אילתתתתת

norco22

New member
וואלה ?

לנו אמרו בדיוק אותם תאריכים !!! רק שמשום מה לנו זה עולה איזה 300 שקל... מוזר... חחח, נראה לי שקרן עושה עליכם מה זה קופה.... חח, סתם אל תתנפלו עלי עכשיו..

את מזה טועה..

בלי להתנפל.. אל תגידי מה שאת לא יודעת.. אני מסטודיו אחר וגם אנחנו שילמנו ככה ועוד כל מיני סטודיויים שילמו ככה..

amitush26

New member
../images/Emo15.gifאבל קודו לא נוסעים../images/Emo12.gif

וזה לא עניין של קרן... לכל הסטודיוים נשלח אותו טופס... נראה לי שאתם לא קשורים למ.מ.י פשוט
סתם
אבל אנלא יודעת למה זה עולה לכם ככה... מה שמעצבן אותי זה שהשנה אין נסיעה אחת.. הכל נהיה נורא מבולגן.. בכל השנים זה היה שלושה ימים כולם בקלאב הוטל. וזהו. במחירים היה הפרש של כמה עשרות שקלים וזהו. השנה יש תאריכים שונים לחלק מאיתנו... מחירים שונים... אנחנו בכלל לא סגורים שזה קלאב הוטל... אוף

norco22

New member
חחח, סתם .. אנחנו לא נוסעים..

אבל רק בשביל הידע הכללי - ברור שאנחנו חברים במ.מ.י. הופענו בערב שהיה בחולון לפני איזה חצי שנה..

amitush26

New member
../images/Emo15.gifהרסתי לך../images/Emo6.gif

גאון אני
לא ידעתי שאתם במ.מ.י אבל תיארתי לעצמי

ליזיגי

New member
יואוווו../images/Emo70.gif

כמה זמן שלא הייתי בפורום המושלם הזה
ממממנשמע
התגעגעתם
ומה אומרים לעמית? תודה עמית על הפרטים
רק יש לי עוד שאלה קטנטנה... מזה המועדון הזה
ואני בהלם מהמחיר.. זה המון כסף
בעעע

1 DaNcing QueeN

New member
גם אנחנו בחנוכה באילת

זה עולה 700 שקל ושנה שעברה היינו בקלב הוטל עלה לנו 650 והשנה אנחנו לא יודעת באיזה מלון אבל לא בקלאב הוטל או בקלאס הוטל אין זה בדוק ואנחנו נופיעה בהולדיין אקספרס מהתחרות של מ.מ.י ונפגושש את כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם :) :) :)

אני אעשה לכם קצת סדר לגבי אילת:

אז ככה- יש 2 דברים שונים באילת!!! יש את הכנס של מ.מ.י שזה מה שעמית דיברה עליו. זה יוצא בחנוכה. ויש כנס אחר של קצב הגוף שיוצא לפני חנוכה ויש לו שני סבבים (15-17.12 זה יסודי -חט"ב וסופשבוע אח"כ זה לחט"ב -תיכון) המחירים שלהם שונים, לדעתי... לגבי מ.מ.י אני לא יודעת אבל הכנס של קצב הגוף זה בקלאב הוטל.. בכל מקרה, באיזה כנס שלא תהיו- תהנו, תלמדו ותעשו חיים... בהצלחה

amitush26

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo51.gif

יש לך מושג איפה מתקיים האירוע של מ.מ.י? יענו באיזה מלון?

Mr GK

New member
ההודעה נמחקה

את הריב הזה אתן יכולת לסיים במסרים, אם בא לכן...

amitush26

New member
../images/Emo15.gifטוב,

המלון יהיה הולידי אין
99.999999999999999999999999999999999%

למעלה