סופ"שארון!

../images/Emo266.gifסופ"שארון!../images/Emo266.gif

השאלון
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום/אמן השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: התחדשות השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תגלית השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שאלת השבוע - איך לכם עם העובדה שהחורף מתקרב? (מדגישארון) סוף שבוע קסום ושבוע מופלא לכולם!

Brombit

New member
נעם ../images/Emo115.gif ../images/Emo267.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Tarja t - The Good Die Young (הגרסה "שלה") Lacuna Coil - Stately Lover Amanda Palmer - Another Year, Guitar Hero Muse - Supermassive Black Hole Epica - Unleashed וחבורת קאברים לרדיוהד: The Darkness - Street Spirit Sia - Paranoid Android Monica Blaire - Knives Out אלבום/אמן השבוע: אין דבר טוב שקרה השבוע: הכלום שקרה דבר רע שקרה השבוע: דאגות עצומות, שעברו בסוף כי לא היה להן משהו אחר לעשות ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: ללכת לדואר+מרכז לימודי נהיגה סופסוף, לתקשר עם ההיא-מהצבא אתר השבוע: LastFM ופורום X בתפוז מאכל השבוע: פסטוש, סופגניות בלי ריבה התחדשות השבוע: עוד גרביון, הפעם הוא כמעט עומד בדרישות ספר השבוע: נההההה סרט/סדרת השבוע: שוב "שוטרים ורוצחים" - Exhibit A (כל כך קשה לעקוב לפעמים
), Unusual Suspects. מחר יהיה Medical Detectives אחרי פגרה קטנה תגלית השבוע: אם אתם נשארים ערים המון שעות, אתם עלולים אח"כ לרצוח מישהו מתוך שינה ציטוט השבוע: היה ציטוט שלם ששכחתי, ונשארו רק הכותרות מ"1000 דרכים למות" ~ כשאשה מאוננת בעזרת גזר ואיכשהו חלק ממנו חונק אותה - Killdo ~ כשאיש מכניס מטריה לגרון (סליחה אם אני גורמת לכם לסיוטים :X) והיא נתקעת - Dumbrella ~ כשרופא ואחות עושים סקס ליד מטופל, ולוחצים בטעות על כפתור הרנטגן - Sex ray תמונת השבוע: עו לא שאלת השבוע - איך לכם עם העובדה שהחורף מתקרב? אני שמחה בשבילכם.

לא בא לי לחזוררררררר../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: כל THOE, קצת ME וקצת TSF. הכל ברוח האלבום החדש
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל מיני פופ למיניהם מהאמטיוי.. וקצת טאריה אלבום/אמן השבוע: כל הנ"ל דבר טוב שקרה השבוע: לחזור הביתה ולישון 13 שעות
דבר רע שקרה השבוע: מלא עבודה בצבא לקראת ביקורת
ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: שמירות
אתר השבוע: הפורום של WT
מאכל השבוע: אגאדיר.. בתוספת חזה אווז! וגם הfreez אסאי מרי-בר
התחדשות השבוע: כלום ספר השבוע: גם
סרט/סדרת השבוע: הרגילות.. פרינג', איך פגשתי את אמא.. תגלית השבוע: התקבלתי לפרוייקט תגלית!!!!!
שאלת השבוע - איך לכם עם העובדה שהחורף מתקרב? רע מאוד
!! אני כל כך שונא חורף מה אני אעשה עכשיו
סופ"ש ושבוע נעים לכולם

צריך לישוןןןןןן :{

מתייחסת לשבועיים דבר טוב שקרה השבוע: הייתה פעילות טובה של מתנדבים מסוימים - הם היו מעולים. הסופ"ש היה כיף; בחמישי בערב נפגשתי עם חברה וגם עשיתי עגיל מגניב וקניתי עגיל יפה להרחבה D: בשישי בבוקר טיילנו בשוק הכרמל ובנחלת בנימין (קניתי חולצה ושני תליונים חמודים, כל אחד בשקל
) ואז ישבנו בבית קפהו התחיל גשםםםםם!
בשישי אחה"צ אספנו קצת זבל בשכונה והסתובבנו תוך כדי עם ילדים מהשכונה וזה היה נחמד, בשישי בערב יצאנו וזה התחיל סתם לא מעניין אבל בסוף היה סבבה, בשבת בבוקר עשינו פיקניק אדיר בטיילת של עג'מי - נורא יפה שם, משם המשכנו דרך נמל יפו ליפו העתיקה, וזה היה מגניב. קניתי ביפו העתיקה שרשרת מאיזה דוכן עם דברים מחרידים (עקרבים וסרטנים מפוחלצים בתוך שרשראות ומחזיקי מפתחות ;;;;;;; השרשרת שלי עם פרח, לא עם זעזוע
). יום שלישי היה לי יום די טוב בבית הנוער למרות הצינון ועוד דברים מעצבנים רגילים. ובערב הייתה יציאת צוות חביבה. אתמול בלילה נפגשתי עם חברות וגם היום בערב. דבר רע שקרה השבוע: דברים רגילים. הצטננתי ביום שני וזה ממש מציק. :{ בלילה בין שלישי לרביעי בקושי ישנתי כי כאב לי הראש ולא נשמתי וקינחתי את האף כל החיים. ביום שני או שלישי נפלתי וחטפתי מכה חזקה בברכיים, עדיין כואב לי כשאני נוגעת (יום שלם כאב לי לקפל את ברך ימין). ביום רביעי בערב התחיל ממש לכאוב לי בכף רגל ימין מסיבה לא ברורה (אולי איזה שריר מסתורי שנתפס איכשהו...), והיה לי קשה לחיות וללכת, אבל זה עבר בהדרגתיות במהלך יום חמישי. ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא:
שיהיה טוב.
שהבנות שאני עובדת איתן על קריאת קטעים בטקס סובלנות יקראו טוב!
רק עוד חמישה ימים לטפל בעגיל ודי! זה כזה מעיק. P:
להכין ברכה להילה ולשלוח לה! רציתי להכין היום ולשלוח מחר/שההורים שלי ישלחו בימים הקרובים, אבל לא הספקתי להכין
אז נשלח עוד שבוע וזה יגיע אליה באיחור ליום ההולדת
מאכל השבוע: יויו. מלוואח!
תפוחים
פנקייקים מהפיקניק בשבת התחדשות השבוע: תליון של עלה, תליון של כפכפים
, שרשרת של פרח בתוך גוש זכוכית בצורת טיפה, חולצה, עגיל חדש לגמרי (חור חדש כלומר), עגיל חדש סגולי להרחבה ספר השבוע: גלגולי לשון/גיא דויטשר (אני כזאת איטיתתתתת אני חייבת לסיים ספרים יותר מהר!) סרט/סדרת השבוע:
אתמול ראינו דברים ממש גרועים, אני אחסוך מכם את השם אפילו
/
הימימ, טופ מודל, האוס, פארנטהוד, האו.סי, חיים אחרים תגלית השבוע: פפט, מי זוכר ציטוט השבוע:
ילד, על שרשרת גדולה ומבריקה: וואו, השרשרת שלך יכולה להפנט חתולים!
מדריכה: אם זה לא כתוב ל(מנהלת הביתנוער) ביומן, זה לא קורה. ב42 היה כתוב לה ביומן "שואה", אחרת זה לא היה קורה.
ילד נופל עליי משום מקום, חמור סבר, ברצינות תהומית: או שאני לוקח שלושה תפוחים לבני דודים שלי, או כלום! שאלת השבוע - איך לכם עם העובדה שהחורף מתקרב? כיףףףףףףףףףףףף! אני שונאת שחם לי מדי. סוף סוף לא יהיה צריך להדליק קירור ויהיה נעים (עד שיהיה צריך להדליק חימום
), ויהיה אפשר להיות בחוץ בלי למות, ויהיה אפשר ללבוש ארוך וסווצ'רטיםםםםם
והשמים יהיו יפים. *_* הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

שכחתי דברים

במאכל - גם אינג'רה
היינו בביקור בית אצל חניך אתיופי ואמג האירוח יותר מוגזם מאירוח בדואי! פיטמו אותנו בטירוף. והייתה אינג'רה.
זה לא מדהים, אבל זה סבבה. אכלתי די הרבה ורק הציעו עוד ועוד (מהכל)
ועוד משהו רע השבוע - יציאת הצוות של יום שלישי הייתה במקור ללכת לאיזה בר להופעה חינמית של ליידיD, אבל בגלל שהגענו לפני פתיחת דלתות ישבנו בחומוס ועד שסיימנו היה כמעט הזמן שתיכננו לחזור בו ולא היה בטוח אפילו שההופעה כבר התחילה, וגם אף אחד לא רצה לבדוק ולהישאר לקצת אז פשוט חזרנו בלי להיות אפילו בהופעה! ממש ממש רציתי ללכת, אני אוהבת ליידיD. זה מה זה ביאס.

למעלה