Our SuperNatu

Closer to Kings

New member
../images/Emo264.gif../images/Emo264.gifOur SuperNatu../images/Emo264.gif../images/Emo264.gif

היום הכי טוב השבוע:
היום הכי פחות טוב השבוע:
ציטוט השבוע שלך:
שיר השבוע שלך:
איש השבוע שלך:
ספר\סרט\סדרת השבוע שלך:
משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע:
שאלת השבוע: *גם אצלכם יירד היום גשם?!(איזה כיף)!

Ayelet 363

New member
סכמ"ש

היום הכי טוב השבוע: - היום הכי פחות טוב השבוע: - ציטוט השבוע שלך: היו כל מיני, אבל שכחתי... שיר השבוע שלך: Defying Gravity- Lea Mihcele and Chris Colfer Defying Gravity- Idina Menzel שירים מהפסקול של באפי. איש השבוע שלך: דייויד בוריאנז. ספר\סרט\סדרת השבוע שלך: ספר- Enchantment מאת אורסון סקוט קארד. סרט- חומות של תקווה. סדרה- באפי, אנג'ל, יומני הערפד, קוגר טאון, בונז, חברים (למרות שראיתי רק קטע אחד קצר) ואחים ואחיות. משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: אין. שאלת השבוע: *גם אצלכם יירד היום גשם?!(איזה כיף)! לא.

XoLilMissLolaoX

New member
מסכמ"שת ../images/Emo3.gif

היום הכי טוב השבוע: שישי היום הכי פחות טוב השבוע: חמישי ציטוט השבוע שלך: "freaking angels man come on!!" ו- -"does your arms have an ending?" -"yes...i call them my hands" שיר השבוע שלך: the white stripes- Jolene איש השבוע שלך: איאן ווטקינז(מלוסטפרופטס) והיציאות המפגרות אך מצחיקות ולפעמים גאוניות שלו. ספר\סרט\סדרת השבוע שלך: בניגוד לשבוע שעבר זה יהיה דקסטר הסדרה ולא הספר P= משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: הכרות עם אנשים חדשים ומעניינים שאלת השבוע: *גם אצלכם יירד היום גשם?!(איזה כיף)! כן!!!

G Baby

New member
שבוע טוב לכולם ../images/Emo13.gif

מאיפה הסמיילים החדשים, ילדונת? אני לא מוצאת
היום הכי טוב השבוע: יום שישי. ישבנו כולנו לארוחת שבת, דיברנו וצחקנו. היה ממש ממש כיף
היום הכי פחות טוב השבוע: יום חמישי. לא נפגשתי עם החברות
ציטוט השבוע שלך: "אתה רוצח או שאתה רוצה אח? זה שני דברים שונים לגמריי!" פרץ נוסטלגיה שתקף את השולחן
שיר השבוע שלך: Queen - Bohemian Rhapsody
איש השבוע שלך: שחר פאר..יש כבוד לישראל
ספר\סרט\סדרת השבוע שלך:
\ הסנדק 2 \ על טבעי, המפץ הגדול וחברים
משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: ניסו להחזיר אותי בתשובה.
שאלת השבוע: *גם אצלכם יירד היום גשם?!(איזה כיף): לא
תנו לי קצת גשמי ברכה..

למעלה