../images/Emo26.gif

לאבא שלי יש אוסף ענקי של דיסקים מקוריים של להקות רוק, בינהם גם דיסקים נדירים, עכשיו הוא רוצה למכור הכל כי כבר ירד לו מהאוסף הזה, מדובר באוסף ענק של 500 דיסקים, אם אתם מעונינים באיזה דיסק מקורי במחירים אטרקטבים פנו אלי במסר ותגידו לי איזה, תודה

epitaph

New member
עצה קטנה...

כדי שהמכירות האלה ילכו בצורה יותר אפקטיבית רצוי בד"כ שמי שמוכר יביא רשימה של הדברים הנמכרים כך גם מי שחושב לקנות משהו יידע אם בכלל יש את זה למכירה. ובקצרה, אל תתעצל, שים רשימה.

One Echoe

New member
עוד עצה:

תקטלג את הרשימה, כמה שיותר. ותכתוב מחירים ליד כל דיסק. ומה המצב שלו. האם זה אלבום כפול, האם יש דיסק בונוס בתוך. האם יש את הקופסא המקורית. וכמה שיותר פרטים-יותר טוב. תאמין לי שאנשים ירצו לקנות אם יראו שאתה רציני. גם חשוב שתכתוב איך אנשים רוכשים. בדואר? או מה?

psychoit

New member
אקסל הוא אישה כוסית!

אבל אני אוהבת מראה נשי אצל בנים!

וואו..../images/Emo45.gif

כל כך כן.. אבל לא יותר מידי.. כל דבר במידה.. הוא מושלם ודי!! AXL ROSE תעשה לי ילד!!..

רק..?!

זה אקסל!!!!!!!!!!! הוא ת'יד ניראה מדהים!!! חוץ מהתקופה שהלהקה המקורית התפרקה.. והוא התחיל להשמין... אבל הוא אקסל!!! :) :) :)

psychoit

New member
ללא סלאש לגאנס אן ערך בעיניי!

אני כל כך מעריכה את הבנאגם הזה! מוזיקאי אדיר עם שילוב מקסים של טכניקה עם רגש!

../images/Emo45.gif למרות ש..

בתור גיטריסט הוא לא הביא ולא חידש שומדבר מבחינת טכניקה.. וסגנון אישי.. הסולואים שלו זה אחד הדברים היותר קלים שאפשר ללמוד אחרי שאתה לומד בנדים ושאר הדברים הפשוטים האלה.. ויאללה תביא אותה בסולואים של סלאש.. כי אף אחד מהם לא מסובך מספיק שתשב פעור פה ותקלל אותו.. אבל הוא סלאשי והוא מיוחד לא גאון מוזיקלי לא יקבל תגלית השנה בגאונות אבל הוא סלאש! יום מדהים!

psychoit

New member
אממממ...

פגשת פעם מישהו שיודע לנגן את כל הריף של sweet child o'mine או בכלל? שיודע לנגן בפשטות את הסולו שבסוך השיר november rain? את אמצע הסולו של esrange? דווקא הסולואים של סלאש הם לא כאלה קלים כמו שנראה.

One Echoe

New member
אני יודע ../images/Emo3.gif

וטיבו של גיטריסט לא נמדד ע"פ טכניקה או מהירות.

SomebodyElse

New member
חבל שאת ממעיטה בערכו.

[לדעתי - ] כמה מהריפים הכי טובים אי פעם שייכים לו. וגם אם הסולואים שלו לא מסובכים, זה לא אומר כלום. הם לא צריכים להיות מסובכים כדי להישמע מעולה. חוץ מזה, שחלק גדול מהקסם של סלאש זה ברגש ובאנרגיות שהוא מביא לתוך השירים. אין כמו להסתכל עליו מנגן ולראות אותו פשוט נותן מעצמו הכל לתוך הנגינה.

אכן..

וזה לא שאני ממעיטה בערכו.. הוא אחד הגיטריסטים האהובים עליי ביותר!!.. אני מעריצה אותו בטירוף.. ואני מסכימה עם זה שטיבו של גיטריסט או כל מוזיקאי לא נמדד בטכניקה ובמהירות.. אבל סלאש הוא סלאש.. הוא מדהים בפני עצמו.. קבלו תיקון על מה שאמרתי.. לא באתי "לתקוף" אותו כביכול.. רק ציינתי עובדה ש..איך לומר.. הוא לא הביא וחידש יותר מידי מבחינת טכניקה ומהירות, שוב, לא זלזלתי ולא המעטתי בערכו!.. הוא מדהיייייייים!!! סלאששששש אני אוהבת אותך!!!!

למעלה