בר רפאלי

../images/Emo27.gif בר רפאלי ../images/Emo70.gif../images/Emo37.gif

דבר ראשון,אני ממש מקווה שלא תכעסו עליי על פתיחת השרשור הזה...
אני מרגישה שאני חייבת להתוודות על משהו. [!!] תמיד כשהייתי רואה קטלוגים של בר הייתי אומרת לעצמי כמה שהיא חושבת את עצמה,בלי להכיר אותה או משהו.. פשוט ,מאז ומתמיד הייתה לי עלייה דעה לא טובה,כי זה הרושם שקיבלתי לפחות ממנה. אתמול,כשצפיתי בסדרה לראשונה.., אני הבנתי שממש טעיתי וסתם שפטתי אותה. כלומר,אני עדיין לא מכירה את החיים האישיים של בר וכיצד היא במציאות, אבל אני ראיתי את הכשרון של המשחק שלה, ובכלל,מי שמאפר אותה בסדרה מאפר אותה ממש ממש יפה, ופשוט הבנתי שהיא שחקנית מעולה. ["תסלח להן,החברות שלי קצת שיכורות..." ,אהבתי את המשפט..] ו..אממ...,אני חושבת שהיא אחד הגורמים שאני צופה בסדרה עכשיו ונהנת מכל רגע,לדעת שמשהו שחשבתי...טעיתי. מעניינת אותי מאוד הדעה שלכם בעניין,והאם קרה לכם פעם דבר דומה...

מאיה125

New member
חחח נחמד...אני..

חושבת שהיא משחקת נחמד מאוד יחסית לכך שאין לה הכי נסיון, והיא יפה מדהימה וחביבה בהחלט, בקיצור לי כיף לראו אותה על המסך...אז אני דיי מצטרפת אליך חח

shanikush7

New member
אני גם מאוד אוהבת אותה../images/Emo160.gif../images/Emo141.gif

היא משחקת יפה והיא ממש יפה

דפנה89

New member
אממ דעתי עליה...

היא באמת יפה... כאילו מהממת ממש!!! ובראיונות איתה היא נשמעת חמודה בתור בנאדם והכל אבל אני אף פעם לא אוכל לאהוב אותה או משו בגלל שהיא השתמטה... הקטע של ללכת לצבא בתור אזרחית במדינה הזאת נראלי ממש חשוב וזה שהיא השתמטה זה דבר שתמיד מפריע לי בה. זה מראה עליה משו. והמשו הזה לא טוב...

ורוניק 1

New member
היא השתמטה בגלל שהיו לה בעיות

רפואיות והצבא לא איפשר לה לבטא אותם.. לדעתי זה לא מראה עליה כלום בקשר לאהבה שלה למדינה או משהו כזה כי אני אישית עושה שירות לאומי אז מה זה מראה עליי? - כלום...

היא אפשר להגיד שהיא משחקת טוב.

מעצבן אותי שכל דוגמנית נהיית גם שחקנית,זמרת,מגישה תוכנית טלויזיה וכו'. חוץ מזה שראיתי פעם ראיון איתה והיא הייתה נראת דיי סנובית כזאת-אבל בזה אני לא נוגעת כי אישית אני לא מכירה אותה. אבל להיות שחקנית טובה יש לה עוד דרך ארוכה. סיון

למעלה