוי, הסבירו לו את חוקי הפורום. אתם הגרעין בפורום הזה, אתם היחידים שיכולים לעזור לי [ולכם] למגר את התופעה הזאת.
חג שמח, פורום "נמלטים"

כן אבל גם לך קורים פשלות

זה קורה אנחנו בני אדם... אלו שיודעים כמובן

SHNI23

New member
הייי לכולם !!!!! ../images/Emo58.gif פרק 20

בתקווה שלמחשב נמאס מוירוסים ובא לו להיות קצת נקי
בקיצור ראיתי את הפרק וקצת מוזר לי לא אמרו שהבריחה היא בפרק 20?????? מתה עליכם שני

SHNI23

New member
היי ארטיק מה המצב??? המחשב שלי

עושה לי בלאגנים מקווה שעכשו הכל בסדר

SHNI23

New member
טול טול!! מותק מה המצב? ../images/Emo58.gif

איזה באסה לא קרה כמעט כלום בפרק באסה גם די התאכזבתי מי זה שהוא עושה את התוכנית הגאונית שלו בזה שהוא מגלה לפופ ולשרה את האמת תיארתי לעצמי שהוא יספר לשרה את האמת והם יברחו ביחד או משהו אבל לספר לפופ????? הפופ כמעט העביר אותו בגלל שאיימו לספר לאישתו שהיה לו בן ממישהי אחרת אז עכשו שהוא יעזור לו???? בולשיט

get low

New member
../images/Emo58.gif למקרה שלא שמת לב

מייקל החזיק סכין/משהו חד אחר

איזי איזי אחותי אני בפיגור של פרקים

אני עוד בהורדות של 17-20 אני עושה מרתון המחשב שלי אדיש אדיש יש לו זמן למרות שאני יודעת מה קורה בפרקים 20-22 כי תרגמתי את התיאור אני משתדלת לא לבדוק על הפרקים

SHNI23

New member
אה סורי !! וכן ראיתי שהוא החזיק

סכין פופ יודע שהוא לא יעשה לו שום דבר הוא ממש לא יפחד מימנו

get low

New member
../images/Emo58.gif

אבל הוא יודע, שאם מייקל כל כך נואש שהוא מספר על הבריחה, אז הוא מסוגל לעשות מעשים נואשים...

אני רואה מר מנהל שלא בכבוד שלך

להתייחס אליי סבבה בכלל לא נפגעתי...

למעלה