לא התכונתי לרע...פשוט זה דוחק חלק מהדיונים לע לעמוד אחר וזו בעיה... אף אחד לא נכנס לעמוד 2
ש שםאנילא New member 8/9/11 #21 לא התכונתי לרע...פשוט זה דוחק חלק מהדיונים לע לעמוד אחר וזו בעיה... אף אחד לא נכנס לעמוד 2
ס ספiרטkית בנשמה New member 8/9/11 #23 אבל ברגע שמגיבים בהודעה היא נזרקת מידית למעלה כמובן שצריך אורך מסוים לתגובה
ש שםאנילא New member 8/9/11 #26 כשיש משהו נעוץ ומפרסמים דברי שונים לפעמים זה נדחק לעמוד השני ואז פיספסנו דיון... שרשור של בוקר טוב אינו נושא לדיון לא?
כשיש משהו נעוץ ומפרסמים דברי שונים לפעמים זה נדחק לעמוד השני ואז פיספסנו דיון... שרשור של בוקר טוב אינו נושא לדיון לא?
ס ספiרטkית בנשמה New member 8/9/11 #30 נכון ולכן נעצתי אותו לשעה עד שיכנסו ויראו אותו ולא שיבלע בין כל הנכתב מקווה שהסברתי את עצמי
ש שםאנילא New member 8/9/11 #33 אני מנסה להבין מה זה נותן שכל יום זה יהיה? זה נראה לי סתם לוקח מקום בעמוד הפורום הראשון... דעה שלי אישית...
אני מנסה להבין מה זה נותן שכל יום זה יהיה? זה נראה לי סתם לוקח מקום בעמוד הפורום הראשון... דעה שלי אישית...
ס ספiרטkית בנשמה New member 8/9/11 #34 האם יש כאילו שאתה פוגש אותם יום יום? נגיד כל בוקר? אז אתה אומר להם בוקר טוב ביום ראשון ותשמור את זדה טרי לכל השבוע? אני מבינה את מה שאתה אומר שזה תופס מקום אבל די מהר זה עף
האם יש כאילו שאתה פוגש אותם יום יום? נגיד כל בוקר? אז אתה אומר להם בוקר טוב ביום ראשון ותשמור את זדה טרי לכל השבוע? אני מבינה את מה שאתה אומר שזה תופס מקום אבל די מהר זה עף
ס ספiרטkית בנשמה New member 8/9/11 #36 זה מה שאני עושה נועצת לשעה ודי אח"כ זה יורד ויורד עד שעובר דף עכשיו הגענו שנינו להבנה והסכמה
ש שםאנילא New member 8/9/11 #37 לא התכונתי לזה...שייעלם בכלל את יכולה באמת לש לשים אותו בבוקר ולמחוק אותו אחר כך... הוא פשוט תופס סתם מקום בעמוד הראשון... שוב, זו דעתי בלבד
לא התכונתי לזה...שייעלם בכלל את יכולה באמת לש לשים אותו בבוקר ולמחוק אותו אחר כך... הוא פשוט תופס סתם מקום בעמוד הראשון... שוב, זו דעתי בלבד
ס ספiרטkית בנשמה New member 8/9/11 #38 הבנתי יכוליות שאעשה זאת באמת או לחילופין אשרשר אותו לשרשור בוקר טוב מדף קודם