Drunk Bullet

New member
היא אכן בלבלה את המוח..

יש דבר שנקרא "מתאם קצונה", הציון של מתאם זה נע בין 0 ל-2. המתאם מורכב משילוב קב"א, דפ"ר וציון עברית - כל אלה נקבעו עוד כשהיית בצו ראשון ועברת את הראיון האישי והמבחנים הפסיכוטכניים. קב"א מינימלי לקצונה - 52 (יש חריגים שיוצאים עם קב"א נמוך יותר, אך זה נדיר יחסית, ודורש הסבר משכנע למדי). קב"א מתחת ל52 - מתאם קצונה -0 קב"א 54, דפ"ר 70, ציון עברית 9 (מקסימלי) - מתאם 2 (התאמה מקסימלית). וכמובן יש את השילובים השונים של הקב"א בין 52-54 + קומבינציות שונות של דפ"ר וציון עברית, שניתן להגיע איתם למתאם 1 או 2. ובקשר לתפקיד - אפשרי, אני למשל יצאתי מיח' קרבית ושובצתי לתפקיד מטה עם פרופיל 97. אל תשכח לציין את כל מה שאתה צריך בזמן השיחה בקשר לשיבוצך.

חח צו ראשון..

אין לך מושג איזה מוזר זה היה אצלי.. באתי לצו ראשון בלי לדעת כלום עליו. יתרה מזאת, שכחתי בכלל שיש לי צו ראשון. במקרה כשהתעוררתי נזכרתי לפתע שאני צריך להתייצב בלשכה באותו היום. כשעברתי אימות פרטים הייתי בטוח שזה הראיון האישי שדיברו עליו (האימות פרטים ערך יותר משעה..), והופתעתי כשפתאום אמרו לי לגשת לעוד איזה ראיון. וזה סיפור בפני עצמו.. תחילה נכנסתי לתא הזה של הראיונות ואיזו אחת התחילה לשאול אותי שאלות. אני עייף, עם מספר שעות שינה מועטות מהלילה לפני (זה היה יום ההולדת שלי), ובלי יותר מדי חשק לראיונות אישיים, כמעט ולא עניתי לה על השאלות.. לאחר שיחת חולין קצרה היא שאלה מה הסרט האחרון שראיתי. אמרתי לה: "נפלאות התבונה". "אהבת אותו?" היא שאלה. "בוודאי, סרט מצוין", השבתי. "אהבת אותו כי אתה מתעניין בפסיכולוגיה?", היא תהתה. הרהתי שניות מספר ועניתי: "לא, כי גם אני משוגע...", וחייכתי.. אחרי זה היא הוציאה אותי החוצה ואמרה להתאזר בסבלנות עד שיקראו לי שוב. לאחר כחצי שעה קראו לי שוב לראיון, הפעם היה זה מאבחן פסיכוטכני שהתחיל לחפור לי בסוגייה של "מה יקרה אם אשובץ לקרבי?". אני, צעיר ותמים, השבתי לו בתום לב שחסר להם לדחוף אותי בקרבי, כי אני אהפוך את העולם אבל אני לא אהיה שם. אחרי ששעה שלמה דיברנו על זה, הוא החליט לשאול אותי על הלימודים. ושוב אני, בתמימותי הרבה, אמרתי לו שבית הספר על ה*** שלי, ואפשר לספור על כף יד אחת את מספר השעורים שאני נמצא בהם במהלך השבוע. אז הוא תהה לגבי טיב החלומות שלי.. אני התחלתי לחפור לו על כמה סיוטים שהיו לי.. המסכן נראה לי היה בשוק ולא הפסיק לרשום משהו בפנקס שלו. רק אחרי כשעתיים סיימתי את הראיון האישי. ורק אחרי כשנתיים הבנתי איזו טעות עשיתי.. ממה שהבנתי, כל הקטע הזה הוריד לי לפחות 4 נקודות מקב"א. וזה, איך לומר, לא כ"כ נעים. ובקשר לקצין מיון- אני לא יודע מה לעשות, האם להזכיר את כל הקטע עם הקב"ן או לא? הריי אם אומר זאת לפני שאדע היכן אשובץ, זה עלול לפגוע בתפקיד (נאמר ואוכל בדרך פלא לקבל את מבוקשי, הריי דבר כזה עלול לפסול לי את התפקיד, לא?), אבל מצד שני, אם לא אזכיר כלום, הוא עשוי לדפוק אותי באיזה חור שחבל"ז..

Drunk Bullet

New member
התכוונתי..

שתזכיר את הנימוקים והבעיות האישיות שלך, שהזכרת פעם, כי זה יכול להשפיע. לא יודע בקשר לקב"ן, יתכן וקצין המיון כבר ידע על הפגישה הזאת, ובעקרון, אם לא הייתה/תיהיה לך איזושהי שיחה חריגה עם הקב"ן, עם הצהרות קיצוניות, אתה יכול להזכיר את הקב"ן, רק שקול מילים ואל תגיד דברים שיכולים לפעול נגדך. פשוט תסביר את עצמך בצורה רצינית. בהצלחה.

wildgirl1

New member
תגיד החבר המשוגע שלך

זה הזה שעשה הצגות עם הנשק והבהיל אותי? וניראה חסר חיים אמיתי? המפקדת שלכם ניראת נחמדה יותר משלנו

חח לא, זה לא הוא

לקחו לו את הנשק בגלל שהוא הרביץ איתו למפקדת וניסה להתאבד (תכלס, מדובר בהוצאת דיבה מצידה של המפקדת. אני דיברתי עם הבחור, והמפקדת באמת לכלכה עליו סתם). מי שהציק לך סביר להניח שהיה יקיר, הוא קיבל רק 14 ימי ריתוק..

wildgirl1

New member
הוא לא הציק

הוא פשוט הבהיל אותי , הוא הרים תנשק שלו כמו משוגע. זה היה אחד כזה ממש ממש שחום והלך בסוף.

vk3

New member
אני תמיד ער... ../images/Emo3.gif

רק לא תמיד אומר לכם זאת...

למעלה