סיכמוש

ZoHaRoT

New member
../images/Emo267.gifסיכמוש

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
משהו לצפות לו השבוע: שיהיה שבוע טוב!

שיר m

Well-known member
../images/Emo20.gif

היום הכי טוב בשבוע: אה.. שישי? נראה לי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אממ... היו כמה ספר השבוע: אין סרט השבוע: צ'רלי סנט קלאוד סדרת השבוע: הפיג'מות שיר\דיסק השבוע: "השמים יפתחו" - הדור האחרון ציטוט השבוע: "האנשים אשר שכחת... הקשרים בלב שנשברו..." מהשיר הנ"ל תמונת השבוע: אין משהו לצפות לו השבוע: מצפה לשבוע טוב שבוע נפלא לכולנו

../images/Emo1.gif

היום הכי טוב בשבוע: שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: לישון ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: נשואים פלוס שיר\\דיסק השבוע: ציטוט השבוע: למה החלב קר?! תמונת השבוע: משהו לצפות לו השבוע: הרבה
שבוע נהדר לכולם!

שיר m

Well-known member
אני חייבת להגיד

שזה משמח שיש הרבה למה לצפות:)

ZoHaRoT

New member
מסכמת:]

היום הכי טוב בשבוע: חמישי אולי... לא זוכרת.. אבל שישי שבת כ"כ טובים!!!ת הדבר הכי טוב שקרה השבוע:קרין!! התגעגעתי!! ובית, וחברים, ובית. ספר השבוע: עדיין ספריית הצללים:p סרט השבוע: -- סדרת השבוע: הפיג'מות... וסברימרנן, היו פרקים טובים! שיר\דיסק השבוע: הדיסק החדש של כפיר אפשטיין.. למרות שזה מיום ראשון, אבל תסלחו לי על זה:p ציטוט השבוע:..... לא זוכרת... תמונת השבוע:--- משהו לצפות לו השבוע: שיהיה שבוע טוב לילה טוב אנשים!!

ranch22

New member
סיכום

היום הכי טוב בשבוע:שלישי וחמישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע:חגיגת יום הולדת לאבא ויום כיף בירושלים ספר השבוע:אממ... לא קראתי אבל קניתי שניים :p סרט השבוע:"קפטן אמריקה"? ו"אהבה, חתונה, נישואים" סדרת השבוע:החיים זה לא הכל, אוף, למה זה נגמר? :( שיר\דיסק השבוע:כל השירים של הסליחות[אח, איזה מעורר זה חודש אלול ואין שיר בעולם ששווה ערך למילים ולחרוזים בסליחות] והשיר still fighting ציטוט השבוע: Everybody knows It hurts to grow up And everybody does It's so weird to be back here Let me tell you what The years go on and We're still fighting it, we're still fighting it And you're so much like me I'm sorry תמונת השבוע:גדול מדי. משהו לצפות לו השבוע:אממ... כעקרון כבר היו כמה דברים נחמדים מתחילת השבוע, אבל אולי יהיה ים ויציאה לסרט עם חברה, ויום האחיינית שלי, ובע"ה שיעבור שבוע טוב!!

למעלה