דיון

daveScorpions

New member
../images/Emo27.gifדיון../images/Emo37.gif

הם פה איתנו כבר למעלה מעשור נחשבים ללהקה אייכותית סוחפת הם לחן מדהים ומילות שירים לא פחות כל ילד היום יודע אלו כנסיית השכל אבל משהו עם כל הפרסום הזה חסר לו שם עם כמה שכולם מכירים עם כמה שכל אחד יכול לזמזם לפחות שיר אחד הקהל הארץ ישראלי לא מעריך מספיק את הלהקה המצויינת הזאת עכשיו השאלה שרציתי להעלות לדיון היא למה אתם חושבים שזה המצב אולי חלק ממש לא מבוטל של שירי הכנסייה הוא שקט אבל אני חושב שלא זאת הנקודה שהקהל מתעלם בגלל סיבה אחרת
למה?

..

בגלל שהאנשים בארץ לא רגילים למוזיקה איכותית, ולכן הם לא יודעים להעריך אותה מספיק. אנשים בארץ מפחדים לפנות לכיוון שונה שבמוזיקה. הרוב פה תקועים על סגנון אחד וזהו.זה כל מה שהם אוהבים. לפחות הדור שגדל כרגע. אין ספק שהכנסייה אחת הלהקות הכי איכותית שאני מכירה. הם הלהקה שאני הכי מעריכה. ואני חושבת שכל מי שלא שומע אותם-מפסיד.זה הכל.

או שאולי..

קשה קצת בהתחלה לאהוב את הלהקה כי יש לה סיגנון יחודי משלה שאולי אנשים לא רגילים לשמוע סיגנונות שונים של מוזיקה והם מקובעים על סיגנון אחד
אבל אני מאמינה שאולי אחרי כמה פעמים ששומעים את הכנסייה אפשר להתחבר לסגנון החדש ואולי גם להתאהב בכנסיה כמו שקרה לייי

אבל הבעיה היא,

שאנשים לא מוכנים אפילו לנסות לשמוע כמה שירים. לא מוכנים לנסות להבין, להקשיב, להכיר. כי כמו שאמרת-הם מקובעים על משהו אחד.

moshit1

New member
אולי בגלל ש

אין לה סגנון מוגדר- היא לא רוק- ככה שלא כל ה''רוקרים'' ממש יכולים להסחף ולהתחבר אליה, היא לא תמיד צורחת ותמיד טובה להנדבגים וכאלה... היא לא רוק קשוח ואפל שכזה שכל בנאדם שלובש שחור יאהב אותם. הם גם מאוד לא מזרחית- ככה שאפילו האנשים שמעדיפים מזרחית יתחברו לזה (ונראהלי שזה חכם מדי בשבילהם) ובגלל שזה שני צדדים מאוד מנוגדים, ולפעמים מאוד שונאים- זה גורם להם להתרחק- אחד שאוהב רוק שומע רוק- ונטיות מזרחיות ~בורח~. אחד שאוהב מזרחית, שומע גיטרות,עיניינים- רוק. ~בורח~ וככה הם בורחים. לא סגורה עד כמה בני אדם באמת מאזינים, באמת קוראים את המילים ומפנימים, באמת מנסים לחפש איזה כלי מוזיקה יש שם ואיך הם משתמשים שם... לא, אני לא סגורה על זה בכלל. ובאמת.. הם סוחפים מדי, מיוחדים מדי, שונאים מידי, מדהימים מדי בשביל שיהיו מאוד סתמיים ומאוד ''פופלריים''... וזה איפושהו גם טוב (אבל גם רע.) סתם כי ככה נראהלי.

למעלה