אילתתתתת

amitush26

New member
../images/Emo27.gifאילתתתתת../images/Emo37.gif

כל הפרטים
אתמול דיברו איתנו... הנסיעה תהיה ב 26-27-28 בדצמבר, והיא מעורבת ביחד עם התחרות של מ.מ.י... פשוט הכניסו את מ.מ.י לאילת
לגבי המלון- אני כמעט בטוחה שהשנה זה קלאב אין ולא קלאב הוטל, אבל את זה אני אברר שיעור הבא... פשוט שכחתי לברר את זה אתמול
מחירונים- אוקי, זה מתחלק ככה [אני מכלילה את השלוש ארוחות בסכומים]- קבוצה שרק המדריכ\ה שלה חבר\ת מועדון במ.מ.י, תשלם 885 ש"ח [איזה יקרנים!
] קבוצה שבה גם התלמידות (וזה אחת לאחת.. פשוט כל מי שמנויה שם) מנויות במ.מ.י [יו נואו.. כרטיס מועדון וכל זה...] תשלם רק 755. לעשות מנוי עולה 60 ש"ח, וזה מקנה המון הנחות, ועוד כל מיני סדנאות וכאלה דברים... בקיצור- מי שלא חבר מועדון במ.מ.י משלם 855 ש"ח, ומי שכן חבר מועדון משלם 755.... אני אישית הולכת לעשות כרטיס...
טוף, עפתי לאכול... נדבר.. ביי ביי
[ותגידו יפה תודה על כל המידע!
]

תווים

New member
ישששששששששששששששששששש

איזה כיף!!! מי בא מפה.? אה ותודה על הפרטים...!!!

amitush26

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo92.gif../images/Emo24.gif

אני באה, וסביר להניח שכל מי שמגיב באושר\פחות באושר מגיע
אולי נארגן שם מפגש פורום?
של מי שיגיע?

Swan ninetynine

New member
וואו ../images/Emo109.gif

תודה על המידע
שנה שעברה היה בקלאב הוטל וזה עלה 750 בערך... אז אם עכשיו זה בקלאב אין זה לא אמור לעלות פחות
ומה זה י.מ.מ

amitush26

New member
../images/Emo15.gifארגון כלשהו לסטודיוים פרטיים..

יענו לא למגמות בית ספריות
פשוט ארגון לסטודיוים...

the mush

New member
יפה../images/Emo70.gif תודה../images/Emo70.gif

אבל באמת נשמע מאגניב

amitush26

New member
../images/Emo15.gifאמממ לא../images/Emo12.gif

26 זה היום הראשון של החופשה...

Loony Moony

New member
ואיי

באמתצ אמרו לנו שנהיה באילת בחנוכה :-O אני לא בטוחה שבדבר הזה.. בכל מקרה להקה מקבילה אלינו עם אותו כוריאוגרף היתה שנה שעברה באילת ושלמה 300 ש"ח ל-3 ימים.. זה נשמע ממש יקר

amitush26

New member
../images/Emo15.gifאיך 300 ש"ח?../images/Emo12.gif

NO WAY!
זה בדרך כלל בסביבות השבע מאות!

הייי...

דיברו איתנו שוב על זה ביום ראשון ואמרו לנו שזה ב-5-7 בינואר.... אז זה לא אותו הדבר....אנחנו נוסעים עם מחולה.....

Loony Moony

New member
לוידעת

הם נסעו לקלאב הוטל והופיעו שם, אני לא בטוחה שזה היה במסגרת פסטיבל... אנחנו במקום זה נסענו לטורקיה

amitush26

New member
../images/Emo15.gifראי הודעה חמישית../images/Emo3.gif

ידעתי ידעתי ידעתיייייייייי מהפרק הראשון שרמי ורונן יקחו את הדירה!!! איזה מתוקים הםםםםםםםםםםםםםםםםםם

כן.. היו להם הכי הרבה יתרונות

אבל וב שלא כל הפרק הם היו קוצי מוצי.. חחחחח אבל עדין הם ממש חמודים

למעלה