Eynav Naharan

New member
../images/Emo26.gif

אין לי מושג מה זה זה היה אתמול בעיר שלי... הלכו אנשים עם תופים בכל העיר וזה לא היה רק אתמול כל השבוע הם דפקו לי בראש אבל אתמול כניראה זה היה הדבר הגדול שלהם כולם לבושים כל קבוצה צבע אחר עם תופים ילדים והכל... דווקא היה נחמד אני עוד לא יודעת כל כך מה זה אבל הנה תמונות חחח הראשונה זה ילד מתוקקק שהייתי חייבת לצלם ילדים הם ה=ח=י=י=ם

WitChild

New member
וואו!!!!

איזה תמונות מדהימות!! וואי זה נראה מעניין וכיפי בטירוף!!

Eynav Naharan

New member
לא יודעת חחח

זה לחירות/שחרור של שחורים, כהי עור לא יודעת איך לקרוא לזה
ולזכר איזה קדוש פה...

Eynav Naharan

New member
אמ... העיר עצמה לא ממש מעניינת

אני הבטחתי ואני לא ממש מקיימת שאני ישלח לחברות שלי תמונות של הבית אבל עוד לא צילמתי והוא לא משו ככה שאיכסה... הרגע הייתי בג'קוזי איזה שעה חחח אולי יותר הידיים שלי עכשיו ניראות כמו לא יודעת מה.. וד"א פתחתי בלוג אתם מוזמנות! http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=509325

Eynav Naharan

New member
אוףףףף

העלתי כבר תתמונות והם כאילו נמחקו פתאום איזה עצבים לא יודעת לכבוד מה זה... אני ידע אחר"כ אבא שלי יברר לי היו שם מליון ילדים אבל היו גם מבוגרים ד"א ביום רביעי יש פה יום הילד והיה לא מזמן יום התלמיד ויפה להם לפחות אכפת להם מהילדים בארץ אין יום כזה חחח

WitChild

New member
אני לא בטוחה..

אולי.. מה שיתחשק לי..
אני משערת שאני אנסה ואם אני אהיה רעבה אני אוכל. למה לא?!

Eynav Naharan

New member
התופים האלה עדיין מנגנים ו.........

לא נימאס להםםםםםםם כל שבוע שעבר הם התאמנו עכשיו זה החגיגות שלהם יאוו זה היה יפה יום אחד אבל כל משעה 4 בערך כל יום הם משגעים אותי כבר..חח יאלה לילה טוב

ד ד ס

New member
עינב הנה....

אני מגיבה.......... חחח,סתם......התמונות באמת יפות!

Eynav Naharan

New member
../images/Emo4.gif חחח מצחיקה את

משעמם לי כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך טוב תכף ארוחת צהרים אחר"כ אמ... הולכים לאנשהו ואז נגרור את אמא לעיר...

למעלה