Drunk Bullet

New member
אני

סוף סוף מחר לא צריך לקום מוקדם, אני נוסע לבקו"ם במקום לבסיס. ואגב, יש לכם (אלה שעוד לומדים בבי"ס) תרגיל בסוף החודש, בפיקוח פיקוד העורף. קיבלתי תפקיד לפקח על תרגיל, תוך כדי מתן ציונים על צורת ההתנהלות
הבעיה היא שבנתיים שובצתי למחוז י-ם, ואני מקווה שאמצא מישהו שקיבל את מחוז מרכז, כדי להתחלף ואולי להשיג שיבוץ בתיכון שלי (לשעבר).. רק המחשבה על לתת ציון לתפקוד המנהלת, עושה לי טוב

Drunk Bullet

New member
נראה לך?! מה לזה ולפיקוד העורף?

זה תרגיל הכנה למקרה של פיגוע/נפילת קטיושה/קסאם, מקלטים, שריפות, פינוי וכו'. בקיצור, אמור להיות שמח, רק אל תשתוללו עם מטפי הכיבוי..

the freaky girl

New member
טוב, אז שיהיה לכם לילה טוב../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

חלומות פז וכבשים ורודים ורכים...
No4es..:]

i v g y

New member
כבשים ורודים? בעעע

אגב אני הייתי ער אתמול אבל לא הייתי במחשב לשם שינוי. ראיתי
שיהיה יום סופני לכולנו (ואני לא מתכוון שנמות בסופו). אהה גם נזכרתי שכתבתי שיר חדש אז היני: בית ריק/ איבגי בית קטן נותר ללא חיים. חלל ריק. רגליים מתות בכניסות. שאלנו מי מכיר מה קרה? אבל רק הוא יודע, מי שעזב - הצב.

AeroSlash

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

יש לי כימיה היום

Drunk Bullet

New member
../images/Emo10.gif

אבל..אבל..אבל כימיה/ביוכימיה וביוטכ' עיונית זה מעניין.. חוץ מזה, יש קשר (בין אם עקיף ובין אם ישיר) לרפואה, וזה משהו שמעניין אותי עוד מהגן.

אפרופו פסיכיאטר

יום ראשון אני חוזר לבקו"ם, ואם התפקיד שיוצע לי לא יהא בבת עיני ולא אצליח לשנות את קביעתו של הקצין מיון, יש מצב שבקרוב מאד אראה פסיכיאטר (השבוע ביקרתי אצל הקב"ן... |חבול)) חח נ.ב מזל טוב לנטשה ואלה על הציונים בפסיכו'! לתפארת מדינת ישראל!!!

למעלה