ReutZi

New member
../images/Emo26.gif

היום במדור "העלוקה" של "ידיעות אחרונות" כתוב על שרית: היישר מטרמינל 3: נוסעי הטיסה לפריז במוצ"ש האחרון ישבו בעצבים וחיכו לשני נוסעים שאיחרו. אפילו הקריאות במערכת הכריזה לא עזרו. ואז, באיחור מטורף, פסעו להם בנחת שרית חדד וסוכנה אבי גואטה בואכה כבש המטוס. הדיילת הראשית שכבר הייתה עצבנית, קראה לעברם: "קדימה לרוץ" אז חדד סילסה לכיוונה (עדיין בהליכה):"צריך לרוץ מהר לרוץ מהר לרוץ מהר, לרוץ מהההההר לפני שיגמממממר". כשהיא כבר הגיע למטוס וראתה את הדיילת הזועמת, היא השתתקה ומילמלה "סליחה" כל הדרך לביזניס.

איזה מותק היא חחחחחחחחחחחחחח

אני מדמינת לעצמי מה היה קורה אם אני הייתי באותה שעה בשדה תעופה הייתי מיתפוצצץ מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דייייייייייייייייייייייייייייייייייייי הבטן איזה צחוקים זה לראות אותה הולכת ומתחילה לשיר לרוץ מהר לרוץ מהר לרוץ מהר לפני שיגמר די הרגה אותי הגברת על הבוקר ראיתי את זה בעיתון ונישפחתי מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ובאמת טוב לדעת שהיא טסה אני יודעת את זה כבר מיום ראשון שהיה לה בהצלחה בהופעה שם ושתחזור אלינו בשלום

eynav16

New member
וואי וואי...

אני מבינה את העצבים של הדיילת... אתם לא יודעים כמה מעצבן זה שטיסות מתעקבות ומשתבשות... לחכות במטוב זה בכלל מרגיז... מתי שרית נסעה לפריס?

Music4Life

New member
אוקיי יש לי 2 דברים להגיד :

1) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (סתם....) הדבר הראשון הוא - טוב לדעת ששרית טסה לחו"ל ואני לא יודעת מזה!!! 2) מה, גם לטיסות היא מאחרת?!?! זהו כעקרון.... אני מבינה ת'עצבים של אנשים, זה מעצבן מאד שטיסה מתעכבת ועוד בגלל 2 אנשים...צצצ...אבי שרית...מה קורה לכם חבר'ס?
ושרית בכלל קורעת אותי מצחוק..."מהררר מהרררר לפני שיגמרררררררר"
מ צ ח י ק ו ל ה!!

איזה כיף

אבל היה לה אתמול הופעה בפריז אזז זה אומר שהיא חזרה היום עם זה נכון

חחחחחחח...איזוו מותקקק!!!..

ואייי אני מתארת את זה!!..חחחחחחחחחחח...ואיי איזה צחוקים!!!..חחחח שריתוש את כזו מותק שפשוט אין לזה גבוללללללל!!!

חח איזה קרועההההההההההההה

אם הייתי במטוס היתי בטח מתעצבנת.. חח אבל מה אכפת לי- לי הייתי... ואותי זה מצחיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה