סיכום שבועי!

ZoHaRoT

New member
../images/Emo266.gifסיכום שבועי!

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שיהיה שבוע טוב!:]

ZoHaRoT

New member
בא לי לסכם...

היום הכי טוב בשבוע: רביעי. יום משעשע הדבר הכי טוב שקרה השבוע: לא נכשלתי בכל המקצועות. והוא גם נגמר- השבוע. ספר השבוע: לא קראתי גם השבוע:\ סרט השבוע: -- סדרת השבוע: השועלים! שיר\דיסק השבוע: ליבי- ענן ציטוט השבוע: "לא קיימת בעיה הלכתית בקידושין עם קוטג'" תמונת השבוע:

../images/Emo215.gif

היום הכי טוב בשבוע: אולי היום.. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הכול היה רגיל ומשעמם. ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: פלפלים צהובים, וארץ נהדרת. שיר\\דיסק השבוע: באנו לעשות שמח. ציטוט השבוע: חייבת שינוי תמונת השבוע:

שיר m

Well-known member
מאיפה את מביאה את האייקונים האלה..:)

היום הכי טוב בשבוע: אה. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אממ... ספר השבוע: אין... סרט השבוע: אה, אין... סדרת השבוע: פלפלים צהובים שיר\דיסק השבוע: "חתום באש"- סינרגיה ציטוט השבוע: "בוא אלי פרפר נחמד, שב אצלי על גב היד.." האחיין שלי מעריך איכות תמונת השבוע:
=
שבוע טוב

ranch22

New member
סכמש

היום הכי טוב בשבוע: שלישי נראה לי ושבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: סרטים, קולנוע... ספר השבוע:"שלומצי כותבת יומן", שעמם לי :) סרט השבוע:"הארי פוטר ואוצרות המוות, חלק 1" סדרת השבוע:פלפלים צהובים שיר\דיסק השבוע:- ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:

שיר m

Well-known member
הא!

איך שכחתי, גם אני ראיתי הארי פוטר
אה, אני יודעת איך שכחתי. טראומת ג'וקים

שיר m

Well-known member
שלא תדעי...

היה ג'וק לידי באוטובוס, קיבלתי התקף לב... אח"כ בסרט, למזלי ממש בסוף, פתאום ראיתי משהו לידי על המשענת... הייתי בטוחה שזה ג'וק אבל היה חושך, יש אפשרות שדמיינתי... בקיצור, בילוי לא נחמד בכלל.

גם אני מסכמת... ../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע: שני ושלישי! הדבר הכי טוב שקרה השבוע: יפרסמו תמונות שלי בפרוספקטים של הגן הבוטני
ספר השבוע: - סרט השבוע: נראה לי שראיתי את UP
. או שזה היה לפני שבועיים?
סדרת השבוע: מופע שנות ה70
שיר\דיסק השבוע: עמוק בטל- מארינה מקסימיליאן בלומין ציטוט השבוע: "אם קורה משהו טוב זה בזכותי, ואם קורה משהו רע זה באשמתך!"
תמונת השבוע: עדיין לא העליתי את התמונות. אני מתחילה להתרשל בנושא הזה
שבוע מעולה!!!

למעלה